2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Merhaba, iyi gecti. 20 yumurta toplandi. 14u dolu cikti. 7si dollendi ve donduruldu. Ikinci adeti bekliyorum. Ilkini opudan tam 1 hafta sonra oldum, yeni bitti.
çok güzel canım maşallaahhh,
benımde perşembe olacak ınsallahh banada dostınex verdı doktorum ohhs rıskıne karşı..
inşallah benimde iyi geçer .
transfer diğer adtten sonra değil mi?

Teşekkür ederimm

Ayy ne güzelll İngilizceciyim ben, senin branşın ne? Kocaeli’de Emek hoca ile devam etmek istiyoruz sürece.. Önceki doktorumuz bizi üzdü biraz. Yalnız 2-3 ay daha doğal takviyeler ile doğal yollarla denemeye karar verdik. Yine başarılı olamazsak o zaman başlayacağız tüp bebek denemelerine, çünkü bu süreçteki iğne ilaç dedtekleri, yumurta toplama vs beni tedirgin ediyor, hala kendimi hazır hissedemiyorum.. Sen hangi ildesin hocam?

Sınıf öğretmeniyim ben de..
Yalova da oturuyorum ama ailem Kocaeli de..
Kocaeli Eray Çalışkan var ama çok yoğun diyorlar o yüzden tercih etmedim..
Emek hoca umuttepedeydi sanırım işinin ehli bir doktor diye duydum hep..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Hsg sonucunuzu başka doktorla da konuşun bence.
Eşinize keçiboynuzu kaynatıp içirin, kabak çekirdeği, muz vs iyi geliyor..
Tüp sürecinden hiç korkmayın bence, evet çok tedirgin edici ama sürece başlayınca bir şekilde ilerliyor..
Ve zaman geçtikçe zam geliyor her şeye..

Merhaba, iyi gecti. 20 yumurta toplandi. 14u dolu cikti. 7si dollendi ve donduruldu. Ikinci adeti bekliyorum. Ilkini opudan tam 1 hafta sonra oldum, yeni bitti.
Maşşallah çok güzel sayınız 5. Gün embriyoları değil mi, kaliteleri hakkında bilgi verildi mi..

Benim de bugün 3. Gün, 8 i devam ediyormuş 2 gün daha dayanırlar inşallahhh

Maşşallah çok güzel sayınız 5. Gün embriyoları değil mi, kaliteleri hakkında bilgi verildi mi..

Benim de bugün 3. Gün, 8 i devam ediyormuş 2 gün daha dayanırlar inşallahhh
Benimkiler 4. Gun donduruldu. Cozdurulunce 1 gun daha beklenip 5. Gun transfer ediliyormus. Kalitelerine cok iyi dediler ama 4aa mi baska bir sey mi bilmiyorum. 2 2 3 donduruldu. Insallah olumlu sonuclanir hepimizinki:)

Muayenemi oldum bugün iğnelere başlıyorum rezervim biraz az olduğu için günde 3 iğne günaşırı 1 iğne daha olucam umarım kendim yaparım ya biraz korkuyorum hayırlı olsun hakkımızda
hayırlı olsun canım,
kendını sıkmadan derın nefes alarak dene, yaaprsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…