- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Evet canim olabiliyormuşCok sükür canim cok sevindimm allah devamini getirsin saglikla insallahzaten ikizlerde arada fark olabiliyormus hep
İnşallah canım aminnnnInşallah hızlanmıştır canım sen içini ferah tut benimkinin biri neredeyse yok gibi atıyordu inşallah rabbimin izniyle bişey olmayacak öyle düşün rabbim onları bizlere bağışlasın
Evet doktorlar cok önemli valla direk insanin moralini bozuyo ya da yüksek tutuyo.. bisey netlesmeden annenin cani sıkmak bebeğe zarardan başka bişey değil.. çok şükür canımm allahım korusun hepsinii can onlarEvet canim olabiliyormuşdoktorum sağolsun oda moralimi bozacak birşey söylemedi motive etti beni ben gripten çok korkmuştum şükür birşey yokmuş. Bi oh çektim
Sagol canım inşallahEvet doktorlar cok önemli valla direk insanin moralini bozuyo ya da yüksek tutuyo.. bisey netlesmeden annenin cani sıkmak bebeğe zarardan başka bişey değil.. çok şükür canımm allahım korusun hepsinii can onlar
Peki e2 nin kaç olması gerekiyor canım benimki 31 düşükmüTüp bebek tedavisindeyken onun yükselmesi isteniyor ya o bi seviyeye geldikten sonra transfer oluyo estradiol doğurganlık cinsellik hormunu diyim
Hangi aşamadasınız şuan tedaviye başladınızmıPeki e2 nin kaç olması gerekiyor canım benimki 31 düşükmü
Yok daha yeni evrak götürdüm bütün testlerimi tamamladım haftaya çağırılırsınız dendi büyük ihtimalle çatlatma iğnesi ile başlatır diye düşünüyorum ama belli de olmazHangi aşamadasınız şuan tedaviye başladınızmı
O zaman normaldir çünkü onların verdiği ilaçla yükseliyor e2Yok daha yeni evrak götürdüm bütün testlerimi tamamladım haftaya çağırılırsınız dendi büyük ihtimalle çatlatma iğnesi ile başlatır diye düşünüyorum ama belli de olmaz
Hımm anladım canım çok teşekkürlerO zaman normaldir çünkü onların verdiği ilaçla yükseliyor e2
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsinİyi geceler kızlar yarın büyük günüm bakalım neler göreceğiz uykum gelmiyor Allah hayra çıkarsın inşallah size güzel haberlerle gelirim
maşallahSelam kızlar ben geldim çok şükür herşey yolunda kalp atışı düzelmiş 4.4 mm şuan 6+1 dediler çok güzeldi ya minik solucanım Allahım hepinizr yaşatsın sağlıkla inşallah
Evet canım o kadar stres oldum çok şükür teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunmaşallahyavruya bak düzelmiş hiç üzülmene değmezmiş işte doktorlar bazen böyle moralimizi bozabiliyor. Çok sevindim canım sağlıkla doğar inşallah.
Merhabalar, inşallah süreciniz hayırlısıyla güzel sonuçlansinMerhaba bende tedaviye başlıyorum. Aralık'ta başlanacak ama grup güncel diye buraya yazdım. İlk defa tüp bebek deneyeceğim, şişli Memorial hastanesinde Pgt li tüp bebek tedavisi sürecim olacak, endişeliyim
Canım gözümğz aydınnn çok sevindimm çok güzel herşeyi maşallah subhanallahSelam kızlar ben geldim çok şükür herşey yolunda kalp atışı düzelmiş 4.4 mm şuan 6+1 dediler çok güzeldi ya minik solucanım Allahım hepinizr yaşatsın sağlıkla inşallah
Selam canım sağol iyiyim şükür bir yaramazlık yokmertugce35 canım iyi misin sesin çıkmıyor
Geçmiş olsun canımSelam canım sağol iyiyim şükür bir yaramazlık yokdün kaplıcalara geldik de havuz falan benim kız için. 2 geceliğine ordayız şuan yarın dönücex o yüzden pek yazamadım ara ara girip okudum. Çok da maceralı geçiyor, başımıza kaza geldi, kızım düştü havuzda dudağı patladı kan revan içinde şoka girdik hepimiz dülündükçe hala kötü oluyorum. Neyseki kanaması durdu dikişe gerek kalmadan. Bi de hiç bilmediğimizi bi yerdeyiz doktor falan da yok öyle yani baya telaşlı korkulu geçti ama toparladık allahtnan dudak ve ağız en içi en hızlı iyileşen yer.. dikkat ediyoruz şimdi tekrar darbe almamasına ve ıslanmamasına.. biraz uzun oldu ama 2 günün özeti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?