• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum bir doktora danış bence, ben doktora ağrılarım azaldı tamamen artık yok neredeyse dedim progesteron bitince bırak artık ama coraspini bırakmak yok ona devam dedi. O süreçte yasaklar için de artık sorun yok demediğinden hala yasak olarak devam ediyor.
Teşekkürler canım benim

Merhaba kızlar 2 hafta kadar önce kanamam oldu. 2 gün sürdü sadece. Progeston başladık. Şimdi nerdeyse kutu bitmek üzere. Bu süreçte cinsel ilişki yasaklanmıştı. Şimdi ilaç bitiyor tekrar başlayacak mıyım cinsel ilişki serbest mi hiç bir fikrim yok. Doktor kontrolüme de daha çok var. Benzer şeyler yaşayanlar var mı. Bu arada şuan 8+4 deyiz
Benim lekeler devam ettiği icin igneleri tekrar tekrar yazdırıyorum. Kullanmakta fayda var doktorunuz bırak demeden bırakmayın. Muhtemelen kanama alanı var ondan geliyor kanda. Cinsel ilişkiye gitmeyin bana kalırsa benim doktorum yasakladı cunku rahim kasılırsa tekrar gelme ihtimali var.progestan fitili eczaneden yazdirmadan alınabiliyor diye biliyorum bir arayın sorun isterseniz. İğneleri bitmeden reçete edilemiyor kalcadan olan. Karından vurulanlar yazdirmadanda alinabilir ücretli. Doktorunuza sorun bence

Kızlar benim de d vitaminim eksi çıktı yarın sonuç için doktora gideceğim. Gebe değilken bana damla yazmışlardı yağlı gibi mide bulandırıyordu. Şimdi daha çok midemi bulandırın öyle bir şey yazarsan. Siz ne kullandınız rahatlıkla kullandığınız d vitamini var mı acaba
Bence ekmeğe damlatıp yersin. Ben oğluma içiremiyorum haha mecbur ekmeğe damlatıp üzerine reçel sürüp veriyorum yiyor. Ya da meyvesuyunun içine

Sata göre mi 6+1 yoksa doktorun düzeltmesine göre mi. Ben de sata göre 3/4 gün geride çıktım iki hafta sonra gel dedi devlette gittim.
Doktorun düzeltmesine göre 6+1. Normalde son adetim 7 ekimdi kafamız karışmasın diye 13 ekime çekelim desi.Ama ben geç yumurtladığımı biliyordum zaten o yüzden içim rahat. İlk çocuğumda da böyle olmuştu o da tam 1 hafta geriden gelmişti ve dr.un verdiği tarihte de doğurmuştum😄

Aşkolar ben hamile olduğumu anladığım günden beri suya kanamıyorum nedenn sanki hiç su içmiyormuşçasına susuyorum sizde de böyle mi
Bende aynıyım canım cok su içiyorum günde 2.5 litre cok rahat gece de vc ye kalkıyorum sık sık ağzım kupkuru oluyor her kalkmamda da içiyorum ortalama 3 liteyi buluyor hemen hemen buda cok iyi birşey doktorlar gebelikte bol su için diyorlar

Hamilelikte yüzü kızaran var mı yanaklar ya da alın??? hormonlardan östrojenden mi acaba çok kızardı yüzüm roza gibi 🙂↕️

Benim lekeler devam ettiği icin igneleri tekrar tekrar yazdırıyorum. Kullanmakta fayda var doktorunuz bırak demeden bırakmayın. Muhtemelen kanama alanı var ondan geliyor kanda. Cinsel ilişkiye gitmeyin bana kalırsa benim doktorum yasakladı cunku rahim kasılırsa tekrar gelme ihtimali var.progestan fitili eczaneden yazdirmadan alınabiliyor diye biliyorum bir arayın sorun isterseniz. İğneleri bitmeden reçete edilemiyor kalcadan olan. Karından vurulanlar yazdirmadanda alinabilir ücretli. Doktorunuza sorun bence
Teşekkürler yorumun için😘 benimki hap. Doktora danışacağım umarım her şey yolundadır

Selam teyzelerii bunlar benim ikizler🫠 cinsiyetlerin tahmini icin cokmu erken 7 hafta 6 günlüğüzde. Kanama alanları hafiften devam ediyor ama cok şükür daha iyiyizz
Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻 sanki 1 erkek 1 kız gibi geldi bana 🥰

bugun tam 6. haftam hiç bir belirti hissetmiyorum belki çok az bel ağrısı ama o da psikolojik mi gerçek mi bielemedim. siz yatarken korkuyor musunuz yüzüstü hiç yatmıyorum ben
Ben 2 hamileliğimde de 5. Ayıma kadar hep yüzüstü yattım 🤭

Back
X