- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Sigara aşırı etkiliyor..Ay inşallah kaliteli olur. Sigarayı da bırakamıyorum stres yaptıkça offf nasıl bi çıkmaza girdim rabbim yardım etsin.
Merhaba , bana dün yapıldı. Karın ağrısı oluyor. Böyle sanki 1-2 haftadır kabızmışsınız gibi bir ağrı ve şişlik buna bir de bel ağrısı eşlik ediyor. Ama çok uzun sürmedi benim ağrım bugün genel olarak iyiyim.Banada Salı günü yumurta toplama yapılacak kısmetse nasıl oluyor işlem ilk defa yaptıracağım biraz korku var zor bir işlem mi acaba yan etkı oluyormu sonrası
Yumurta sayısına göre değişiyor süre anesteziyle oluyor. Bayılma ayrılma falan 20 dakika ancakAnesteziyle oluyor değilmi kaç dakıka sürüyor acaba.Allahım bu yolda uğrasan herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız amin
Teşekkür ederimYumurta sayısına göre değişiyor süre anesteziyle oluyor. Bayılma ayrılma falan 20 dakika ancak
Canımm amiiinn hepimizin inşallah9yumurta çok iyi
önemli olan kalitesi canım moralini bozma hiç.su gibi aksin sürecin
Benim doktorum da inan alkolden daha tehlikeli dedi. Stres yaptıkça yakıyorum valla bu da bi imtihan. Bi başlasak iğnelere belki psikolojik olarak bırakırım diyorum. Ben iki yıl sebepsiz infertilite diye oyalandım başka doktorlar tarafından. Meğer ne sıkıntılar varmış. Tüp bebek birden çıkınca hem evham yaptım hem korktum. Bide kayınvalidemler falan bu devre çocuk mu yapılır benim olmasa bu kadar uğraşmazdım falan diye saçma saçma konuştular hepsi üst üste geldiSigara aşırı etkiliyor..
Ben de içerdim.. Günde üç beşe kadar azaltmıştım bayadır tamamen bıraktım doktor da sigara alkol kesinlikle kullanılmayacak demişti.
İnan kokusu bile midemi bulandırıyor artık, bence bırakabilirsin sen de
YasakKızlar opu sonrası ilişki yasak mı ? Doktora sormayı unuttum o da bir şey demedi , bilen var mı ?
Ben daha başlamadım ama ilaçlar ve rahim dinlendirme hariç 23 bin. İlaçlar 10 a yakın oluyomuş sanırımMerhabalar, tüp bebek fiyatları raporsuz ne kadar acaba aşağı yukarı? Peki ilaçlar?
Şimdiden teşekkür ederim
Her merkezin fiyatı farklı, 20-28 bin arasında oynuyor okuduğum kadarıyla. İlaç da yaşına yumurta sayına doktorun yaklaşımına göre dozajları değişiyor dolayısıyla da fiyatlar çok değişken. 5-10bin arası gibi düşünebilirsiniz. Taze transfer değil de dondurma yapılacaksa bazı merkezler ekstra para almıyor ama bazıları alıyor.. süreç herkes için benzer ama bir o kadar da farklı yani..Merhabalar, tüp bebek fiyatları raporsuz ne kadar acaba aşağı yukarı? Peki ilaçlar?
Şimdiden teşekkür ederim
Hangi şehirdesiniz ?Merhabalar, tüp bebek fiyatları raporsuz ne kadar acaba aşağı yukarı? Peki ilaçlar?
Şimdiden teşekkür ederim
Şuan hangi süreçtesin canım..Benim doktorum da inan alkolden daha tehlikeli dedi. Stres yaptıkça yakıyorum valla bu da bi imtihan. Bi başlasak iğnelere belki psikolojik olarak bırakırım diyorum. Ben iki yıl sebepsiz infertilite diye oyalandım başka doktorlar tarafından. Meğer ne sıkıntılar varmış. Tüp bebek birden çıkınca hem evham yaptım hem korktum. Bide kayınvalidemler falan bu devre çocuk mu yapılır benim olmasa bu kadar uğraşmazdım falan diye saçma saçma konuştular hepsi üst üste geldi
Merkezden merkeze değişiyor, ilaçlarda kişiden kişiye..Merhabalar, tüp bebek fiyatları raporsuz ne kadar acaba aşağı yukarı? Peki ilaçlar?
Şimdiden teşekkür ederim
Raporla nasil aliniyor bilgi verebilirmisiniz?Canım en son gonalf 450 flakon 1750 gibi bişeydi ben raporlu 690 a aldım sanirim
İğne kişiye ve uygulanan prosedür e göre değişiyorOrtalama igneleriniz kac sürdü acaba yumurta toplama öncesi? 10 12 gun deniliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?