2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Günaydın arkadaşlar ben 28 kasım da 3. Gün embriyosu orta kalite transferi oldum dün kan verdim bugün 22 çıktı. Test günüm cuma günü sizce değer normal mi

Günaydın arkadaşlar ben 28 kasım da 3. Gün embriyosu orta kalite transferi oldum dün kan verdim bugün 22 çıktı. Test günüm cuma günü sizce değer normal mi
Bence 3. Gün embriyosu için değer normal bende 10. Gün 88le öğrenmiştim. 2 gün sonraki değer önemli sağlıcakla ilerlesin inşallah

Konu Sahibinibu22
Favorilere Ekle
#3.236
Kızlar merhaba tup bebek surecindeyim 3 yumurtam var 11 11.5 ve 13.6 ama e2 im 197 cikti sizce durum nedir cok mu dusuk

cumartesi ile birlikte iğne vurmaya devam edicem pazartesi toplancak

İnşallah canım, ben kendim hiç yaşamadım ama internetten araştırıp okudupum tranafer aonrası 5-12. Günlerde olur diyordu.. inşallah güzel sonuç alırsın canım

Konu Sahibinibu22
Favorilere Ekle
#3.236
Kızlar merhaba tup bebek surecindeyim 3 yumurtam var 11 11.5 ve 13.6 ama e2 im 197 cikti sizce durum nedir cok mu dusuk

Yukarısı kopyaladım için çıkmış degismiyorda

Konu Sahibinibu22
Favorilere Ekle
#3.236

Benim 4 yumurta için 350 çıkmış şimdi baktım.. ama iyi mi kötü mü gerçekten bilmiyorum... uygun olmasa zaten doktorunuz dozlarinizi değiştirirdi..

Benim 4 yumurta için 350 çıkmış şimdi baktım.. ama iyi mi kötü mü gerçekten bilmiyorum... uygun olmasa zaten doktorunuz dozlarinizi değiştirirdi..
Normal dedi ama sizin kaç buyuktelerdi 350 ciktiginda

İdrarda pozitif gören arkadaşlarım, büyük tuvalette durumunuz nasıl? Ben çok sık çıkıyorum son günlerde normale göre

Rahat olun kasık ve bel ağrısı hala var bende bugün 7.gün ve pozitif gebelik testi .en büyük belirtilerden biri kasık bel ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…