- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #11.801
MaşallaaahBizim Ateşölçer ve bebek bezi eksik gibi şuan sadece umarım yani başka eksik çıkmazsa. Kendim içinde hastane terliği ve emzirme sütyeni alınca valizimi hazırlayabilirim sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallaaahBizim Ateşölçer ve bebek bezi eksik gibi şuan sadece umarım yani başka eksik çıkmazsa. Kendim içinde hastane terliği ve emzirme sütyeni alınca valizimi hazırlayabilirim sanırım![]()
Çok şükür iyiyiz siz nasılsınız? valla benim park yatak , ana kucağı vs şeyler hep yakınlarımdan geldi onların bebişlerininkini aldım :) son zamanda bebek arabasını ve odasını aldık odası önümüzdeki ay gelicek kısmetse. ateş ölçer braun ın kini aldım. kendime lohusa pedi aldım . müslin mendil, pamuklu mendil aldım bol bol. dün de waikikinin organik pamuk sertifikalı kısa kollu alttan çıtçıtlılarından aldım 3 lü set 1-3 ay , 3 lü set 3-6 ay şeklinde bunu tavsiye ederim herkes almamı çok öneriyor gerçekten çok kullanılıyormuş. 0-36 ay arası kullanacağı uyku tulumunu aldım. trendyoldan bir de katlanabilir küvet takımı aldım. ay yazdıkca aklıma gelio:) bimden tummy time kitaplarından aldım. müslin battanıye aldım bir tane daha almam lazım. 2-3 takım tulum da aldım daha da alırım kuzenlerımden gelecekler var cunku onlara göre bakıcam. şimdi sırada şampuanı kremi vs var set yapmayı düşünüyorum ondan. bir de alt açma bezlerinden almıştım kampanya vardı daha da alırım. ya daha da var ama çok yazdımSelam kızlar bebişleriniz nasıl siz nasılsınızdoktora giden alışveriş yapan yok mu havadis
![]()
Benim sol tarafıma yatınca sol kolum tamamen uyuşuyor oyuzden olarak çok yatmamaya calisiyorumkızlar bu arada bir şey sorucam ellerinde uyuşma olan var mı? özellikle gece uyurken ve sabah uyandığında. daha önce yazıldıysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın
Evet hissettikce mutlu oluyor insanOh oh maşallah ben de ablamdan alacağım beşiği park yatak evime sığmıyor diye tercih etmiycem bebek arabası ne aldın . Ay benim de çok hareketli o kadar mutlu oluyorum kii maşallah bebişlerimize![]()
Benim de özellikle sol tarafımda var azıcık aşağıda dursa karıncalanıp uyusuyor ctesı randevum var soracağımBenim sol tarafıma yatınca sol kolum tamamen uyuşuyor oyuzden olarak çok yatmamaya calisiyorum
Ay ben de öyle yapacağım inşallah o yüzden biraz ağırdan aldım ablamın sakladığı bazı şeyler varmış onu alıcam inşallah. Benim de yatak odası minnacık olduğu için anne yanı beşiklerden alıcam mecbur normal beşik bişe sığmaz çünküEvet hissettikce mutlu oluyor insanbebek kiyafetlerinin cogu ablamdan benimde zaten cabuk buyuyor kendimde alirim iki uc parca disarisi icin :)
Bebek arabasini kraft Kenya travel aldim en hafifi ve surusu guzel o geldi bana deneyerek aldim
Park yatak mecburen aldim cocuk odam yok ayri bizimle kalacak 3-4 yasina kadar
Aa benim dee hatta şu an sol elimin parmakları uyuşuk halde. Örgü falan örersem tamamen uyuşuyor. Gece de omzuma kadar uyuştuğu oluyor hem sağım hem solumBenim de özellikle sol tarafımda var azıcık aşağıda dursa karıncalanıp uyusuyor ctesı randevum var soracağım
Valla ben bit tane birşey bile satın almadım. Ama ablamdan alıcam bazı şeyleri beşik küvet süt sağma makinesi falan o yüzden şu an önceliğim bebek arabası olur aralık gibi kıyafet işine geçeyim diyorumÇok şükür iyiyiz siz nasılsınız? valla benim park yatak , ana kucağı vs şeyler hep yakınlarımdan geldi onların bebişlerininkini aldım :) son zamanda bebek arabasını ve odasını aldık odası önümüzdeki ay gelicek kısmetse. ateş ölçer braun ın kini aldım. kendime lohusa pedi aldım . müslin mendil, pamuklu mendil aldım bol bol. dün de waikikinin organik pamuk sertifikalı kısa kollu alttan çıtçıtlılarından aldım 3 lü set 1-3 ay , 3 lü set 3-6 ay şeklinde bunu tavsiye ederim herkes almamı çok öneriyor gerçekten çok kullanılıyormuş. 0-36 ay arası kullanacağı uyku tulumunu aldım. trendyoldan bir de katlanabilir küvet takımı aldım. ay yazdıkca aklıma gelio:) bimden tummy time kitaplarından aldım. müslin battanıye aldım bir tane daha almam lazım. 2-3 takım tulum da aldım daha da alırım kuzenlerımden gelecekler var cunku onlara göre bakıcam. şimdi sırada şampuanı kremi vs var set yapmayı düşünüyorum ondan. bir de alt açma bezlerinden almıştım kampanya vardı daha da alırım. ya daha da var ama çok yazdımsiz neler aldınız sanki daha da alınması gereken çok şey var gibi geliyor ama bakıyorum internette felan hemen hemen her seyı de almısım
Yaklaşık 2 buçuk haftadır falan sol elimin parmakları gün içinde uyuşuk. Hiç tamamen açılmadı. Hatta sabahları parmaklarımı açıp kapatmaya çalışırken tık tık takılma sesi geliyor bileğimdenkızlar bu arada bir şey sorucam ellerinde uyuşma olan var mı? özellikle gece uyurken ve sabah uyandığında. daha önce yazıldıysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın
ay o zaman gebelikle alakalı bir durum . ben de kolestaz da olunca her seyden korkuyorum sagolasınYaklaşık 2 buçuk haftadır falan sol elimin parmakları gün içinde uyuşuk. Hiç tamamen açılmadı. Hatta sabahları parmaklarımı açıp kapatmaya çalışırken tık tık takılma sesi geliyor bileğimden![]()
Geçmiş olsun hepimize inşallah gebelikten sonra geçeray o zaman gebelikle alakalı bir durum . ben de kolestaz da olunca her seyden korkuyorum sagolasın
evet kasım indirimini beklemek mantıklı özellikle pahalı seylerde. ama bence siz uyguna bulduğunuz şeyleri de yavaştan almaya başlayın sonra birden zor olmasın sizeValla ben bit tane birşey bile satın almadım. Ama ablamdan alıcam bazı şeyleri beşik küvet süt sağma makinesi falan o yüzden şu an önceliğim bebek arabası olur aralık gibi kıyafet işine geçeyim diyorum![]()
İnşallah canım benim de öyle olur. Senin adına da çok sevindimCanım benim 15 16 haftalikken flan plesenta biraz aşağıda kanama ve erken doğum riski oluyor yukarı çıkmazsa sezaryen oluyor demişti 18 haftalikken gittiğimde sordum biraz yukarı cikmis gibi demişti ve hep karından baktı ama plesenta için 28.haftada alttan ultrason bakcam dedi ozaman ama merak etme yukarı çıkar o sen bebeginle hep konuş plesentamiz yukarı çıksın flan diye dedi neyse ben bu hafta ayrıntılı ya gittim bu doktora söyledim plesenta yukarıda dedi aşağıda değil dedi demekki yukarı cikmis içim rahatladı
yoğun kaşıntı vardı ayak altında avuc ıcınde de olunca doktorum şüphelenip teste gönderdi. gastroenteroloji de bütün değerlere baktı kolestazdan başka seçenek göremedi ilaç tedavisine başlattı. 2 haftada bir test yapıcaklar değerlerimi kontrol altında tutmak içinGeçmiş olsun hepimize inşallah gebelikten sonra geçerkolestazı nasıl tespit ettiniz benim de karaciğerde bazı değerler referans dışı çıktı bugün tekrar kan verdim olmazsa gastroenteroloji ye yönlendirilecekmişim
tmm cumartesı soracağım muhakkak yazarım burdan daAa benim dee hatta şu an sol elimin parmakları uyuşuk halde. Örgü falan örersem tamamen uyuşuyor. Gece de omzuma kadar uyuştuğu oluyor hem sağım hem solummagnezyum eksikliği mi yoksa sinir sıkışması mı bilmiyorum doktora gidemedim daha öğrenirsen bize de haber ver canım ya
![]()
Braun temassız ateş ölçer ve babyhope burun aspiratörü almayı düşünüyorum benselamlar
ateş ölçer ve burun aspiratörü(manuel olmayan)olarak aldığınız ve önerileriniz nelerdir ?
braunda 2 tane favorilerim bende. önerinizse çevrenizdende olumlu dönüş aldıysanız bana görsel veya link atarsanız çok sevinirim bu ara ikisini alacağım araştırma içindeyimBraun temassız ateş ölçer ve babyhope burun aspiratörü almayı düşünüyorum ben![]()