Ucu kesik şırınga oluyor öyle bişey mi canım
Benim annemde gitti. Ev ev üstünde olmuyor. Tek başına kalırsın neden kalamayasın ki. Annem gündüzleri gelip gidiyor ama zamanla bu gelme gitmeler de azalacak kendi düzenimi kurmak zorundayım. Maalesef 4 hafta bitiyor ama belim sıkıntılı, dikişlerim sızlıyor ayakta zor dolanıyorum ama toparlanmam şart
Sendeki nasıl bişey canım
Psikoloji çok önemli canım, ne yazık ki bende çok üzüldüm ve sütüme etki etti galiba. Aramel veya hümana çay dönüşümlü içiyprum, bestlak kullanıyorum, havuç, trabzon veya cennet hurması olarak geçen meyveyi yiyorum şimdi çok bol, boza iyi diyorlar, incir, hurma, dereotu da tavsiye ediliyor. Solgar ın b12 içeren bira mayası tabletlerini içiyorum. Suyu arttıramadım bir türlü. Elektrikli süt sağma makinesi ile sağmaya çalışıyorum. Benim kızım da gün içinde sadece bir kaç kez yani en fazla 2 veya 3 kez emiyor o kadar, onun haricinde emmiyor çığlık çığlığa ağlıyor tutmuyor göğsümü. Haliyle mama veriyorum öyle 3 4 kez değil sayıyı da unuttum ama yapacak bişeyim yok aç kalmasından veya strese girmesinden iyidir. Keşke emse ama ne yapabilirim olan bu. Çok üzüldüm çok ağladım bu yüzden. Ama hep denen şu sütüm yok dersen yok olur. Rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah bu günlerde geçecek. Aylar sonra emmeye başlayan bebek varmış. Pes etmiyorum şimdilik. Bir yudum bile olsun içmesi bile beni mutlu ediyor.
Ne kadar veriyorsun bize bir seferde 20 damla dediler
Ben daha çok veriyorum mama, sen yine iyiymişsin. Bizde azaltırız inşallah. Bir seferde kaç ml veriyorsun mamayı ?
Emzirme danışmanı bana aramel ile bestlak aynı, aramel çay iç daha iyi dedi. İçeriğinden şüphen varsa aramel e bak.
Ya ben bi türlü yürüyüşlere başlayamadım. Yürümediğim içinde iyice paslandım galiba. Bel ağrım çok fazla.
Neyi canım
Hepsi aynı mı bu minnakların

benim kız da bu ara kucağımda uyuyacakmış
Aman sıkıntı olmasın da idare edilir