2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

İyi akşamlar kızlar kısaca kendimden bahsedeyim ilk transferimi 25 haziranda oldum ama 28 temmuzda düşük yaşadım. Eylül ayında histeroskopi oldum, yarın da hayırlısıyla 2.transferimi olacağım inşallah

Teşekkürler inşallahyok kaç hücreli onu söylediler . Kalite ile ilgili bilgiyi hücre sayısı olarak veriolar .ama her şekilde 3.günü geçtik sayılır inşallah 4üde 5.güne gelir çok emek verdik
3.güne gelen artık 5i görüyor çoğunlukla canım. Benim tek embriyolar bile her defasında 5.güne ulaştı. Kalbini ferah tut

Evet 5.gun taze transfer oldum ben doktorum uygun gördü hemen yapalim dedi. Ayy zaman hizli aksın pozitifleri basalim inşallah
1 mi 2 mi canim transfer oldu? Aynen benimde o dedi yapalim diye.. bana kalsa ben beklicektim 2-3 ay.. hayirlisi böyledir belki

Iyi akşamlar hanımlar bugün transferim gerçekleşti inşallah güzel haberler alırız transferle ilgili ve kalan embriyoları dondurmayla ilgili herhangi bir evrak belge verilmedi.
Hsyirlisi olsun canim insallah sikica tutunur bebisin 1 mi 2 mi canim transfer oldu? Benim de seninle ayni bende bugün 2 tane taze transfer oldum beraber takip ederiz

İğnelerin 14.gününden merhaba
Çarşamba tekrar kontrol böyle bir durum yaşayan olmamıştır sanırım çok geç büyüyolar yaa
Senin tedavi benim ilk tedaviye benziyo çok geç büyümüştü ama gonalf geçince tepki vermişti senin amh kaçtı canim

Hsyirlisi olsun canim insallah sikica tutunur bebisin 1 mi 2 mi canim transfer oldu? Benim de seninle ayni bende bugün 2 tane taze transfer oldum beraber takip ederiz
2020 Kasım topiğindeydik hatırladın mı beni bizden pek kimse kalmadı hepsi aldı bebeğini kucağına çok şükür darısı bize inşallah

2020 Kasım topiğindeydik hatırladın mı beni bizden pek kimse kalmadı hepsi aldı bebeğini kucağına çok şükür darısı bize inşallah
Hatirladim canim aslinda ama dedim heralde baska ahsen.. cünkü sen hamile kalmistin canim baya da ilerlemisti gebeligin diye hatirliyorum .. yine kasim topigibdeyiz hayirlisi

Hatirladim canim aslinda ama dedim heralde baska ahsen.. cünkü sen hamile kalmistin canim baya da ilerlemisti gebeligin diye hatirliyorum .. yine kasim topigibdeyiz hayirlisi
Doğru canım doğumda yaptımda. Oksijensiz kaldığı için vefat etti

Çok teşekkürler sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah Doktorum iki tane transfer etmek istedi ama ben tek istedim. Dondurulmuş 5.gün embriyosu ama dünden beri dikkat edicem diye uğraşırken daha dikkatsiz oldum sanki aniden kalkabiliyorum uyanınca geriniyorum falan alışkanlıkları bırakmak zor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…