• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şunu da ekleyim benim de kaynanam geliyor :) benim evimde bana hakaretler edip kocama başka kız alacağını söyleyen şahsiyet eşime bize TAŞINMA teklifinde bulunmuş çok güldüm😁 annen o kadar istiyorsa git annenle yaşa ben annenle evlenmedim dedim. Kalfı ki kadın hayatı bana cehennem etti. İyi bir insan olsa şu dediğim için kendimden utanır insanlığımı sorgulardım. İstemeye gelmedin sen beni. Akrabalarımı arayıp hakaret ettin evlenmeme engel olmak için. Ölmüş anneme dil uzattın. 2 defa kalp krizi geçirmiş teyzeme namusumu bile bırakmadan neler dedin. Açık açık şeytan da dedin düşman da. Şimdi bu nasıl yüz ben anlamıyorum. Nasıl taşınmayı teklif edebiliyor kafayı yicem
Harbiden yaşandı mı bunlar 😱 ne yüzsüz biriymiş bide sana mı taşınmak istiyor Pessss

Kızlar çok teşekkür ederim dünden beri düşüncelere dalmistim inşallah sizlerinde evlatlarının alerjileri tez vakitte geçer umarım hepinizin alerjisi geçicidir 🙏Elle alınıp koyulacak gibi olsa tüm derdini tasasını agrisi sizisini alip kendimize koysak..

Sen tedbir amaçlı doktoruna yine danış Canım.

Yaa benim kız 1.5 aylık oldu geç kaldım ya çok sevmedi kundağı. Çok pişmanım ilk günden yapmadığıma🥺

Dene canım ara ara. Ben de 1 aylık gşbiykem bırakmıştım. Ama baktım kendkendini uyandırıyor, tekrar başladım.

Şunu da ekleyim benim de kaynanam geliyor :) benim evimde bana hakaretler edip kocama başka kız alacağını söyleyen şahsiyet eşime bize TAŞINMA teklifinde bulunmuş çok güldüm😁 annen o kadar istiyorsa git annenle yaşa ben annenle evlenmedim dedim. Kalfı ki kadın hayatı bana cehennem etti. İyi bir insan olsa şu dediğim için kendimden utanır insanlığımı sorgulardım. İstemeye gelmedin sen beni. Akrabalarımı arayıp hakaret ettin evlenmeme engel olmak için. Ölmüş anneme dil uzattın. 2 defa kalp krizi geçirmiş teyzeme namusumu bile bırakmadan neler dedin. Açık açık şeytan da dedin düşman da. Şimdi bu nasıl yüz ben anlamıyorum. Nasıl taşınmayı teklif edebiliyor kafayı yicem
Bu nasıl insan yaaa?

Bizim hemşire de biz yapmıyoruz hastaneler yapıyor dedi uyduruyor bence ya her gittiğimde mutfaktan çıkarıyorum bunları yapsan ne olur bu salgında hastaneye boşuna niye gidelim

Gerçekten mutfakta sohbet ediyorlar hep

Bebeğim saat 8'den beri aralıksız emmek istiyor. Bir haftadır böyleyiz. Benzer bir deneyim yaşayan var mı? Çok yoruldum artık. Emzik de tutamıyor.

Bebeğim saat 8'den beri aralıksız emmek istiyor. Bir haftadır böyleyiz. Benzer bir deneyim yaşayan var mı? Çok yoruldum artık. Emzik de tutamıyor.
Evet ben bunu ilk cocugumda yaşadım meger sütüm yetmiyormus
Surekli emdiği için de memeler dolmuyormus
Mama verdiniz mi

Evet bir süre biz de böyleydik uyumak için kullanıyor sanıyordum doymadığından yaptığını sonradan farkettim günde iki kez mama takviyesiyle gidiyoruz artık

Bizde alerji bulguları direkt var ya malesef. Ciltte egzama kızarıklık, kakada mukus ve kan 😔 kan tek sefer oldu ama yine diyetle kontrol altına almak istiyorum bakalım inşallah atlatıriz kolayca
İnşallah canım çok zor ya bu alerji olayı doktor da gözümüz üstünde olsun ama bunkar diyet için yeterli değil dedi bilmiyorum ki şu gürültülü kaka olayı bayağı şüpheli aslnda ama kan falan hiç olmadı bakalım bu on gün içinde yine gideceğiz olmazsa test yapalım derim ben de

canim hemsire olcerken yatagin altinda beyaz kagit vardi basini koydugu yeri cizdi , sonra eliyle ayagini uzatabildigi kadar uzatip orayida cizdi , sonra direk kagidi olctu 🙈 ben evde olcmek isterken cocugu tutmiyordum ki ölceyim😂 artik bir cilt kagidi fln birseyle olculebilir evde 🙈
Dosyasına ekliyor her şeyi doktor arabada kaldı dosyası eğer yazmamışsa ben de öyle yapayım ☺️ Ama işk girince boyu ne kadar uzamış dedi hep aynı doktor olunca gözüyle bile anlıyor 😃

Kızlar bebekleriniz gündüzleri kaç sefer uyuyor. Benim ki 3 sefer uyudu her seferinde 1 saat ya uyumuştur ya da 50 dakika falan uyumuştur
0 canimA okuyor.memede kestirdikleri ona yetiyor bide bazen es keza uyursa 10 dk .
gece kullanıyor tüm uykusunu .

Kızlar bu rotavirus aşılarını sağlık ocağı yapmıyor mu çoğu kişiden sağlık ocağındaki hemşireler yaptı diye duydum benimki biz yapmıyoruz diyor
Bizim sağlık ocağı yapıyor kendisi arayıp söylemişti ebe rota için şu tarihte gelin dr reçete etsin biz de yapalım diye ama biz kendi doktoruna yaptıracağız

0 canimA okuyor.memede kestirdikleri ona yetiyor bide bazen es keza uyursa 10 dk .
gece kullanıyor tüm uykusunu .
Benim ki de yanında yatmamı istiyor yoksa kucakta kestirmece yatağa koyup yanına yatınca 1 saat belki uyur.

Bizim sağlık ocağı yapıyor kendisi arayıp söylemişti ebe rota için şu tarihte gelin dr reçete etsin biz de yapalım diye ama biz kendi doktoruna yaptıracağız
Özel aşılar reçete edilebiliyor mu? Yani devlet karşılanıyor diye biliyorum. Bizim sağlık ocağı da siz alacaksınız dedi

Mesela şimdi suyla yıkadım yarısı kayboldu kırmızılıkların ya anlamadım bu işi ben sürekli yumurta tahin süt falan tüketiyorum
Benim kizimdada oldu sadece yüzünde değil kafasında falanda çıkınca korktum doktora sordum sıkıntı yapmayın bebeklerde olur öyle senin yediklerinden belki olmustur ama dert edilecek birsey değil dedi kendi kendine geçer birsen sakın sürme dedi

Ucunu sıkıyorum süt var yine de yetmiyor mudur?
Benim sütüm bayağı az ama bebek emerken çekip bakınca süt oluyor her zaman sıktığımda. Sütümün az olduğunu da ilk doktor kontrolünde hem kilo alımı az olduğundan hem de senle aynı durumu yaşamamdan anlamıştık. Doktora sordum "Bebeğim sürekli memede durmak istiyor, nasıl yapıcaz?" diye. O da "İşte sütün yetersizse o yüzden kalmak istiyordur" demişti. Gerçekten öyleymiş. Arada mama takviyesiyle bir deneyebilirsin bence de. Mamadan sonra memede uzun süre kalmak gibi bir isteği olmazsa sebebi o olabilir.

Back
X