- 8 Mart 2020
- 5.883
- 28.352
- 548
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.081
Maşallah canım sizeçok şükür iyiyiz biz kuvoz yok simdilik
Canım isimleri netleşti bizim minnaklarin2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Heyecanlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
YAŞ TAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET İSİM dogum @Yasemen52 24 20-30.01.2022 Mardin 1. Kız&Erkek Azra- Metehan (37+2)
2400gr+3080gr@Maatt 31 20.02.2022 Tekirdağ 2. Erkek&Erkek Kıvanç-Yamaç (36+3)
2680gr+2730gr@Beyaz_lale_ 33 05.03.2022 Ankara 1. Kız&Erkek (33+6)
2100gr+1980grPembeAnkaKusu 29 08.03.2022 İzmir 1 Kız&Erkek (31+4) 1250gr&1600gr NasilYarDiyeyim 2. Kiz&Kız @Ades_1411 28 15.03.2022 Almanya 1. Kız&Kız Sena-Melek @Mavikus_ 31 24.03.2022 Yozgat 2. Kız&Erkek (33+0)
1680gr&1780gr@Nameless Warrior 32 24.03.2022 İstanbul 1. Kız&Kız Öykü-Masal @mussmutluu 31 26.03.2022 Diyarbakır 1. Kız&Erkek Gökçe- Göktuğ (30+0)
1620gr&1310gromrum2004 39 30.03.2022 İstanbul 1. Kız&Erkek Defne-Bulut novaneva 33 13.04.2022 Ankara 1. Kız&Erkek Inquisitive 36 15.04.2022 Sakarya 2. Erkek&Erkek Mustafa-Kemal @Cerenace 28 19.04.2022 İzmir 1. Erkek&Erkek @pinkpanters 38 08.05.2022 İzmir 1. @Puffytwins 35 11.05.2022 Kocaeli 2. Kız&Erkek Pembe Lotus 36 11.05.2022 İstanbul 2. Kiz&Erkek Miracelik16 29 15.06.2022 Bursa 1. Erkek&Erkek @Elaguldela 33 17.06.2022 İstanbul 1. Kız&Erkek
Armina-Armağan @Mucizelerim benimle 33 1. @pamuklupijama ? ? ? ? ? @ozn_srk 34 28.06.2022 Bursa 1. Kız&Kız @dleksk 34 01.09.2022 İstanbu 1.
Ayy evet sıra bize geliyor hayırlısı ile sağlıkla inşallah
Çok sevindim canım benim maşşallah kuzulara da sana daallah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bebişlerine analı babalı büyüsünler inşallahh
Gözün aydın, çok sevindimdarısı bizlerin başına inşallah şimdi ne rahatlmışsındır o karın baskısından kurtulunca
Çok şükür darısı bizlere
Ohhh süper çok sevindim. Gözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün sağlık, mutluluk, huzur ve sevgiyle
Aynı güzel haberleri @Nameless Warrior ’dan da bekliyoruz dualarımızla
Gözün aydın kuzum, Allah analı babalı büyütsün
Çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla evinize dönün inşallah
Masalllahçok sevindim Gözün aydın canım bebislerin uzun sağlıklı mutlu ömürleri olsun
Maşallah canım size
Kizlar sanırım az bise şeker yedim diye hemen mantar tetikledi ve kasılma başladı oysa sadece gunde 1 tane çikolata yedim 3 gündür o da yani oda minik çikolata büyük de degil çoğunda eşime verdim yarısını ayy bal reçel görünce gözüm düşüyor diye yemeye başladım az az ama suan haddimi bildim bir daha şeker yok
Korktugun kadar sorunlu bir surec degil inan ki rahat olPanik atağım var zaten muhtemelen genel anestezi istycem ben korkuyorum da bilmiyorum nolacakdünya kadar operasyon geçirdim ama doğum korkutuyor beni ne biliyim
İnşallah kuzum hamileligim çöl zor geçti İnşallah dogumum kolay olurKorktugun kadar sorunlu bir surec degil inan ki rahat ol
Canm benimde bugün 27+0.perinatolog benimde kesmisto ama diger dr.um progestan fitil 2tane devam dedi hala.kullaniyrm sonucta tedaviyle oldu ne olur ne olmaz diye ama ne zamana keset bilmyrm sanirim yaklasinca keserKızlar selam, ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Bugün 27. Haftaya girdik. Tüp bebek doktorum proluton depot iğneye kabadan haftada 1 doğuma kadar devam dedi. Ama kendi doğum yaptıracak doktorum bu hafta bırakalım, serviks iyi. Erken doğum da görünmüyor dedi. Perinatolıg da erken doğum görünmüyor demişti. İğneyi bıraktım ama acaba yine de 15 günde 1 olsammı diyorum, benim durumumda olan varmı
Iyilestiginde ikinci sezeryan nasil birsey anlatirsin degil mi? Cok korkuyorumhepinize cok tesekkur ederim kizlar. ikinci sezaryen olunca daha zor oldu acikcasi neyse gecti gitti. kilolari aynı. birbirlerine pek benzemiyorlar cift yumurta oldugu kesinlesti. bir tanesini ilk basta gozleyelim deyip götürdüler ama 1 saat sonra geri getirdiler şükür.
darisi dogum yapmamış arkadaşların basina. bebişi kuvozde olanlar da hemencecik saglikla kavussun insallah
ilkinin ustunden 3 sene gecti onda hic hazırlıksız acil sezaryen olmustum 8 saat aclik susuzluk yoktu. neyle karşılaşacağımi bilmedigim icin korku da yoktuIyilestiginde ikinci sezeryan nasil birsey anlatirsin degil mi? Cok korkuyorum
Aaa çok geçmiş olsun kuzum çok şükür atlattın böyle şeyler mi oluyormuş çok şaşırdım bende hiçbiri olmadı sadece 3-4 gün sonra ense baş ağrısı oldu o da yatınca geçiyordu kalkınca kötü oluyordum anesteziden demişlerdi herkeste farklı mı oluyor acabailkinin ustunden 3 sene gecti onda hic hazırlıksız acil sezaryen olmustum 8 saat aclik susuzluk yoktu. neyle karşılaşacağımi bilmedigim icin korku da yoktuspinal anestezi komplikasyonu sadece titreme yasadim.
ikinci sezaryene gelirsek 8 saat gece de olsa susuzluk beni cok yordu. anestezi yapılır yapılmaz titremeye başladım tee ameliyat bitip 2 saat gecene kadar devam etti. ameliyat esnasinda midem bulandı sürekli ense ve basagrisi yaşadım. bir de anestezi gecerken cok siddetli sanci yaşadım parol serumla kesemediler dikloron yaptılar uyuyakaldım yorgunluktan. ama bunların hiçbirini yaşamayabilirsiniz tabii
Geçmiş olsun bende 2.sezeryanimda belden uyusturmuslardi bi ara vücutta oksijen seviyem bayaga düşmüştü normale dönmeden ameliyathaneden çıkarmadılar titreme bendede çok olmuştu odaya geçtikten sonra baş ağrısı olmamasi için bol su için demişlerdi ictimde olmadi çok şükür 3.sezeryan nasıl olacak onu düşünüyorumilkinin ustunden 3 sene gecti onda hic hazırlıksız acil sezaryen olmustum 8 saat aclik susuzluk yoktu. neyle karşılaşacağımi bilmedigim icin korku da yoktuspinal anestezi komplikasyonu sadece titreme yasadim.
ikinci sezaryene gelirsek 8 saat gece de olsa susuzluk beni cok yordu. anestezi yapılır yapılmaz titremeye başladım tee ameliyat bitip 2 saat gecene kadar devam etti. ameliyat esnasinda midem bulandı sürekli ense ve basagrisi yaşadım. bir de anestezi gecerken cok siddetli sanci yaşadım parol serumla kesemediler dikloron yaptılar uyuyakaldım yorgunluktan. ama bunların hiçbirini yaşamayabilirsiniz tabii
Kuzum karnında sertleşme var mı benim 2 gündür sert yaa yarın doktora mı gitsem acaba randevum çarşambaya kararsız kaldımKızlar dün idrar yolu enfeksiyonu yüzünden acile gittim agrim vardı test yapıldı tekrar bol lökosit çıktı Dr bi damla akıntı bile gitse idrara enfeksiyon çıkar dedi çok ağrıyor ama dedim idrarimi yaparken
Muayene etti bebisler iyi sanci kasilma görünmüyor dedi mesane dolu bir şekilde rahim ağzı uzunluğuna bakti 41mm dedi gayet iyi dedi
Bişey demedim mesane doluyken rahim ağzı uzunluğu dogru sonuç vermez diye okumuştum bi yerde
Kendi Dr hep 31mm cikiyor
Persembe Kendi Dr gidecegim kontrole
Çok geçmiş olsun , şükür bebeklerin küvezde de olsa kucağına gelecekler inşallah, şu an durumlari nasıl kg vs. Ne kadar kalacaklar daha allah'in izniyle hepsi geçer endişe etmeyinKızlar bir süredir konuyu takip edemedim bebeklerim daha fazla duramadı 32.haftada acil sezeryanla doğum yaptım. Bebekleri küvezde olup süt götüren arkadaşlar bu sağma işini nasıl yapıyorsunuz? Yani ben ikisinş aynı anda sağmaya çalışıyorum ama birinden sanki hep daha az süt geliyor. Çok süt biriksin diye daha uzun süre sapmaya çalışıyorum filan kafam çok karışıkçok küçükler mama yesinler istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?