Hadi ya hakkında hayırlısı olsun.Kızlar merhaba benim bu ay tedavim iptal uzun protolol yaptık o bende ters etki yapti kontrolde hic yumurta yoktu artık nasıl olur ne yaparız bilmiyorum maddi manevi büyük yıkım içindeyim hakkımızda hayırlısı insallah sizlerden güzel haberler alırım
Görüştünüz mu Funda hanımla peki? Allahtan umut kesilmez bende de 1 yumurta vardı.. Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar merhaba benim bu ay tedavim iptal uzun protolol yaptık o bende ters etki yapti kontrolde hic yumurta yoktu artık nasıl olur ne yaparız bilmiyorum maddi manevi büyük yıkım içindeyim hakkımızda hayırlısı insallah sizlerden güzel haberler alırım
Görüştüm onla devam edicez canımGörüştünüz mu Funda hanımla peki? Allahtan umut kesilmez bende de 1 yumurta vardı.. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ne kadar hassas işler yaa birimizde işe yarayan başkasının dengesini bozuyorKızlar merhaba benim bu ay tedavim iptal uzun protolol yaptık o bende ters etki yapti kontrolde hic yumurta yoktu artık nasıl olur ne yaparız bilmiyorum maddi manevi büyük yıkım içindeyim hakkımızda hayırlısı insallah sizlerden güzel haberler alırım
Canım hadi inşallah sımsıkı tutunsunlarKızlar selam , bugün aradılar beni 3 yumurta döllenmiş birisi orta kalite 2 si iyiymiş. İyi kalite olanları yarın transfer edecekler. Dualarınızı bekliyorum
Pazartesi kontrol ilaçsız bakilcak bir sonraki regl başlayabiliriz yine bilemiyorum valla kafam allak bullak çok sıkıldım herseydenNe kadar hassas işler yaa birimizde işe yarayan başkasının dengesini bozuyortamamen deneme yanılma.. bir sonraki ay için bir plan yaptınız mı? Ne dedi doktorun canım nasıl bir yol çizdi?
Piyasada yok canım ben bile 3 tane cok zor bulduumMerhaba tüp bebek tedavisi için cetrotide nasıl temin ettiniz acaba hiçbir yerde bulamadığım için tedaviye başlayamıyorum
Neden illa cetrodite gerekliymiş kiMerhaba tüp bebek tedavisi için cetrotide nasıl temin ettiniz acaba hiçbir yerde bulamadığım için tedaviye başlayamıyorum
Kaliteli olup kaliteli embriyolar olsunlar inşallahhBen de bugün opu oldum 11 yumurta toplandi pcosum
Ah Esramm, bu emeklerinin karşılığını almanı öyle gönülden istiyorumm kiiPazartesi kontrol ilaçsız bakilcak bir sonraki regl başlayabiliriz yine bilemiyorum valla kafam allak bullak çok sıkıldım herseyden
Inşallah canım allahım kimseyi zorda bırakmasınAh Esramm, bu emeklerinin karşılığını almanı öyle gönülden istiyorumm kii
Olacak kuzum inanıyorum...Pazartesi kontrol ilaçsız bakilcak bir sonraki regl başlayabiliriz yine bilemiyorum valla kafam allak bullak çok sıkıldım herseyden
Amin canım inşallah allahım tüm dileyenlere isteyenlere yardım eylesinOlacak kuzum inanıyorum...
Allah'ım emeklerinin karşılığını bir an önce almayı nasip etsin
Haklısın, beklemek engellere takılmak çok zor biliyorumPazartesi kontrol ilaçsız bakilcak bir sonraki regl başlayabiliriz yine bilemiyorum valla kafam allak bullak çok sıkıldım herseyden
İnşallah yarın güzelce gelişirler canım ve sana sımsıkı tutunurlarKızlar selamCumartesi opu oldum 4 yumurta toplandı 2si döllendi, bugün aradılar yine biri orta diğeri düşük kalitedeymiş yarın sabah yeniden arayacaklar ama muhtemelen yarın öğlen transferim olacak 3.gün embriyosu. Duanıza beni de ekler misiniz? Kulun kula duası kabul olurmuş inşallah bebeğim sağlıkla transfer edilir ve bana tutunur
Dualarımız seninle insallah sağlıkla ilerler saba can kan olurKızlar selamCumartesi opu oldum 4 yumurta toplandı 2si döllendi, bugün aradılar yine biri orta diğeri düşük kalitedeymiş yarın sabah yeniden arayacaklar ama muhtemelen yarın öğlen transferim olacak 3.gün embriyosu. Duanıza beni de ekler misiniz? Kulun kula duası kabul olurmuş inşallah bebeğim sağlıkla transfer edilir ve bana tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?