2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Daha 2 gün oldu hiçbirşey yazmadı ya umarım hemen olurum adet şişlk çok kötü
opu dan once kullandım bırını ben canım sonrada 6gun devam ettım.
azıtro hap da 2gun kullandım opu gunu ver sınrakı gun..
ayy brı kc gun suruyor ya o gaz şişlik
ınslalah cabucak geçer

Aşırı gaz problemi yaşıyorum evet birde benim kabızlık sorunum var malesef rahat çıkamıyorum tuvalete bende araştırıyorum
Bana transfer sonrasi eğer kabizlik olursa günde en fazla 3olcek duphalac icebilirsin dedi

Selam kızlar 29 kasımda transfer oldum bugün 6. Günüm arada kasık ağrım oluyor başka sorunum yok sizlerde de oluyormu benim 7 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi 4 tane dondurttuk

Selam kızlar 29 kasımda transfer oldum bugün 6. Günüm arada kasık ağrım oluyor başka sorunum yok sizlerde de oluyormu benim 7 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi 4 tane dondurttuk
Evet transferden beri yani ağrı demiyimde ara ara kasıklarım gergin böyle adet olcakmış gibi

Kesinlikle o zman dahada zor adet olup vücudun dengeye gelmesi lazım ya ağrılar bile tam geçmedi yani
aynen ıgneler de agrı yaptı bana son zamanlar, yumurtalıklarda büyümeden kaynaklı ..
sonra opudada gaz,şişkinlik bır hafta sonra falan normalde döndüm

Merhabalar Adetliyken de devam ediliyor 2. günü görüşmeye çağırıyorlar.

aynen ıgneler de agrı yaptı bana son zamanlar, yumurtalıklarda büyümeden kaynaklı ..
sonra opudada gaz,şişkinlik bır hafta sonra falan normalde döndüm
İlaçlar malesef yapıyor sanki hamile gibi oldu benimde karnım gaz çok fena hemde şişkinlik Allahım yardımcımız olsun inşallah

İlaçlar malesef yapıyor sanki hamile gibi oldu benimde karnım gaz çok fena hemde şişkinlik Allahım yardımcımız olsun inşallah
evett cok fena yapıyor,
amın canımmmm sonumuz guzel olsun hayırlısı ıle saglıkla kavusalım da bebıslerımıze katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…