Ben hiç örtmedim. Sen neden örtüyorsun önemli bir sebebi var mı beşinin üzerine örte bilirsin bebeğin yüzüne değil de
Sebebi yok, annem örtüyor etrafta da gördüm, ışık almasın galiba diye ama çok tedirgin oluyorum. Bende örtmeyeyim o zaman
Canım haftada 200 gram ayda 800 gram yapar ki hiç de az değil. Ayrıca şu anda daha başındayız. Sütün gelmesi bebeğin adapte olması falan derken normal bence. Bir de her bebeğin gelişimi aynı olmuyor. Benim oğlum anne karnında kiloluydu, bebekliginde reflüsü olmasına rağmen çok iyi kilo alıyordu ve hâlâ kilolu. Yapısal biraz da. Ayrıca hiç de iyi bir şey değil. Kıyafet alırken zorlanıyorum. Altı yaşında ben sekiz dokuz yaş giydiriyorum. Yaşının kıyafeti kıçından geçmiyor, büyükler uzun geliyor falan. Hiç takılma bence kilo olayına.
Tulbenti de bırakırsan çok iyi olur

Yazık çocuğa. Sen uyurken yüzünde tülbent ister misin
Canım kızım anne karnında iyiydi, doğduktan sonra ödem attı, sonra 150 200 gram civarında kilo verince doktor panik yaptırdı bize. Çok üzüldüm o süreçte. O doktora hiç içim ısınmadı zaten. Geçen hafta gittik 200 gram almış. Bakalım bir daha ki kontrolde ne diyecek zaten sonrasında da doktoru değiştireceğiz. Kasıtlı mı yapıyorlar diye düşünmedim değil. Hasta panik yapsın nasılsa çocuklarına kıyamazlar mecbur gelecekler potansiyel müşteri olarak görüyorlar bizi diye.düşünüyorum.
Örtüyü annem örtüyordu. Işık gelmesin diye galiba örtmem bundan sonra
neden ortuyorsunuz ki yuzunu ? cok tehlikeli. eliyle agzina sokup tikayabilir.
yuzune birsey ortmeyi birak , battaniye fln bile mumkun oldugunca yasak Kanada da . uyku tulumlari var ev sicaklsrina gore onlarda yatiriyoruz resimde ki gibi.
Bende çok korkuyorum uykular haram resmen. Ne bileyim annem etraftakiler falan örtüyor, onlardan görmüştüm. Örtmem artık, kilo problemi üzerine bi de bu yüzden uykusuz kaldım kaç haftadır.
Ben örtmüyorum canım.Çekiştirip ağzını yüzünü kapatır diye korkuyorum
Bende korkuyotum ne bileyim etraftakiler örtünce gerekli sandım. Kaç haftadır emzirme, örtü yüzünü kapatır fslan filan derken uykular yalan oldu bana.
Neden yüzünü örtüyorsun ki ilk defa duydum ben kundakliyorum battaniyeyle ağız mendili koyuyorum gidisina kustuğu için kolları açıkta olmazsa uyumuyor mesela o ağız mendili bile yüzüne gelir diye korkumdan sürekli kontrol halindeyim uyumuyorum desem yeridir günde sansliysam toplamda 4 5 saat uyuyabiliyorum bebisin yaninda biri durursa
Sen yine iyi uyuyormuşsun canım, emzirme bu örtü derken sabaha kadar ayaktayım. Gün içinde de az uyuyorum. Ne bileyim yanımdakiler örtünce gerekli sandım bende. Reflü yatağı kullanıyor musun kusma için
Yok canım örtmüyorum hastanede yatarken kayınvalidem bir kere örtmüştü Doktorlar çok kızdılar aşırı karşılar bebek ölümlerinin çoğu bu yüzden oluyor dediler
Allah korusun, bende korkuyorum örtmem artık
Kuzun lansinoh marka göğüs için olan
Diyetisyenin dediğide 1 çay kaşığı Çörekotu kahvaltıda
Yürüyüş bugün kahve almaya diye çıktım 15 dk yürüdüm 10 katta merdiven çıktım hiç yoktan iyidir diyip misafir gelecek belki yürüyemem diye

ne zaman fırsat bulursam atıyorum kendimi dışarı
B12 abartmayın derim benim 1020 lerde çıkmış fazlası idrarla atiliyormusta olsun fazlasida zarar ben düşük çıkar dedimde şaşırttı

Çmrekotu süt için miydi gaz için mi devreler yandı bende

Şırınga da nereden geldiyse aklıma
Ben hiç yürümüyordum bugün yarım saat yürüdüm ama bittim. Bakalım,açılırım zamanla.
B12 yi bana demedin galiba di mi
Evet cidden cok zor . Hemen evde ne yapabilirim diye dusundum cunku kotu durumdaydim once sutumu sagdim sonra guzelce kremledim pet bardagi kestim ucu acik sekilde uzerlerine koyup kiyafeti kapadim en azindan uclari acik kaldi kiyafetime yapismadi. Sukur kremi emdi en azindan lansinoh kremde suruyorum ama fayda etmiyor. Yara iyilestirici antibiyotikli krem surdum. Simdi biraz daha iyiyim
Canım tahinin üstüne çıkan yağı da bir dene. Bide ayva çekirdeği öneriliyor bi araştır istersen. Yalnız kullandıklarını düzenli kullan