2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Aldım bugün sabah ilk idrarla yapıcam sonuca hazır değilim ama bu stres daha çok yoruyor
Çoook iyi anlıyorum senii ama karamsarlıktansa öğren kurtul canım, belirsizlik daha çok yoruyor insanı.. hayırlısı diye dua et yap gitsin.. allah büyükkk inşallah görceksinn çizgiyii

Bende 3. Gün çift transfer oldum ayın 29 da 7. Gün bugün aynı ağrı bendede var birde sanki adet olacam gibi sancı geliyor gidiyor çok karamsar olmak istemiyorum ama 2. Deneme bu inşallah olmuştur bu sefer

Aldım bugün sabah ilk idrarla yapıcam sonuca hazır değilim ama bu stres daha çok yoruyor
Sonucu muhakkak yaz canım bende heyecanlandım şimdi korkma bence kasık ağrısı bende de başladı normal bence inşallah tutunduğu için ağrıyordur stres yapma

Ben varım canım. Normalde daha fazla yumurtam görünürken bir anda 2 tane görünmeye başladı. Yaştan dolayı dedik - 41 bu arada. 3 ay doktor takip yaptı kasım ayında biraz daha fazla gördü. 3-4 yumurta görünüyordu başladık.. 4 yumurta toplandı. Sadece 2 si döllendi ve genetik test için 5.güne sadece 1 tane kaldı. Şimdi de test sınucu bekliyoruz. Ben yaşımdan dolayı acele ettim.. ama senin böyle bir acelen yoksa takip yap.. arttığı azaldığı aylar oluyor.. hatta bahar aylarında yumurta sayısının arttığı söyleniyor hep.. ne kadar fazla yumurtayla başlarsan şansın artıyor. Doktorun da bunu görmek istemiş demek ki. Ama tabi ki diğer aylarda böyle 3-4 yumurta görünürse hemen başlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…