• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kanadada yetenek gerektiren meslekler çok pahalıymış kuaför terzilik vs. 🙈 Burda ucuz ama gidecek vaktimiz olmuyo zaten ben de kendim kesiyorum 😂
evet ara meslek dedigimiz aslinda demirbas olan meslekler pahali. boya badana, tamirciler fln da asiri pahali.
yani aslinda pahali degil insanlar hakkini aliyor ama biz Turkiye de bu tarz is gruplarini “ ucuz isci “ olarak nitelendirdigimiz icin oyle geliyor.
Valla bende dün kestim benimkiler pırasa gibi dümdüz. Burda da kuaförler aşırı pahalı sadece düz kesime 750 tl istediler. Bir kaç yere sordum en uygun 500 tl. Cimri de değilim ama veresim de gelmedi. Kendim kestim 😇 topikçek çok becerikliyiz 🧿😁
o fiyatlar ne oyle yaa,
daha dun diyorduk fön 5 TL idi 10 sene once smdi 100 TL olmustur diye ama korkarim 100 den de fazla
B

Kanada da yaşıyorum sanırım burası da çok pahalı 🤑
ahaha cok iyi yorum😂😂
Kızlar biogaiadan sonra evde minik bir Recep İvedik besliyorum sanki zart zurt salıyor bizim kız 🙈 eşim de her gazda bana soruyo hanginizden geldi o ses diye 😂
ay gecen bizde de benzer bir durum yasandi😂
ben , annem ve Lina oda da gazini cikarmaya calisiyor Lina nin. Babam geldi odaya ilacini almaya, tam cikarken bizim kiz bir saldi 🙈 ben babama baktim , babam yapmistir diye, babam da bana diyor sen mi yaptin diye😂😂

ama bazende biz yapiyoruz Lina yanimizdayken, sonra parmakla Lina yapmis gibi gosteriyoruz😂😂😂

evet ara meslek dedigimiz aslinda demirbas olan meslekler pahali. boya badana, tamirciler fln da asiri pahali.
yani aslinda pahali degil insanlar hakkini aliyor ama biz Turkiye de bu tarz is gruplarini “ ucuz isci “ olarak nitelendirdigimiz icin oyle geliyor.

o fiyatlar ne oyle yaa,
daha dun diyorduk fön 5 TL idi 10 sene once smdi 100 TL olmustur diye ama korkarim 100 den de fazla

ahaha cok iyi yorum😂😂

ben , annem ve Lina oda da gazini cikarmaya calisiyor Lina nin. Babam geldi odaya ilacini almaya, tam cikarken bizim kiz bir saldi 🙈 ben babama baktim , babam yapmistir diye, babam da bana diyor sen mi yaptin diye😂😂

ama bazende biz yapiyoruz Lina yanimizdayken, sonra parmakla Lina yapmis gibi gosteriyoruz😂😂😂
Ahaha ah cocugum iftiraya uğruyor 😂😂😂 bazen öyle bir yapıyo ki benden çıktı da farketmedim sanıyorum 😂😂

Biraz toparlıyor gibi, yarın yeniden doktora gidicez o söyleyecek durumu aslında. Emmesi biraz düzeldi. Sanırım onun etkisi oldu. 2 gün doğru dürüst beslenemedi. Ve 2 günde 100 Gr vermişti 😞 bakalım inşallah duzeliyodur. Yarın tam 2 aylık olacak.
Bol bol emzir canım. En iyi ilaç o. Emmesi duzeldiyse toparliyordur. Tez zamanda iyileşir inşallah kuzucuk🙏

o fiyatlar ne oyle yaa,

ahaha cok iyi yorum😂😂

Aaaa çok tanıdık 🤣🤣🤣🤣

Kızlar yarın sünnet olacak oğlum. Dualarınıza talibim. Hayırlısıyla sıkıntısız atlatırız inşallah 🙏 oğluma bakıyorum yarın acı çekeceği aklıma geliyor içim cız ediyor 😔😔
Hayırlı olsun canım acı çekmeden hemen iyileşsin pipissi😃😍 bizde Nisan ayında bayramdan sonra yaptıralım diyoruz daha yeni ameliyat oldu o yüzden kıyamıyorum😓

Kızlar bebelerinizi yatırırken Farklı bi şey giydiriyor musunuz? Pijama gibi? Ya da soyundurup uyku tulumuna koymak gibi.
Şey, ben aynı kıyafetiyle yatırıyorum da 😶

Kızlar yarın sünnet olacak oğlum. Dualarınıza talibim. Hayırlısıyla sıkıntısız atlatırız inşallah 🙏 oğluma bakıyorum yarın acı çekeceği aklıma geliyor içim cız ediyor 😔😔

Çok geçmiş olsun canım, sağlığı için erken olması daha iyi, öyle düşün.

Kızlar bebelerinizi yatırırken Farklı bi şey giydiriyor musunuz? Pijama gibi? Ya da soyundurup uyku tulumuna koymak gibi.
ben 5. haftaya kadr uyku tulumun da yatiriyordum ama sonrasinda gaz olayi baslayinca , habire ac kapat zor oluyordu. bu ay sonuna kadar rafa kaldirdim. normal ustu neyse onunla yatiyor

ayaklariyla baya vuruyor, bilincli yapmiyor simdilik ama gaz cikarmasina yardimci oluyor baya. bir de aynasi var , ben ona ceviyorum, kendine konusuyor , 20-30 dk takiliyor aglamadan
Bunın bildirimi yeni geldi. Fisher burda uçtu gitti. Babycim aldık bugün. Bu 900 falan oldı galiba
Serla Serla Spicelover Spicelover kızlar mommy bliss bizde işe yaramıyor galiba ya dün gece canımıza okudu bebiş babası artık saat 5 te arabayla çıkardı sakinleşsin diye arabada uyumuş eve geldi aynı ağlama krizi çok kötüydü gecemiz
Saatlerini mi yanlış veriyorum ya iki çay kaşığı veriyorum bir sabah bir akşam ama, buna umut bağlamıştım ne yapacağımı şaşırdım kocam nöbetçi hiç uyumadan işe gitti adam nerdeyse
İlk günlerde bi tık fazla verdim ben. Bünyede birikmiş gazı attı sonra günde 3 ml d düşürdüm. Bu arada 8 saat ara ile verdim her zaman. Fazla gazlı olduğı dönemlerde günde toplam 6 ml maks. 9 ml verdim. Tabi yine 3 e bölerek.
maximum dozda ver canim. ben ilk basta oyle yaptim. yanlis hatirlamiyorsam gunde 8 kere verilebiliyordu 6 hafta uzeri bebekler icin , kutusunda yazar.

ben sonradan azalttim . simdi gunde 3 kere veriyorum ama ihtiyac olursa veriyorum gene
Aynen bende öyle yaptım yalnız 15 ml vermedim.
Diyecek bi şey bulamadım, bilinçli kötülük sanki bu. Ya da ne yaptığının farkında değil.

Buna yakın bir performans sergiliyordum 🙂 artık o kadar sallamıyorum. Neden? Çünkü memede uykuya geçmeye alıştı 💪 ne kadar başarılı, ne kadar istikrarlı bir anneyim. Bakalım 4.ayda uyku eğitimine geçince bunlar nasıl burnumdan fitil fitil getirilecek 🫢
Gayet bilinçli boşverdim artık. Herşey olacağı yere varır umrum değil şu saatten sonra olacaklar. Sinir olduğum şey yüzsüzlük.

İlk 3 ay adapte olma açısından onlara fırsat tanıyın diyorlar böyle rahatlat kendini😁
Kızlar biogaiadan sonra evde minik bir Recep İvedik besliyorum sanki zart zurt salıyor bizim kız 🙈 eşim de her gazda bana soruyo hanginizden geldi o ses diye 😂
Bende eşime soruyordum çocuk yanımda olduğu halde kabullenemiyordum bu minnak bedenden öyle ses çıkmasını🤣🤣
Hamileyken yapıcam dedim. Pijama aldım. Üşendim tulumları giydirmeye hep pijamayla gezdi dışarıya bile çoğunlukla pijama ile çılardım😁 büyük laf etmemek lazımmış🤣

3 ten 10 a kadar dışarıdaydık bugün. Eşim sağolsun alt açma bitmişti. Yemek yiyip alalım dedi çocuğun bezi de büyük gelince (3 ) dışarı çikmiş. Yavrum ıslak kalmış. Veee ben o ıslaklığı fark edip o telaşla avent biberonu restoranda unuttuuuuuum. Lansinoh var ama ağlaya ağlaya alıyor onu. Kaşıkla gecem zindan olur Allah korusun alıştuğı düzen gider. Süt yetsin diye ne bulduysam yiyip içiyorum bakalım akşama kadar alamıcaz biberonu.

1dogasever 1dogasever çorlu da mısın?

Süleymanpaşa da bi kuaför vardı hem uygun hem samimi hemde boyada başarılıydı. Kesimi bilemicem. Adını unuttum ama mapsten bakarım süleymanpaşa tarafındaysan. Benim dediğim altınova da

Henüz üstünü açmaya başlamadi o yüzden gün içinde ne giydirdiysem onunla uyutuyorum zaten hep pijama tarzı şeyler aldım. Üstünü açmaya başlayınca uyku tulumuna geçeceğim

3 ten 10 a kadar dışarıdaydık bugün. Eşim sağolsun alt açma bitmişti. Yemek yiyip alalım dedi çocuğun bezi de büyük gelince (3 ) dışarı çikmiş. Yavrum ıslak kalmış. Veee ben o ıslaklığı fark edip o telaşla avent biberonu restoranda unuttuuuuuum. Lansinoh var ama ağlaya ağlaya alıyor onu. Kaşıkla gecem zindan olur Allah korusun alıştuğı düzen gider. Süt yetsin diye ne bulduysam yiyip içiyorum bakalım akşama kadar alamıcaz biberonu.
artik cok akillilar ya , bende biberonlarini degsitirdim ilk iki gun diliyle atiyordu disari🙈

su ic kuzum bol bol birde sicak cay fln guzel yardimci olur

artik cok akillilar ya , bende biberonlarini degsitirdim ilk iki gun diliyle atiyordu disari🙈

su ic kuzum bol bol birde sicak cay fln guzel yardimci olur
Normalde düzen halinde içmeye çalıştığım ama hep düzensiz içtiğim süt yapsın diye aşdığım ürünlerin hepsini içiyorım 2 saattir. Lansinohta çok ağlıyor fıtığından korkuyorum.
Bunlar bizi parmağında ounatacak gibi duruyor 🤣

Back
X