2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Ay inşallah kaliteli olur. Sigarayı da bırakamıyorum stres yaptıkça offf nasıl bi çıkmaza girdim rabbim yardım etsin.
Sigara aşırı etkiliyor..
Ben de içerdim.. Günde üç beşe kadar azaltmıştım bayadır tamamen bıraktım doktor da sigara alkol kesinlikle kullanılmayacak demişti.
İnan kokusu bile midemi bulandırıyor artık, bence bırakabilirsin sen de

Banada Salı günü yumurta toplama yapılacak kısmetse nasıl oluyor işlem ilk defa yaptıracağım biraz korku var zor bir işlem mi acaba yan etkı oluyormu sonrası
Merhaba , bana dün yapıldı. Karın ağrısı oluyor. Böyle sanki 1-2 haftadır kabızmışsınız gibi bir ağrı ve şişlik buna bir de bel ağrısı eşlik ediyor. Ama çok uzun sürmedi benim ağrım bugün genel olarak iyiyim.

Anesteziyle oluyor değilmi kaç dakıka sürüyor acaba.Allahım bu yolda uğrasan herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız amin

Benim doktorum da inan alkolden daha tehlikeli dedi. Stres yaptıkça yakıyorum valla bu da bi imtihan. Bi başlasak iğnelere belki psikolojik olarak bırakırım diyorum. Ben iki yıl sebepsiz infertilite diye oyalandım başka doktorlar tarafından. Meğer ne sıkıntılar varmış. Tüp bebek birden çıkınca hem evham yaptım hem korktum. Bide kayınvalidemler falan bu devre çocuk mu yapılır benim olmasa bu kadar uğraşmazdım falan diye saçma saçma konuştular hepsi üst üste geldi

Kızlar opu sonrası ilişki yasak mı ? Doktora sormayı unuttum o da bir şey demedi , bilen var mı ?

Merhabalar, tüp bebek fiyatları raporsuz ne kadar acaba aşağı yukarı? Peki ilaçlar?
Şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar, tüp bebek fiyatları raporsuz ne kadar acaba aşağı yukarı? Peki ilaçlar?
Şimdiden teşekkür ederim
Ben daha başlamadım ama ilaçlar ve rahim dinlendirme hariç 23 bin. İlaçlar 10 a yakın oluyomuş sanırım

Şimdiden teşekkür ederim
Her merkezin fiyatı farklı, 20-28 bin arasında oynuyor okuduğum kadarıyla. İlaç da yaşına yumurta sayına doktorun yaklaşımına göre dozajları değişiyor dolayısıyla da fiyatlar çok değişken. 5-10bin arası gibi düşünebilirsiniz. Taze transfer değil de dondurma yapılacaksa bazı merkezler ekstra para almıyor ama bazıları alıyor.. süreç herkes için benzer ama bir o kadar da farklı yani..

Şuan hangi süreçtesin canım..
Tüpe başlayınca iğneleri vurulunca bırakırsın eminim..
Benimde çevremde özellikle çocuğu olanlar, ne rahatsınız boşverin vs diyenlere kulaklarımı tıkıyorum..
Bizim imtihanımızda buymuş diyorum sabırla bekliyorum

Şimdiden teşekkür ederim
Merkezden merkeze değişiyor, ilaçlarda kişiden kişiye..
Ben 40 bini gözden çıkardım..
Bazen süreçte ekstralarda çıkabiliyor o yüzden tamamen kişiye ve kuruma bağlı değişken fiyatlar

Kızlar merhaba benim bu ay tedavim iptal uzun protolol yaptık o bende ters etki yapti kontrolde hic yumurta yoktu artık nasıl olur ne yaparız bilmiyorum maddi manevi büyük yıkım içindeyim hakkımızda hayırlısı insallah sizlerden güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…