- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Teşhisi ışıkla değil şekline bakıp koymuştur büyük ihtimalle. Benim bir arkadaşımın da çocuğunun gözleri böyle. Hiç duymadım bir sendromdan bahsettiğini. İnşallah öyle bir şey yoktur canım. Bizim doktor da sadece ışıklı baktı. O kadar detay için erken dedi. Prematüre bebeklere öyle bakılıyor dedi. Eşim ozellikle sordu çünkü. Zeynep Kamilde bebeklere ilaçlı bakıldığını gördük daha önce ondan sorduk. Sen gene de ne olur ne olmaz göster bakalım.Kızlar ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim size geçen gün beneğim fotoğrafını attım çekik gözlü baya uykudan yeni uyanmıştı ışık tuttu gözüne görmesinde sorun yok ama bu çocuk bilmem ne sendromlu eğitim ve araştırmaya gidin ameliyat olsun bitince göz tembelliği oluyor dedi gösterdiği görselle alakası bile yok çocuğun ama içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidecek yukarıda bir arkadaşım damla damlatıldı falan uzun uzun anlatmış bir tek ışık tutup eşimle bana baktı ve sendrom teşhisi koydu fotoğraf attım Garip bir şey gözüküyor mu ben annesi olduğu için mi görmek istemiyorum