2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Ben de tarlusal kullanıyorum.. Dondurulmuş olcak bnmde. sizin yumurta toplama oldu mu
Evet oldu 11 toplandı 9u olgunmus 9u da dollenmis bugün 3.gun için arayacaklar.

Biraz ağrı oluyor ister istemez bide bende gaz problemi oldu gaz çıkartmakta sorun yaşadım yeni yeni toparliyorum ağrılarım geçti. Toplarken anlamiyosunuz ama sonrasında biraz ağrı oluyor

Sağlıklı kaliteli embriyolar olsun da değer ağrılara
Çok güzel ilerlemiş maşallahh 9 tane bebe

Histeroskopi olan var mı aranızda? Kanamaniz kaç gün sürdü acaba?

Sağlıklı kaliteli embriyolar olsun da değer ağrılara
Çok güzel ilerlemiş maşallahh 9 tane bebe
Biraz önce aradılar iki tane 3. Gün orta ve iyi kalite dondurmuslar geriye kalan 7 embriyo orta kaliteymis onları da 5. Güne gitmesini bekliyorlarmis ama pek umutlu konusmadilar bilmiyom bende ilk defa yaptırdım ama moralim bozuldu

Benim doktorum rahminin durumuna göre yumurtalar toplandıktan hemen sonra transfer yapmayabiliriz 1 ay bekleyebiliriz dedi. Bazılarınızı okuyorum aynı ay transfer olmuş size de söylendi mi
Banada öyle yapıldı . Yumurtam toplanıp donduruldu. Bir sonraki adete kadar ilaç aldım Rahim kalınlığı uygun olduğunda transferim gerçekleşi. 3 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum 13. Ünde test vereceğim sabırsızlıkla bekliyorum o günü

Herkese merhaba,
benim de pazartesi günü embriyo transferi olacak.
Dün progestan fitil ve prolutex enjeksiyona başladım, estrofem ve decavit vitamine devam ediyorum.
Bugün migren ataklarım başladığı için parol ve clexane kan sulandırıcı ilave edildi
Sizler bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Benim gibi migren atağı yaşayan oldu mu

Neye göre olumlu konuşmadılar acaba o diğer 7 si mesela duruma göre bakacak 4. Günde mi donduracaklar acaba bişey dediler mi ? Bende ilk yaptırıyorum beni de arayacaklarda nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum. Aslında döllenen yumurta sayınız felan gayet güzel. Moralinizi bozmayın. 3. Günde de tutan çok varmış.

Bir sonraki adete kadar ne gibi bi ilaç vermişlerdi. Bende beklemedeyim de biraz sanırım kendi haline bırakmak istediler. Sizinki yasmin gibi bi ilaç mıydı adet gelmesi için felan mı verdiler merak ettim.

Bir sonraki adete kadar ne gibi bi ilaç vermişlerdi. Bende beklemedeyim de biraz sanırım kendi haline bırakmak istediler. Sizinki yasmin gibi bi ilaç mıydı adet gelmesi için felan mı verdiler merak ettim.
Enox iğne , progestan iğne 5 günde bir vuruldum ayrıca haplarım var dekort, folik asit, duphaston, corasprin, cyclo sadece beyaz olanları içtim birde prograf transferden sonra da devam ediyorım hala bunlara

Yani kaliteleri nasıl diye sordum orta dediler 5 Güne ulaşabilirler mi bakicaz artık dediler. 4 te değilde sanırım 5e gelmelerini beklicekler. İlk döllenme zamanında aradılar beni opudan bir gün sonra sonra 3. Günü sonrada 5.gunu arayacaklarını söylediler.

Sizin nasıl sonuclar?

Sizin nasıl sonuclar?
Yani benim de toplam 7 tanesi döllenmiş durumdaydı. Ama şuan bende beklemekteyim bugün netleşecek 5 tanesi sanırım orta seviye gidiyor. Açıkçası çok anlayamıyorum bende onlarda tam net konuşmadılar işte bugün tekrar arayacaklar.

Amh değerin normal aralıkta bence doktoruna güven yeterli takviyeyle olumlu sonuc alırsın dilerim

Üzülmeyin lütfen, benim yalnızca 3. Gün embriyolarım var. 3. Gün ile pozitif sonuç gören bir sürü insan var. Ayrıca 5. Güne ulaşma şansı olan bebekleriniz de var. Hiç belli olmuyor 5. Gün embriyosu tutmadı ardındna 3. Gün embriyosu tutundu yazanlar da var. Siz bebeğinizin size kavuşmasını dileyin gün sayısı doğrudan belirleyici bir etken değil o nedenle buna kafa yormamaya çalışın bence

Teşekkür ederim umarım hep birlikte güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…