2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Canımm hayırlı uğurlu olsun sürecin inşallahhh
Hiç duymadım ama şifa olsun sana çokk iyi gelsin inşallahh
Hep güzel haberlerini bekliyoruz güncelle bizi doktora gittikçe..
Amin canım amin Senin minnoşların kaçıncı günü bugün taze transfer yapılmayacak gibi hepsi dondurulacak yavrucaklar

Ayy büyüsün sekiz minnoş hepsi 5.gün bebesi olsun dondurulmuş daha rahat galiba diğerinde üstüste zorluyor biraz..
Ah inşallah giderr doktorum 3. Günde dondurtmadı hiç öyleymiş yöntemleri..
Yumurtalıkların ve rahmin kendine gelmesi gerekiyormuş.. Dondurulmuş benim de işime geldi açıkçası vücudum biraz dinlensin istiyorum

Evet bazı doktorların merkezlerin yaklaşımı öyle 5.güne gidenleri tercih ediyor, bizde de mecbur öyle olacak çünkü pgt yapılsın istiyorlar.. inşallah hepsi devam eder canım

İğneleri yaptık ilk defa savaş verdik resmen anlayıp yapana kadar ya asla kendim yapamıyorum kendime batıramıyorum eşim yaptı öyle devam etcek sanırım saizen 10 ünite yap dedi çektim şırıngaya ama o kadar çektim mi yaptık mı hiç anlamadım bugün
Gonalfın ilacnı karıştırırken suyu çok az boşa gitti fln yapcak bişy yok artık umarım doğru yapmışızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…