3.güne gelen artık 5i görüyor çoğunlukla canım. Benim tek embriyolar bile her defasında 5.güne ulaştı. Kalbini ferah tutTeşekkürler inşallahyok kaç hücreli onu söylediler . Kalite ile ilgili bilgiyi hücre sayısı olarak veriolar .ama her şekilde 3.günü geçtik sayılır inşallah 4üde 5.güne gelir çok emek verdik
Hastanenizde ve doktorunuz kim acaba?Hastane ve doktorum 3.gün embriyosu yerleştirmiyor.Dr 5.güne gelmeyen embriyoyu transfer etmem dedi baştan bize.garantici ve işinin ehli bir doktor.
1 mi 2 mi canim transfer oldu? Aynen benimde o dedi yapalim diye.. bana kalsa ben beklicektim 2-3 ay.. hayirlisi böyledir belkiEvet 5.gun taze transfer oldumben doktorum uygun gördü hemen yapalim dedi. Ayy zaman hizli aksın pozitifleri basalim inşallah
Canım şimdi gördüm durumlar nasıl haber geldimiBugün yumurtalarını toplatanlar el kaldırsın
Sabah 5 tane yumurtamı topladılar başka bir bilgi vermediler kızlar, 3.-5.gün haberlerini beklemek ve sabretmek kaldı geriye..
Hsyirlisi olsun canim insallah sikica tutunur bebisinIyi akşamlar hanımlar bugün transferim gerçekleşti inşallah güzel haberler alırıztransferle ilgili ve kalan embriyoları dondurmayla ilgili herhangi bir evrak belge verilmedi.
Senin tedavi benim ilk tedaviye benziyo çok geç büyümüştü ama gonalf geçince tepki vermişti senin amh kaçtı canimİğnelerin 14.gününden merhaba
Çarşamba tekrar kontrol böyle bir durum yaşayan olmamıştır sanırım çok geç büyüyolar yaa
Benim tek transfer oldu canim geriden gelen 6.gun iki embriyomda donduruldu1 mi 2 mi canim transfer oldu? Aynen benimde o dedi yapalim diye.. bana kalsa ben beklicektim 2-3 ay.. hayirlisi böyledir belki
5 tanesi döllenmiş abla diğerinde de öyle olmuştuEn zor bekleme aşaması da burası ☹ beklicez sabırla artık. Güzel haberler aliriz yarın inşaallah
2020 Kasım topiğindeydik hatırladın mı beniHsyirlisi olsun canim insallah sikica tutunur bebisin1 mi 2 mi canim transfer oldu? Benim de seninle ayni bende bugün 2 tane taze transfer oldum beraber takip ederiz
Hatirladim canim aslinda ama dedim heralde baska ahsen.. cünkü sen hamile kalmistin canim baya da ilerlemisti gebeligin diye hatirliyorum ..2020 Kasım topiğindeydik hatırladın mı benibizden pek kimse kalmadı hepsi aldı bebeğini kucağına çok şükür darısı bize inşallah
Anladim canim haydii hayirlisiyla insallahhBenim tek transfer oldu canim geriden gelen 6.gun iki embriyomda donduruldu
Doğru canım doğumda yaptımda. Oksijensiz kaldığı için vefat ettiHatirladim canim aslinda ama dedim heralde baska ahsen.. cünkü sen hamile kalmistin canim baya da ilerlemisti gebeligin diye hatirliyorum ..yine kasim topigibdeyiz hayirlisi
Senin tedavi benim ilk tedaviye benziyo çok geç büyümüştü ama gonalf geçince tepki vermişti senin amh kaçtı canim
Çok teşekkürler sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahHsyirlisi olsun canim insallah sikica tutunur bebisin1 mi 2 mi canim transfer oldu? Benim de seninle ayni bende bugün 2 tane taze transfer oldum beraber takip ederiz
Gayet iyi5 tanesi döllenmiş abla diğerinde de öyle olmuştu
Canım ben bulmuştum tek tek topladım eczanelerden tek tek gezmen lazım ama zor bulursun oxotide yan ürünü de mi yokİzmir için oxotide cetrodite bulan var mı acaba raporlu olarak
Abla bugunde aradılar 5 de bölünmüş bölünmeye de devam ediyor dediler 3. 4. Gün aramıyorlarmış cumartesi arayıp haber verecekler. 2 adet sonrası transfer olacak abla kalırsa embriyoGayet iyitransfer icin bisey dediler mi yoksa yarın yeniden mi arayacakalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?