- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Canım sayı değil kalite önemli.insallah hepsi dolu olsun kaliteli olsunKızlar bana da bugün yumurta toplama yapıldı. 6 yumurta toplanmış. İyi mi sizce
Taze olacak inşallah. Ay inşallah kaliteli çıkarlarCanım sayı değil kalite önemli.insallah hepsi dolu olsun kaliteli olsun
Taze mi dondurulmuş mu olcak transfer
Merhaba opu öncesi E2 degerinize bakilmis miydi ? Kaç cikmistiKızlar bana da bugün yumurta toplama yapıldı. 6 yumurta toplanmış. İyi mi sizce
İnşallah kuzum içini ferah tut bol dua et.Taze olacak inşallah. Ay inşallah kaliteli çıkarlarbenden sonra birini daha aldılar opu için ondan 20 tane yumurta çıkmış onu duyunca benimki çok az geldi
Merhaba , opu öncesi 4 gün boyunca e2 değerim kontrol edildi. En son 6 binlerde bir şey çıkmıştıMerhaba opu öncesi E2 degerinize bakilmis miydi ? Kaç cikmisti
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziİnşallah kuzum içini ferah tut bol dua et.
Hiç onlara takılma pcos vardır o durumda çok yumurta oluyor.
Önemli olan embriyo olup yola devam edenler
Bende pcos var ama bende 497 çıktı çok düşük geldi ama bilmiyorum nedenini açıkçası çok stres yaptimMerhaba , opu öncesi 4 gün boyunca e2 değerim kontrol edildi. En son 6 binlerde bir şey çıkmıştı
Ben iğnelere başladıktan 5 gün sonra baktıklarında 490 çıkmıştıBende pcos var ama bende 497 çıktı çok düşük geldi ama bilmiyorum nedenini açıkçası çok stres yaptim
Benim iğnelerin 9. Günü bakıldı sonra doz yükseltildi iki gün daha kullandım bugün gonapetyly yapicam hayırlısıyla pazartesi yumurta toplama varBen iğnelere başladıktan 5 gün sonra baktıklarında 490 çıkmıştı
Canım en son gonalf 450 flakon 1750 gibi bişeydi ben raporlu 690 a aldım sanirimMerhaba gonalı ne kadara aldınız acaba
Hiç moralinizi bozmayın sayı değil kalite önemli 1 bile olsa size can olacaksa yetmez mi.. Olumlu düşünmeye çalışıp stes yapmamaya çalışınKızlar şubatta amhım 0.900 dü şimdi tüp bebek öncesi bakıldı 0.16 çıktı moralim çok bozuk 9 yumurta saymıştı doktorum. Bir şey olmaz değil mi? Şansım düşmüş mü oluyor tüp bebek için
Ağrı bende de olmuştu sonuçta yumurtalar büyüyor. Ama saat ile ilgili bir şey demedi bana doktor. Hep aynı saatte vurul dedi sadeceBugün iğnenin 4. Günü..
Pzt kontrol var..
Sol yumurtalığım çok ağrıyor belime bacağıma vuruyor ağrısı..
Bir de doktor bana iğneler sabah 9 da yap dedi enteresan geldi var mı benim gibi sabah vurulan
Şimdiden böyle ağrıyorsa opu öncemi düşünemiyorumAğrı bende de olmuştu sonuçta yumurtalar büyüyor. Ama saat ile ilgili bir şey demedi bana doktor. Hep aynı saatte vurul dedi sadece
Ay inşallah kaliteli olur. Sigarayı da bırakamıyorum stres yaptıkça offf nasıl bi çıkmaza girdim rabbim yardım etsin.Hiç moralinizi bozmayın sayı değil kalite önemli 1 bile olsa size can olacaksa yetmez mi.. Olumlu düşünmeye çalışıp stes yapmamaya çalışın
Sigara konusu benim içinde çok sorun.. günde 3 5 arasına düşürdüm ama o bile fazla...Ay inşallah kaliteli olur. Sigarayı da bırakamıyorum stres yaptıkça offf nasıl bi çıkmaza girdim rabbim yardım etsin.
9yumurta çok iyiKızlar şubatta amhım 0.900 dü şimdi tüp bebek öncesi bakıldı 0.16 çıktı moralim çok bozuk 9 yumurta saymıştı doktorum. Bir şey olmaz değil mi? Şansım düşmüş mü oluyor tüp bebek için
Yumurta sayısı değil kalitesi onemliKızlar şubatta amhım 0.900 dü şimdi tüp bebek öncesi bakıldı 0.16 çıktı moralim çok bozuk 9 yumurta saymıştı doktorum. Bir şey olmaz değil mi? Şansım düşmüş mü oluyor tüp bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?