Aslında benim bu 2. Tedavim ilkinde compact yani çok iyi kalitedeydi tutmadı nasip tabi umarım sağlıklıdır ve tutunuyordurHiç modunu düşürme.. Orta kalite iyi kalite arasında o kadar azcık fark varki istatistiksel olarak.. en iyi kaliteler bile tutmuyor çünkü önemli olan genetiksel olarak sağlıklı olması
Canım bisry sorcam opudan sonra ne zaman adet olunuyor normal adet gününde mi geliyor yoksa önce miÇok iyi yapmışsın canım.. ne olur ne olmaz yedek tutmak iyi fikir bu ilaç kitliginda..
İnşallah kuzum bekleyeceğiz sonunda yavrumuza sağlıkla kavuşalım Allahım buyuktur..Aminnnn papatyam amiiin.. inşallah onun da sorası gelir yaa transfer olur sonucunu bekleriz
Umarım benden 11 tane çıktı 6 tane kaldı ama biz yakın zamanda korona geçirmiştik hoca ona bağladı zaten dolu çıktıktan sonraki süreç sperme bağlı kaliteyi sperm belirliyomus az olsun öz olsun kaliteli olsunlarEvet medicalpointe gidiyorum
Bende öyle düşündüm ilk adet çabuk oluyor zaten inş az daha bugün yine yapıcam gonalf flan yrn çatlatmayı yapıcam 2 mm daha büyüse yetr gibi bakalım dolu çıksında
Bana bir hafta 10 gün içinde olursun dediler 5. Günde oldumCanım bisry sorcam opudan sonra ne zaman adet olunuyor normal adet gününde mi geliyor yoksa önce mi
Aynen bana da saizen vermediler mesela gonalf de vermediler.Ya bana hiç yazmadilar gonapeptly.. geçen denemede 1 kere vurulmustum o da transferden sonra.. hepimizin farklı demek ki..
Adetin ikinci ya da üçüncü günü kontrole gidiyorsunuz Dr zaten öncesinde kan testi vs bir sürü şey istiyor. Adet olunca çağırıyor sonra duruma göre o gün yada ertesi gün ilaç ve iğnelere başlanıyor. Ama herkesin tedavisi farkli aynı ilaçlar başlamıyor genelde ama zaten kullanılan belli başlı iğneler var sonrasında aralıklarla kontrol ediliyorsunuz. Süreç hakkinda ve iğneler hakkında hemşireler yardımcı oluyor önemli olan aynı saatte aynı dakikada iğneleri yapmak bunun için alarm kurun ben öyle yaptımYumurta büyütme ve toplama işlemi ile ilgili tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir misiniz, nasıl bir süreç olacak bilmiyorum
Benim taze transferdi canım hiç adet olmadan transfer edildi.. 12 gün ilaç kullandım sonrasında ilacı kesince adetim başladı..Canım bisry sorcam opudan sonra ne zaman adet olunuyor normal adet gününde mi geliyor yoksa önce mi
Klomen ile mi büyüttü sizin yumurtaları ne kullandığınızı merak ettimAynen bana da saizen vermediler mesela gonalf de vermediler.
Ben pkosum belki ondan bilmiyorum bana 75 meriofert 150 fostimon verdilerKlomen ile mi büyüttü sizin yumurtaları ne kullandığınızı merak ettim
benım opu sonrası 13.gunum hala beklıyorum.. yarına olurum sanırım cok sancım varCanım bisry sorcam opudan sonra ne zaman adet olunuyor normal adet gününde mi geliyor yoksa önce mi
3. Gün transferi degilse aramiyorlar doğru. 2 tane olursa dondurup öyle mi transfer olucak? Bu 2 Gün geçmez şimdiAbla bugunde aradılar 5 de bölünmüş bölünmeye de devam ediyor dediler 3. 4. Gün aramıyorlarmış cumartesi arayıp haber verecekler. 2 adet sonrası transfer olacak abla kalırsa embriyo
Bugün 9.gunum haftaya zaten normal adet günüm herhalde o gunu bulacak transferde adetin ortasında mi yapılıyorBana bir hafta 10 gün içinde olursun dediler 5. Günde oldum
Benimde 9.gunum okuyorum çoğu insanın 5gun sonra gelmiş ondan merak ettim haftaya da normal adet günüm herhalde o günü bulacakbenım opu sonrası 13.gunum hala beklıyorum.. yarına olurum sanırım cok sancım var
Bizde de tam tersi oldu canim, doktorum 1 tanede israr etti, ben de 2 istedim hayirlisiÇok teşekkürler sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahDoktorum iki tane transfer etmek istedi ama ben tek istedim. Dondurulmuş 5.gün embriyosu ama dünden beri dikkat edicem diye uğraşırken daha dikkatsiz oldum sanki aniden kalkabiliyorum uyanınca geriniyorum falan alışkanlıkları bırakmak zor galiba
Olabilir belki de. Benim yumurtalık rezervi az malesef günde 4 iğne yapıyorum neredeyse ayrıca klomen hapBen pkosum belki ondan bilmiyorum bana 75 meriofert 150 fostimon verdiler
Sizin transfer olacak mıbenım opu sonrası 13.gunum hala beklıyorum.. yarına olurum sanırım cok sancım var
aynen benımde dun regl gunumdu sanırım bugun yarın olurum ,Benimde 9.gunum okuyorum çoğu insanın 5gun sonra gelmiş ondan merak ettim haftaya da normal adet günüm herhalde o günü bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?