- 12 Kasım 2021
- 3.648
- 4.434
- 83
Amin canım aminCanımm hayırlı uğurlu olsun sürecin inşallahhh
Hiç duymadım ama şifa olsun sana çokk iyi gelsin inşallahh
Hep güzel haberlerini bekliyoruz güncelle bizi doktora gittikçe..
Hiççç Stres Yapma Çok güzel geçecek inşllah bir sürü yumuşların minnakların olsuninşallaaahh çiçeğimm
insallaahh canm,Hiççç Stres Yapma Çok güzel geçecek inşllah bir sürü yumuşların minnakların olsun
Kullanıyorum ben canımFolik asit kullandiniz mi kizlar tedavi oncesi
Bende kendimmi alip baslasam ki ya bi zarari olmaz heralde diymi insallah bol bol kaliteli yumuslar olurKullanıyorum ben canım
Evet kuzum Aldım bebişlerimi şuan yoldayım eve geçiyoruminsallaahh canm,
sen ne yaptın? transfer oldun mu ?
Sımsıkı tutunsunlar ikisi de annelerineEvet kuzum Aldım bebişlerimi şuan yoldayım eve geçiyorumNasipse 28 Kasım Test günüm
Doktoruna sor canım ama.folik asiti gebelik düşünen herkese veriyorlarBende kendimmi alip baslasam ki ya bi zarari olmaz heralde diymi insallah bol bol kaliteli yumuslar olur
Yaaaa hadi inşallah sımsıkı tutunsunlar kuzumEvet kuzum Aldım bebişlerimi şuan yoldayım eve geçiyorumNasipse 28 Kasım Test günüm
Çok Teşekkür Ederim Canım Amin Hepimizin Bebişleri inşallahSımsıkı tutunsunlar ikisi de annelerine
Amin Canım Benim İnşallah Hep beraber güzel haberler vermek nasip olsunYaaaa hadi inşallah sımsıkı tutunsunlar kuzumhayırlı olsun
VereceksinAmin Canım Benim İnşallah Hep beraber güzel haberler vermek nasip olsun
3. Günleri kuzumAmin canım aminSenin minnoşların kaçıncı günü bugün taze transfer yapılmayacak gibi hepsi dondurulacak yavrucaklar
Ben de kullandım canım doktoruna sor onun verir büyük ihtimalFolik asit kullandiniz mi kizlar tedavi oncesi
Ayy büyüsün sekiz minnoş hepsi 5.gün bebesi olsun3. Günleri kuzum8 bebe var şuan
İnşallah 5. Güne sağ salim giderler..
Dondurulmuş olcak kuzum.. Benim ağrılar bitmedi hala şişlik var
Ah inşallah giderr doktorum 3. Günde dondurtmadı hiçAyy büyüsün sekiz minnoş hepsi 5.gün bebesi olsundondurulmuş daha rahat galiba diğerinde üstüste zorluyor biraz..
Evet bazı doktorların merkezlerin yaklaşımı öyle 5.güne gidenleri tercih ediyor, bizde de mecbur öyle olacak çünkü pgt yapılsın istiyorlar.. inşallah hepsi devam eder canımAh inşallah giderr doktorum 3. Günde dondurtmadı hiçöyleymiş yöntemleri..
Yumurtalıkların ve rahmin kendine gelmesi gerekiyormuş.. Dondurulmuş benim de işime geldi açıkçası vücudum biraz dinlensin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?