• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kendi doktorum kullanma dedi aslında ama
Perinatolog 50 bin iu günde 9 damla kesinlikle al dedi. Drlar farklı görüşte bu konuda.
Değerinize baktırmaya gerek yok çünkü herkeste eksik dedi. Bu şekilde kullanım şart dedi.
Evet kadinlarin hepsinde eksiklik oluyor normalde veriyorlar ama fazlasinin biseyi tetikledigini duymustum cok hatirlayamadim. Eger hic kullanmiyorsaniz multivitaminde vs zaten fazla olma ihtimali yoktur.
Benim multivitaminimde vardi ama damla ile daha etkili diye ve 27 cikinca vermisti suan ara verdi

Bu tarz akinti enfeksiyon belirtisi diyorlar ama peceteye silince ışıktan oyle gorunebiliyor bende bazen oyle sanıyorum ama kremsi renkte oldugunu goruyorum
Kaşıntı koku yanma vs yok ama yeşiliösi akınto deyince dr hemen fitil vermişti. Ama devam ediyor 🙁idrar yolu enfeksiyonu için de ayrı antibiyotik kullanmıstım ne bitmez enfeksiyonmus bıktım ya

Kızlar sarımsı yeşilimsi akıntınız oluyor mu
benim sarı akıntım genelde hep oldu bazen yoğun bazen az . birkaç adet donaxyl fitil önerdi doktorum. azaldı ama tamemen kesilmedi. gebelikte beyazımsı akıntı genelde normal sayılıyor. bi ara bendede idrar enfeksiyon çıktı, içinize sinmezse bir tit testi verin derim 🌸

benim sarı akıntım genelde hep oldu bazen yoğun bazen az . birkaç adet donaxyl fitil önerdi doktorum. azaldı ama tamemen kesilmedi. gebelikte beyazımsı akıntı genelde normal sayılıyor. bi ara bendede idrar enfeksiyon çıktı, içinize sinmezse bir tit testi verin derim 🌸
Tit nedir sürntü mü

Tit nedir sürntü mü
idrar testi. birde bana bu yağ iyi geldi kendi doktorumun önerisi ile almadım başka birinin önerisi ile aldım kullanmadan doktorunuza danışın isterseniz. yağı genital bölgenize sürüyorsunuz tam içe değil ama tamamen dışa değil linkini bırakayım. bana iyi geldi bir araştırın danışın belki sizede şifa olur. akşamları sürüp yatıyorum.

Kaşıntı koku yanma vs yok ama yeşiliösi akınto deyince dr hemen fitil vermişti. Ama devam ediyor 🙁idrar yolu enfeksiyonu için de ayrı antibiyotik kullanmıstım ne bitmez enfeksiyonmus bıktım ya
Evet bende fitil kullandim 3 tane vardi. Idrar tahlili temizdi o zaman dediginiz gibi belirti yoktu. Ama sonea fark ettim pecetede oyle duruyor kulak pamugu ile baktim seffaf kremsi bir renk. Herseyimizi inceler olduk🫤

Evet bende fitil kullandim 3 tane vardi. Idrar tahlili temizdi o zaman dediginiz gibi belirti yoktu. Ama sonea fark ettim pecetede oyle duruyor kulak pamugu ile baktim seffaf kremsi bir renk. Herseyimizi inceler olduk🫤
Seffaf kremsi normal aslında benimki hafif yeşile çaliyor 😓 deli olduk.
Gerçekten günlerim moral bozukluğuyla geçiyor bu erken doğum haberlerini okuyorum. Aslında bakmamam lazkm öyle yazılara ama belki bir şey öğrenirim yararı olur düşüncesiyle okuyorum. Yüzüm hep asık hamileliiğn tadını çıkar diyorlar ama olmuyor. Anneliğimi bile tam olarak hissedemiyorum şu an o yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Doluyum baya kusura bakmayın 🙁

Kendini suçlama içini ferah tut lütfen. Pazartesi de bebişin güzel haberlerini alacağız inşallah 🤍

Canım benim içinde tutma hiçbir zaman,ağlamak içini boşaltır,bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın Allahın izniyle ❤️ olumlu düşün bebişinle konuş sen üzülürsen o da hisseder en kısa zamanda sevinç gözyaşlarına dönsün güzel haberlerle gel inşallah🌼🌼

Sizi çok iyi anlıyorum ben de her kontrolde elim kalbimde giriyorum resmen ihç bi sebep yokken. Annelik evham demekmiş..

Bu genişlemeler düzeliyor benim bildigim kadarıyla mesela bende bir ay önce kalpte hafif parlaklık var demişti dr ama detaylıda bir şey söylenmedi yani düzelebilen şeyler demek ki..

Kalbini ferah tut. Her ay başka bir evham yükleniyor herkese 🙁 bu ay da ben crp ile ugrasıyorum sürekli bir enfeksiyon dua edelim birbirimize 😓🤲🏻
Allah sizlerden de razı olsun çok sağ olun inşallah dualarımız kabul olur hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah Rabbim acı yaşatmasın hiç birimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Gerçekten günlerim moral bozukluğuyla geçiyor bu erken doğum haberlerini okuyorum. Aslında bakmamam lazkm öyle yazılara ama belki bir şey öğrenirim yararı olur düşüncesiyle okuyorum. Yüzüm hep asık hamileliiğn tadını çıkar diyorlar ama olmuyor. Anneliğimi bile tam olarak hissedemiyorum şu an o yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Doluyum baya kusura bakmayın 🙁
Ya bu erken doğumlar çok arttı sanki bu durum beni de korkutuyor. Ekim anneleri grubu full eylülde doğurdu Kasım anneleri ekimde 🙁

Inanin bende oyleyim hatta burda da cogu anne boyleydir, hele ilk gebelikte ister istemez insan herseyi takiyor
Ozellikle ben ayni bedende olmanin asiri sorumluluğunu hissediyorum diken uzerinde yiyip iciyorum hareket ediyorum en bsinsan beri stresli geçiriyorum hamileligimi gibi geliyor kiziyorum kendime ama rahat olmayi cok isterdim, emin olun sizi anlıyorum 🌸

Back
X