2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Muayenemi oldum bugün iğnelere başlıyorum rezervim biraz az olduğu için günde 3 iğne günaşırı 1 iğne daha olucam umarım kendim yaparım ya biraz korkuyorum hayırlı olsun hakkımızda
Bende bugün 12.15 gibi funda hocanın yanındaydım muayene vardı.. hayırlı olsun sürecinin.. hangi ilaçlarla basladiniz

Saizen verdi gün aşırı, gonapetly menapur ve gonalf 225 bunlar hergün rezervim düşük benim o yüzden böyle başladık cumartesi kontrolde bakcak yine durumu göre
Bende bugün 12.15 gibi funda hocanın yanındaydım muayene vardı.. hayırlı olsun sürecinin.. hangi ilaçlarla basladiniz

Saizen verdi gün aşırı, gonapetly menapur ve gonalf 225 bunlar hergün rezervim düşük benim o yüzden böyle başladık cumartesi kontrolde bakcak yine durumu göre
Bende bugün saizen başlayacağım.. adetime daha 10 gün var o zaman da diğer ilaçlar yazılacak sanırım.. benim de yumurta rezervi az malesef ilk denemede 2 yumurta çıkmıştı.. şimdi kontrolde 1 görünce hsg ve histeroskopi yaptık.. yeni adetimle sayı ve kalitesi artar umarım..
Kaç yumurta gördü peki?

Solda 3 4 tane vardı sağdakiler baya küçüktü tam saymadı onları cumartesi daha net belli olur bakalım

ayy hayırlı olsunnn kuzum
çok sevındımmm, neler yaptın anlat bakımm ne kullancaksın ?
Valla 3 aydır yumurta az diye başlamadık biliyorsunuz.. bu ay artık ben de çok streslenmiştim. 4 tane büyük 3-4 tane de çok ufak folikül gördü doktor başlayalım dedi. Ufaklardan embriyo olmaz dedi.. büyüklerden de biri fazla büyük pek umudum yok 3 tanede umut var dedi..
Tüm vitaminleri kes dedi.. bitkisel hiç bişey kullanmamamı tembihledi ki zaten ben sadece arısütü alıyordum. Folidol verdi, bu güne mahsus eşime ve bana tek doz antibiyotik verdi bir de adını hiç duymadığım bir yumurta büyütücü ilaç verdi, su-toz karışım göbekten. İsmi pergoveris.. cuma da kontrolüm var. Tepkilerine göre tedaviyi durur ya da devam ederiz dedi.. sonra da reçetede oxotide ve ovitrelle eklenecek işte klasik..
Bu ilacı siz hiç duymuş muydunuz kızlar??
Teach_Mavi Hope3535 Maviesra

Son düzenleme:
yaa kuzum herseyde bı hayır vardır,
ınsallahh bu ay cok guzel olacak
3 olsun -4 olsun temız olsun kalıtelı olsun ınsallahh..
hıc duymasım ben kuzum o ılacı, yumurta buyutmede mı pergoveris kullancaksın ? her gün

Selam herkese bende kasım 18 ön görüsme randevu aldim aldıgım yerde de baslayacagim insallah nir engel cikmaz 2. Denemem olacak ilki negatif ti yaş 29 10 yıllık evlilik hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Evet canım gonalf yada meriofert yerine işte.. şimdi forumda arattım varmış kullanan, hatta bana daha iyi geldi diyen falan var.. doktora sordum aslında, gonalf yerine bu ilaç mı diye evet bu daha yeni nesil dedi. Sustum ama içim içimi de yedi niye herşeyi biliyoruz biz yaaa

kuzum demekkı sana bunu uygun gördüü, şifa olsun ınsallaahhh...
evet ıste bıseyler bılıncede ınsan sormadan edemıyor ,sormasakda sonradan ıcımız ıcımızı yıyor..
hayırlı olsun ınsalsh surecın,sana mınnoş popişli bir bebek getirsin

Aslında yaklaşık durumumuz aynı gibi sağda yumurtalar baya küçüktü solda 3 4 tane vardı ama sağdaki küçükler büyümezmi nolur hiç bilmiyorum inşallah ilaçla büyürler 3 4 ay evel daha iyiydi sanki hayırlısı olsun hakkımızda 1 yumurta yeter napalım bana klasik ilaçlar verdi gonapetly menapur gonalf 225 bide saizen verdi gün aşırı kullanılcak cumartesi kontrol olacak o zaman daha bi netleşir durumumuz bakalım ilaçlara tepki ne olacak görmüş oluruz
Yaaa hadi seninki de hayırlı olsun tedaviye başlayabilmek bile bir şansmış bunu anladım
Senin nasıl bir tedavin olacak neler söylediler

Amiiinnn Senin opudan güzel haberler alalım da mutlu mutlu arkadan gelelim yaa

Evet geçen sefer ben de onları kullandım.. yani yaşa göre de değişiyor doktorların yapmak istediği. Ben 41 yaşındayım, ilk tedavimde 10 tane yumurtam büyütülmüştü ama sonunda sadece 2 tane 5.güne gitti ve negatif oldu.. o yüzden küçük olanlardan umutları yok.. daha gençlerde eminim onlar da cok güzel embriyolar oluşturur.. çok kişisel bu tedaviler aslında.. benim de yazın malesef daha iyiydi.. ama gerçekten önemli olan tek bir altın yumurta deniyor ya.. en sağlıklıya ulaşmak.. inşallah bu ay onları yakalarız

Ben 31 yaşındayım ama rezervim az hep eş faktörlü ilerledik baştan sorun buydu belkide hayırlısı böyleymiş gerçekten o altın yumurtaya ulaşırız inşallah negatif düşünmüyorum hiç yaşayıp görücez güzel olacak herşey

Canımm hayırlı uğurlu olsun sürecin inşallahhh
Hiç duymadım ama şifa olsun sana çokk iyi gelsin inşallahh
Hep güzel haberlerini bekliyoruz güncelle bizi doktora gittikçe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…