Evet çıktı ama sıkıntıdan ötürü o da piyasa talebine yetemiyor olabilir. Farklı farklı eczanelerde aramak iyi olabilirOxodite piyasa ya çıktımı
Ben hala ilaçları kullanmaya devam ediyorum, yarın Çarşamba günü kontrolüm var. Bende önden giden vardı, o yüzden kullanmam gereken Cetrotide sayısını bulamadım, eksik olanları oxotide aldım.bir tanesini kullandım oxotide'tan.Oxotide buldum ama doktor illa cetrotide istiyor. Oxotide diye bir ilaç bilmiyorum diyor. 200 eczane aradım belki hiç birinde yok. Olmazsa tekrar oxotide önereceğim veya tedaviyi erteleyeceğim. Siz olumlu sonuç aldınız mı peki? Beklemede misiniz?
Uzun protokol nedir canım?Kızlar merhaba benim bu ay tedavim iptal uzun protolol yaptık o bende ters etki yapti kontrolde hic yumurta yoktu artık nasıl olur ne yaparız bilmiyorum maddi manevi büyük yıkım içindeyim hakkımızda hayırlısı insallah sizlerden güzel haberler alırım
Hayırlı olsun.. geri kalan 4 yumurta da kaliteli olsun önemli olan o.. içinizi ferah tutun..Dün opu yapıldı, 8 toplanmıştı 4 ü olgunmuş. 3 ü de yarı olgun gibiydi onları da dölledik ama hareketlilik yok dediler. Şu an 4 embriyom var.
Bende istanbul şişli memorial. Allah Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
merhaba bende 2 defa çapada tedavi gördüm olumsuz oldu araştırdım Şişli memorial iyi diye duydum raporlu hasta kabul ediyorlar mı? Birde ne kadar ücret gidiyorBende istanbul şişli memorial. Allah Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Devlet desteğiyle yanı raporlu ilk denememde 1 tane yumurta topladılar oda olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler aynı ilk denemeniz üzerinden devam ederseniz sadece ilaçları ücretli alırsınız dediler 2 ay sonra tekrar denedik bu sefer 2 yumurta topladılar onunda birini dölleyebildiler diğeri olgunlaşmadı dediler 1. Gün embriyo 2 hücreli embriyoyu transfer ettiler oda tutmadı devlette böyle sürünüyoruzzuzum-36
Merhaba. Raporlu hasta olayını bilmiyorm ama özel hastaneler genelde alıyor sanırım. Birde normalde ben raporsuz değilim 21.500
İle başladım. Ama 1 ay içinde dolara endeksli olarak şuanda 26.000 olmuş işte harcanan ilaçlarda değişkenlik gösteriyor benim 4-5 civarı da ona gitti. Sizin 2 defa tüp bebek mi başarısız oldu yoksa aşılamamı
Merhaba oxotide verdiler bugün bana da kadıköy hilal eczanesinden geliyor ilaç bize alleden aldım 580 tl. Bir de çatlatma iğnesi varmış bilen var mı o ne kadar acaba? Ver ver bitmiyorEvet çıktı ama sıkıntıdan ötürü o da piyasa talebine yetemiyor olabilir. Farklı farklı eczanelerde aramak iyi olabilir
Raporlu olunca anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası tüp bebeği kapsıyor. 2 aşılama veya 2 başarısız tüp bebek denemesi olması lazım. 11200 falandı tüp bebek+doğum teminatlı sigorta. Baya iyi hastaneleri kapsıyor.Devlet desteğiyle yanı raporlu ilk denememde 1 tane yumurta topladılar oda olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler aynı ilk denemeniz üzerinden devam ederseniz sadece ilaçları ücretli alırsınız dediler 2 ay sonra tekrar denedik bu sefer 2 yumurta topladılar onunda birini dölleyebildiler diğeri olgunlaşmadı dediler 1. Gün embriyo 2 hücreli embriyoyu transfer ettiler oda tutmadı devlette böyle sürünüyoruz
Benimde ikinci reglde olucak hem polikistigim hem de tarlusal kullananlarda sanırım öyle oluyorBenim doktorum rahminin durumuna göre yumurtalar toplandıktan hemen sonra transfer yapmayabiliriz 1 ay bekleyebiliriz dedi. Bazılarınızı okuyorum aynı ay transfer olmuş size de söylendi mi
Anladım devlet maalesef yoğun olduğu için ilgi alaka da ona göre azalıyor maalesef. Gerçi bu tek devlette değil bazı özel ve çok tanınmış yerlerde de bu tarz problemler olabiliyor ilgi alaka azalıyor sorularına cevap bulamıyorsun. Bende Zeynep kamilde yaptırmayı düşünmüştüm. Durumumdan dolayı aşılama yapılacaktı önce sonra 2 aşılama sonrası tüp bebek olabiliyor oldugunu öğrendim o şekilde rapor vs çıkarıyorlarmış sonra düşündüm zaman kaybetmenin alemi yok dedim. Bide psikolojik olarak da ister istemez yıpranıyor insan.özel bi kaç klinik ile arasında kaldım sonra burdaki iyi yorumları okuyup ona göre Şişli memorialı tercih ettim memnunum ama tabi herkesin beklentisi farklı olabilir inşallah verdiğiniz karar neticesinde en güzel sonuçları alırsınızDevlet desteğiyle yanı raporlu ilk denememde 1 tane yumurta topladılar oda olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler aynı ilk denemeniz üzerinden devam ederseniz sadece ilaçları ücretli alırsınız dediler 2 ay sonra tekrar denedik bu sefer 2 yumurta topladılar onunda birini dölleyebildiler diğeri olgunlaşmadı dediler 1. Gün embriyo 2 hücreli embriyoyu transfer ettiler oda tutmadı devlette böyle sürünüyoruz
Merhaba ilaç kullanımınıza göre bile değişiyor transfer zamanı bende de yumurta toplama işlemi oldu tarlusal kullandığım için 2. Adeti bekleyip o şekilde olacak Allah’ın izniyle. O an acaba taze transfer mi olsaydı diyordum ama şimdi biraz dinlenmek daha iyi geleceğini düşünüyorum o kadar ilaç alıp vücut olarak ve aynı zamanda rahimde dinlenip uygun hale daha rahat geleceğine inanıyorumBenim doktorum rahminin durumuna göre yumurtalar toplandıktan hemen sonra transfer yapmayabiliriz 1 ay bekleyebiliriz dedi. Bazılarınızı okuyorum aynı ay transfer olmuş size de söylendi mi
Birde şu bilgi aklıma geldi onu vereyim. Doktorlar şimdi durumunuzu bilmiyorm ama anlattığınıza göre az yumurta oluyorsa onları havuz yöntemi uyguluyorlar yani sizin tedavi şeklinizi ona göre belirliyorlar şansı arttırmak adına bi kaç ay yumurta toplama işlemi yapıp dondurup ondan sonra döllenme işlemine sokup embriyo oluşturuyorlar aklınızda bulunsun. Yani hangi yere giderseniz gidin bunu bi sormanız size fayda sağlayabilir.Devlet desteğiyle yanı raporlu ilk denememde 1 tane yumurta topladılar oda olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler aynı ilk denemeniz üzerinden devam ederseniz sadece ilaçları ücretli alırsınız dediler 2 ay sonra tekrar denedik bu sefer 2 yumurta topladılar onunda birini dölleyebildiler diğeri olgunlaşmadı dediler 1. Gün embriyo 2 hücreli embriyoyu transfer ettiler oda tutmadı devlette böyle sürünüyoruz
Reglde önce başlanıyor 1 hafta önceUzun protokol nedir canım?
Allahim sen yardım et bize sen buyuksun yarabbim sen bizi isyana sürükleme yarabbim
Belli oldu mu kuzum bugün toplama gününİnşallahhh
Evet tabi ki de ilk denemede pozitif gören de var.. Nasip birazda..bizlere de nasip olsun pozitifi görmek inşallahh
Benim de cumartesi ya da pzt toplama olacak, yarın belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?