- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
evet bende ılacları çok zor buldum 30-40 eczaneye sordum,İlaç bulma süreci nasıl oldu geçti hiç yaşamamış gibiyim bende gitmediğim yer kalmadı günde 150 eczane aradım resmen ama sonucu görünce hepsi unutulacak böylede bi delilik gerçekten
Bide hasta oldum ben tam ilaca başladığım zaman ilaç kullanamadım insan şu aşamada bile fedakarlık yapıyo yumurtalara birşey olmasın diye sonuç pozitif olduktan sonrasını düşünemiyorum
Yok ben opudan 3 gün önce verdim.. transferden sonra istemediler . Neden acaba?Transferden 3-4 gün sonra e2 testi veren yokmu
evet bende ılacları çok zor buldum 30-40 eczaneye sordum,
sonrasında bı yerde buldum tek tek tamamladılar...
baya zorlanmıştım telas, kosturmaca ..
kesınlıkle oyle canım, ınsallah saglıkla pozıtıf olsunda hersey geride kalıyor
Çok iyi bilirim bu ilaç bulma serüvenini çok kötü bir durum Allahım herkese yardım etsinevet bende ılacları çok zor buldum 30-40 eczaneye sordum,
sonrasında bı yerde buldum tek tek tamamladılar...
baya zorlanmıştım telas, kosturmaca ..
kesınlıkle oyle canım, ınsallah saglıkla pozıtıf olsunda hersey geride kalıyor
Benimde öncesinde alındı sonra bidaha aldılar bu sonuca göre de otriville iğne yarım yapacaksınız dedilerYok ben opudan 3 gün önce verdim.. transferden sonra istemediler . Neden acaba?
amiiinnn canım ınsallaahh,Çok iyi bilirim bu ilaç bulma serüvenini çok kötü bir durum Allahım herkese yardım etsin
Tutunmasi içindir bence.. taze transferden sonra bende 1 tane gonapeptly yapmıştım..Benimde öncesinde alındı sonra bidaha aldılar bu sonuca göre de otriville iğne yarım yapacaksınız dediler
E2 değerime bakıldı oda 2265 çıktı yüksek olması iyi mi değilmi transfer sonrası 3. Gün bakıldıTutunmasi içindir bence.. taze transferden sonra bende 1 tane gonapeptly yapmıştım..
Merhaba neden yapılan yerle iletişime geçmiyorsunuz açıklama almak hakkınız böyle kendinize zarar vermeyinE2 değerime bakıldı oda 2265 çıktı yüksek olması iyi mi değilmi transfer sonrası 3. Gün bakıldı
5.gün bugün.ara ara geliyor zaten sürekli değil.normalde adet dönemim sanki adet olcakmışım gibi oluyor sanırım normalmiş öyle olması korkuyorum elimde değilKesinlikle doğru ben 2 gün hep uzandım dinlendim karnım geçmedi 3. 4. Gün kalkmaya başladım evde ufak ufak işleri yapmaya başlamamla azaldı o ağrılar sonra geçti. Riskli bi durum görmüyosa doktor hareket zaten şart kan dolaşımı için ve bu ağrıları geçiriyosizin kaçınca gündü bugün?
Sordum bir sorun yok dediler yüksek düşük normal demediler hemşireler bende içim içimi yiyor ne bileyim tatmin olmadım deblet hastahanesinde malesef bazı şeylere cevap almak çok zor oluyorMerhaba neden yapılan yerle iletişime geçmiyorsunuz açıklama almak hakkınız böyle kendinize zarar vermeyin
Benim 3. Günüm ama dünden beri sürekli değil ama ara ara ayaklarımın altında yanma oluyorBirde akşamları sıcak basması geliyor arada sizin kaçıncı gününüz
Evet benimde sürekli değil arada oluyor bugün 6. GünümBenim 3. Günüm ama dünden beri sürekli değil ama ara ara ayaklarımın altında yanma oluyor
Ayy napicaksin pekiBenim 5.günüm bugün
Ayy inşallah pozitiftir hepimizinEvet benimde sürekli değil arada oluyor bugün 6. Günüm
Korkuyorum çıkmayabilir arkadaşım ikiz doğurmak üzere 7.günde çift çizgiyi görmüş öncesinde çıkmamışAyy napicaksin pekitest yapacakmisin yarın bende heyecanlandım şimdi
Yaa bekle ozaman riske atmaKorkuyorum çıkmayabilir arkadaşım ikiz doğurmak üzere 7.günde çift çizgiyi görmüş öncesinde çıkmamış
Gözün aydın canım
Kaçıncı günde yaptin acaba testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?