2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doç. Dr. Cenk Gezer canım, Alsancakta muayenehanesi. ben ikili test içinde kendisine gittim. o zamanda ultrasonla çok detaylı bakmıştı. Çok memnun kaldım. Bana güven verdi. Hem kendi doktorum önermişti hemde google yorumları çok iyiydi.
Evet bende adını çok duymuştum canım bi arayıp görüşeyim çok teşekkür ederim

Kızlar gecelerim kabus oldu. Uyku uyumak çok zor geç dalıyorum gece kalkıyorum kalkınca yine bir dalma süresi. Karnıma baskı oluyor üzerine yatıyor gibi oluyorum tam yan yatsam bacaklarım ağrıyor. Dayanamadım bugün hamile yastığı sipariş verdim ben eve geçene kadar anca kargo gelir diye ilk gebelikte kullanmamıştım bakım insallah iyidir

Kızlar gecelerim kabus oldu. Uyku uyumak çok zor geç dalıyorum gece kalkıyorum kalkınca yine bir dalma süresi. Karnıma baskı oluyor üzerine yatıyor gibi oluyorum tam yan yatsam bacaklarım ağrıyor. Dayanamadım bugün hamile yastığı sipariş verdim ben eve geçene kadar anca kargo gelir diye ilk gebelikte kullanmamıştım bakım insallah iyidir
geçmiş olsun inşallah işine yarar

29 Mayis'ta artik dogumumu yaptiracak hocada basladim. Orda gorduk. Cinsiyetini teyit etti. (1 hafta once de prenatolog ziyaretim olmustu.) Simdi bu pazara randevum var. Test sonuclarimi degerlendirecek. Rahim agzi olcumu de yapacak sanirim. Umarim iyi gecer. Esimin ilk babalar gunu olacak.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Pazar günü güzel haberleri bekliyoruz

Zayıflar daha hızlı alıyor bence de benimde çevremde hep oyle oldu .bende 43 tüm başlangıçta suan tam 50 olmuşum.
bir yerde okumuştum zayıfların yağ oranı az olduğu için vücut bebeği korumak için karında yağ depoluyormuş bizim zaten maaşallahımız olduğu için yağlıyız gerek duymuyor herhalde :D

Ceken bilir, cok zor. Benim de surekli uyanmali ve uykuya dalamamali geciyor gecelerim. Gunduzleri bu yuzden ara ara bir tuhaf oluyorum. Kullandiktan sonra burada yazarsaniz tecrubelerinizi cok sevinirim.
Gule gule kullanin.

Kızlar özel de dediğiniz rakamlar cok fazla normal doktor bakıyor bide ün hastanesine gidip prof. Baktırın 420 liraya baktırdım ben

Her türlü bakıyo canım 3 boyutlu da sıyah beyaz da pozisyon yakaladıkca her seyini ölçüp bakıyo bizim bilmediğimiz değişik isimlerle şu şura güzel bu bura oyle kimini anladım kimini anlamadım ama ekran dan bebeşi bol bol seyretmeye vaktin oluyo 😅
Yaa evet normal muayeneye gidiyoruz 3 dk var yok gördüğümüz insan bakmak istiyor doya doya 🙈
o muhteşem duyguyu tahmin ediyorum 🙏 ben de doktordan ayrıntılı ultrasondaki renkli videosunu istedim vereceğini söyledi 😊 cumartesini iple çekiyorum
Bak böyle bir şey yapılabildiğini bilmiyordum bile. Ben de istim yaptırınca 😍

Kızlar detaylı ultrasyon için randevu bakacağım Medipolde doktorum orası 800 tl dedi bana. Özelden başka hastanelerde fiyat soran oldu mu?
Acıbadem prof perinatolog ücreti 1700 tl dendi. İkinci kez aradığımda 4000 küsür dendi inş ikincisi değildir yanlış söylemiştir kadın. emin olamıyorum. Normal bir yerde bile 1000 tl ise prof 1700 olabilir

Aklinizda kalmasin diye, aile hekiminize gidin ve orada size atanan yada atanacak ebe hemsire ile gorusun. Gebelere cok ozen gosteriyorlar. Ben 12. haftamda gitmistim haber vermeye ki, yetiskin olduktan sonra ilk devlet hastanesiydi gittigim. Hep ozele giderdim. Hemen kan ve idrar aldilar 1-2 gun sonrasina randevu vererek. Devlet karsiliyor hem de idrar sadece tam idrar degil ayni zamanda enfeksiyon ureme var mi diye idrar kulturu olarak da bakiliyor.
Sizi kayitlarlar, ve asi-kan&idrar kontrolu icin ararlar.
Aile hekimim çok ilgili hemen arayıp kayıt açtılar. Ebe hanım numarasını verdiler soru sorabilirsiniz diye. Yarın bi arayayım bakalım ne diyecek.

Kızlar kasığımın sağ tarafında hafif sızı gibi ağrı gibi bir his var bazen sürekli oluyor bazen gelip gidiyor. Normal mi sizce bu? Acaba bebek hareketimi diyorum ama bebek hareketleri sızı ağrı gibi olmaz bence
Aynı ağrı benim sol tarafımda var doktor normal dedi. Kanaman yoksa ya da yüksek tansiyonun yoksa ya da tuvaletini yaparken zonklar şekilde ağrımıyorsa sorun yok demişti. Ama kontrole gittiğinde sor yine de.

kızlar ben kendimi çok çirkin hissediyorum ya :KK43: tayt gömlek giyiyorum işe gelirken haliyle bol zaten boyum kısa kiloluyum bilmiyorum yaa hiçbir şekilde güzel hissetmiyorum böyle hissetikce daha da çok salıyorum kendimi :KK43:
İçinde bir mucizeyi gerçekleştiriyorsun sen mükemmelsin ve eşsiz güzelliğe sahipsin. Bu geçici bir dönem ve senin şu an böyle hissetmen de çok normal. Ama istersen güzel bi kuaföre git saçlarını felan yaptır makyaj yaptır saçını boyatma ama 😅 kendini havaya getir sonra bol bol hamiş fotosu Çek

Back
X