2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Kızlar birşey soracağım 29 unda transferim yapıldı 2 aralıkta hastahane çağırdı ultrason ve e2 testi istedi ultrasonda sorun yok dediler e2 testim 2265 çıkmış yüksek olmasımı gerekiyor yoksa düşükmü birde bu sonuca göre yarım otriville çatlatma iğnesi yapmamı istediler ama malesef açıklama yapmıyolar siz yaşadınız mı bunu

İnşallah inşallah bana hemşire boşuna evham yapmışsınız bol bol yürüyüş yapın dedi .artık bakalım
Kesinlikle doğru ben 2 gün hep uzandım dinlendim karnım geçmedi 3. 4. Gün kalkmaya başladım evde ufak ufak işleri yapmaya başlamamla azaldı o ağrılar sonra geçti. Riskli bi durum görmüyosa doktor hareket zaten şart kan dolaşımı için ve bu ağrıları geçiriyo sizin kaçınca gündü bugün?

Baya geç olmuşsun canım ya
Bende öyle 2 kg fazlam var her gün tartılıyorum yok hala aynı yarın da hastaneden arıcaklar aşırı merak ediyorum ne durumdalar 3.gün olacak
evet bekle bekle gozlerım yollarda kaldı sukur oldum rahatladım :)
ay en heyecanlı ksıımları da bu hastaneden arama beklemek yaa
ınsallah hayırlı guzel haberler alırsın canım

Evet benide aradıklarında kalbim çok hızlı atıyordu güzel şeyler inşallah rabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip eder

5 tane döllenmişti artık eksilen olmasın istiyorum hayırlısıyla ilaca geç yanıt aldım çünkü donmuşta kalsın istiyorum hayırlısıyla
3.günde fikir vericek ne durumdalar aşırı merak ediyorum keşke bugünde arasalar
Bu kısım kesinlikle çok keyifli hele transfer sonrası aşırı heyecanlı güzel olcak inş

Benimde 7 tane toplandı 6 sı döllendi 1 tane daha fire vermiş sanırım ki 4 donduruldu 1 tane transfer yapıldı

ınsallah canım 5ıde ulaşsınlar 5.güne inşallaahhh..
olsun gec de olsa yanıt verdın,sonuç onemlı
trasnfer sonrasını dusunemıyorum
şuan sankı ıgnelerı olan koşturan opu olan ben degılmısım gıbı hıssedıyorum..

İlaç bulma süreci nasıl oldu geçti hiç yaşamamış gibiyim bende gitmediğim yer kalmadı günde 150 eczane aradım resmen ama sonucu görünce hepsi unutulacak böylede bi delilik gerçekten
Bide hasta oldum ben tam ilaca başladığım zaman ilaç kullanamadım insan şu aşamada bile fedakarlık yapıyo yumurtalara birşey olmasın diye sonuç pozitif olduktan sonrasını düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…