2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
evet kuzum ben 18-22 şubat gibi hamile kaldım yani henüz 5. haftaya yeni girdik çook küçükler, hayırlısı bakalım

en güzel şey bilinçli anne olmak gerçekten ben de sürekli okuyup araştırıp öğreniyorum.

Canim yolk kesesi gorunur once sonra bebek sonra kalp atisi. Onemli olan bi onceki gittiginde kesen ne kdrlikti simdi ne kdrlik olmus. Bu daha onemli ama bu bile baglayici degil. Surekli aynindra gitmiyosun di mi
kuzum ben ilk gittim hiçbir şey yoktu. O zamanlar HCG 1.2 ydi kist için mu aynen olmuştum alttan sonra hcg yükselince i ikinci defa ultrasona girdim cumartesi günü ki o zaman HCG 3000-4000 civarındaydı sanıyorum keseyi ve sac ı gördüm cuma üçüncü kez gideceğim. Hepsi alttan bakılıyor bu arada

en güzel şey bilinçli anne olmak gerçekten ben de sürekli okuyup araştırıp öğreniyorum.
Ben hala muayene günümü bekliyorum. 15 Mart'ta beta 1046 ydı. Doktorumdan 26 Mart'a randevu aldım ama içim içimi yiyor beta kaç olmuştur diye. Gidip akşam kan vericem yüksek ihtimalle. Bu sürede araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum. Ama ilk olarak şunu öğrendim her doğum her bebek parmak izi kadar birbirinden farklı sizinki 6 haftalıkken kendini gösterir başkası 8 haftada hala göremez. Bunlar moralimizi bozmasın lütfen. Mesela kalp atışı duymak için gidersiniz iki gün sonra duyarsınız. Hepimizi farklı deneyimler bekliyor su süreçte. İçinizi rahat tutun.

Sizin hespalarınıza göre kaç haftalıktı? Başka doktora da gösterin hemen moraller bozulmasın

Benim 5 +1 de kesem 7,9 mm çıktı. Doktor geride oldugunu belirtti. Doktorlarda ne söyledigini bilmiyor bence. Sonuclarin gayet iyi canim benimde tsh yuksek ilac kullaniyorum. Sıkıntı olmaz. Pasha22 canım yolk saca zaten doktorlar boş gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak için bakıyor hic sıkıntı yapma benim 5+1 de yolksac bile gozukmedi. Bebek kese 20 mm 25 mm oldugunda gozukuyormus. senin su an kese kac mm

ah onun totosunu yerim. Sağlıkla gelsin inşallah şu an kaçtasınız?

Herkese merhaba, ben de yeni üye oldum, 6 haftalık hamileyim, 15 Kasım görünüyor normal şartlarda doğum. İlk bebeğim olacak. Çok karmaşık duygular içerisindeyim.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hemen hemen aynı sayılırız :)

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hemen hemen aynı sayılırız :)
Çok teşekkür ederim, siz de umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza :) Geçen hafta öğrendiğimden beri hormonlar yüzünden mi bilmiyorum sürekli depresif bir haldeyim, normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Umarım geçici bir durumdur ve alışabilirim bir an önce.

Tek bi doktorla kalma Nur bence başka doktorlarda gözük boşuna boşuna strese girmezsin

Hanımlar günaydınnnn... Benım son regl tarihim de 5 şubat perşembe günü kontrolüm var inşallah ben de kalp atışını duyabilirim. 2. Cocuguma gebeyım inşallah sağlıklı sıhhatli gelir kuzucuklarımız

Merak etmeyin hormonlardan :) İşe geliyorum aval aval bilgisayar ekranına bakıyorum. Her an her yerde uzanmak istiyorum. Bir de çevre danışmanıyım ziyaret ettiğim firmalarda şöyle ofiste uzanasım geliyo

Ay inşallah inşallah doktor bana 5 haftalık gibi dedi onu bile net söylemesi
Hic sıkma canını doktor biraz garantiye oynamış benim doktorum rahat biri yolk sac yok oluşur daha küçük dedi bekleyelim dedi 10 gün sonra görüşürüz demişti biliyorum zor bir süreç ama biraz sabır ihtiyacımız var

Canım öncelikle inşallah hayırlı olsun,inşallah hayırlı sonuç almak nasip olsun..senin sat ne bilmiyorum ama benim.27 ocak sat takvime göre 7+4 hamileyim ve betam 10 martt 2058 çıktı..ultrason muayenemde dr keseyi görürüz dedi gördük cuma biraz lekem olduğu için hastaneye yatış verdi cumartesi ultrason muayenesinde tekrar baktı kese güzel dedi..haftaya göre çoktan duyulması gerekir kalp atışının yani okuduklarimiz öyle ama.daha bende de embriyo izlenmedi dedi..bos gebelik mi dedim hayır öyle bisey söylemek içim erken bekleyeceğiz dedi yani senin daha 5.hafta da nasil boyle birseye karar verebilir drun...sakın üzülme dr değiştir biraz bekle..inşallah sonucun hayırlı olur Rabbimin hazinesi bol bizi de boş çevirmez kapisindan

Canım benim sat 9 subat sata göre 5+5 ben bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamam 21 Şubat. Benim doktorum sata göre söyledi kesenin ölçüsünü söyledi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…