evet kuzum ben 18-22 şubat gibi hamile kaldım yani henüz 5. haftaya yeni girdik çook küçükler, hayırlısı bakalımHiç moralini bozma canım bebeğin seninledirSeninle yakın zamanlarda zamanlrda bat diye hatırlıyorum. ben yarın gidicem mesela doktor göremeyecek biliyorum. Olumsuz konuşursa hiç takmıcam ki ne zaman döllendiğini biliyoruz henüz çok küçükler.
Hiç korkma hayırlısıyla sağlıkla kucaklarsın inşallah
en güzel şey bilinçli anne olmakİnşallah göreceğiz o bebişi, siz içinizi ferah tutun. Bu süreçte okumanız için Erhan Karaalp'in Madalyon isimli kitabını öneririm. Gebelikle ilgili doğru bilinen yanlışları anlatıyor ve sürekli okuyarak kendimi telkin ediyorum.
kuzum ben ilk gittim hiçbir şey yoktu. O zamanlar HCG 1.2 ydi kist için mu aynen olmuştum alttan sonra hcg yükselince i ikinci defa ultrasona girdim cumartesi günü ki o zaman HCG 3000-4000 civarındaydı sanıyorum keseyi ve sac ı gördüm cuma üçüncü kez gideceğim. Hepsi alttan bakılıyor bu aradaCanim yolk kesesi gorunur once sonra bebek sonra kalp atisi. Onemli olan bi onceki gittiginde kesen ne kdrlikti simdi ne kdrlik olmus. Bu daha onemli ama bu bile baglayici degil. Surekli aynindra gitmiyosun di mi
Ben hala muayene günümü bekliyorum. 15 Mart'ta beta 1046 ydı. Doktorumdan 26 Mart'a randevu aldım ama içim içimi yiyor beta kaç olmuştur diye. Gidip akşam kan vericem yüksek ihtimalle. Bu sürede araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum. Ama ilk olarak şunu öğrendim her doğum her bebek parmak izi kadar birbirinden farklı sizinki 6 haftalıkken kendini gösterir başkası 8 haftada hala göremez. Bunlar moralimizi bozmasın lütfen. Mesela kalp atışı duymak için gidersiniz iki gün sonra duyarsınız. Hepimizi farklı deneyimler bekliyor su süreçte. İçinizi rahat tutun.en güzel şey bilinçli anne olmakgerçekten ben de sürekli okuyup araştırıp öğreniyorum.
Sizin hespalarınıza göre kaç haftalıktı? Başka doktora da gösterin hemen moraller bozulmasınKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Benim 5 +1 de kesem 7,9 mm çıktı. Doktor geride oldugunu belirtti. Doktorlarda ne söyledigini bilmiyor bence. Sonuclarin gayet iyi canim benimde tsh yuksek ilac kullaniyorum. Sıkıntı olmaz.Merhaba kızlar bugün sabah kontrole geldim 5+5 de kesemizi gördük çok şükür 7 mm dedigünlük 1 mm büyür 7 gün sonra kalp atışını da görürüz dedi 10 gün sonrada kalp atışı için çağırdı iğneye baslayacagim kan sulandırıcı, bir de TSH im biraz yüksek çıkmış onun için ilaç başladı. Folik asite devam dedi şimdilik bu kadar sizde durumlar nasıl ? @Eflatun1Kelebek Pasha22 Papatyamelo @kahvelihatunn
ah onun totosunu yerim. Sağlıkla gelsin inşallah şu an kaçtasınız?Selamlar anneleerryeni doktordan geldim kalp atisini duydum sukurler olsun agliycaktim o an kan idrar verdim ogleden sonra sonuc alcam ama buyuk ihtimal idrar yolu enfeksiyonu oldum hissediyorum mideme vuruyo agrisi buda bebisim Eki Görüntüle 3030412
7 haftayim canim su an . Allah razi olsun rabbim herkese o kalp atisini duydursun.ah onun totosunu yerim. Sağlıkla gelsin inşallah şu an kaçtasınız?
Ben de cumartesi günü gideceğim ilk muayeneme 6+0 olacağız o gün inşallah kalp atışını da duyarım7 haftayim canim su an . Allah razi olsun rabbim herkese o kalp atisini duydursun.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hemen hemen aynı sayılırız :)Herkese merhaba, ben de yeni üye oldum, 6 haftalık hamileyim, 15 Kasım görünüyor normal şartlarda doğum. İlk bebeğim olacak. Çok karmaşık duygular içerisindeyim.
Çok teşekkür ederim, siz de umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza :) Geçen hafta öğrendiğimden beri hormonlar yüzünden mi bilmiyorum sürekli depresif bir haldeyim, normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Umarım geçici bir durumdur ve alışabilirim bir an önce.Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hemen hemen aynı sayılırız :)
Tek bi doktorla kalma Nur bence başka doktorlarda gözük boşuna boşuna strese girmezsinKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Merak etmeyin hormonlardan :) İşe geliyorum aval aval bilgisayar ekranına bakıyorum. Her an her yerde uzanmak istiyorum. Bir de çevre danışmanıyım ziyaret ettiğim firmalarda şöyle ofiste uzanasım geliyoÇok teşekkür ederim, siz de umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza :) Geçen hafta öğrendiğimden beri hormonlar yüzünden mi bilmiyorum sürekli depresif bir haldeyim, normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Umarım geçici bir durumdur ve alışabilirim bir an önce.
Hic sıkma canını doktor biraz garantiye oynamış benim doktorum rahat biri yolk sac yok oluşur daha küçük dedi bekleyelim dedi 10 gün sonra görüşürüz demişti biliyorum zor bir süreç ama biraz sabır ihtiyacımız varAy inşallah inşallahdoktor bana 5 haftalık gibi dedi onu bile net söylemesi
Canım öncelikle inşallah hayırlı olsun,inşallah hayırlı sonuç almak nasip olsun..senin sat ne bilmiyorum ama benim.27 ocak sat takvime göre 7+4 hamileyim ve betam 10 martt 2058 çıktı..ultrason muayenemde dr keseyi görürüz dedi gördük cuma biraz lekem olduğu için hastaneye yatış verdi cumartesi ultrason muayenesinde tekrar baktı kese güzel dedi..haftaya göre çoktan duyulması gerekir kalp atışının yani okuduklarimiz öyle ama.daha bende de embriyo izlenmedi dedi..bos gebelik mi dedim hayır öyle bisey söylemek içim erken bekleyeceğiz dedi yani senin daha 5.hafta da nasil boyle birseye karar verebilir drun...sakın üzülme dr değiştir biraz bekle..inşallah sonucun hayırlı olur Rabbimin hazinesi bol bizi de boş çevirmez kapisindanKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Canım benim sat 9 subat sata göre 5+5 ben bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamam 21 Şubat. Benim doktorum sata göre söyledi kesenin ölçüsünü söyledi sadece.Çok şükür gözünüz aydın. :) Benim merak ettiğim bir husus var mesela benim son adet tarihim 09 Şubat ama femara ve ovitrelle ile hamile kaldım. Yumurtlama tarihimde 26 Şubat. Haftamı neye göre hesaplamam lazım. Doktor keseyi görerek şu kadarlık diyor mu? Ben yumurtlama tarihine göre doğum hesapladım ama doğrusu nedir gerçekten bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?