- 4 Ocak 2017
- 135
- 167
- 103
- 37
Aldım bugün sabah ilk idrarla yapıcam sonuca hazır değilim ama bu stres daha çok yoruyorYarın bi test yapmayı düşünüyor musun canım beklicek misin test gününü?
Çoook iyi anlıyorum seniiAldım bugün sabah ilk idrarla yapıcam sonuca hazır değilim ama bu stres daha çok yoruyor
İnşallah yaÇoook iyi anlıyorum seniiama karamsarlıktansa öğren kurtul canım, belirsizlik daha çok yoruyor insanı.. hayırlısı diye dua et yap gitsin.. allah büyükkk inşallah görceksinn çizgiyii
Amin canımm inşallahİnşallah yaRabbim duysun inşallah saolasın
Bende 3. Gün çift transfer oldum ayın 29 da 7. Gün bugün aynı ağrı bendede var birde sanki adet olacam gibi sancı geliyor gidiyorKızlar pozitif çıkanlara bir sorun var 3.gün embriyosu taze transfer olduk ben bugün 10.gün perşembe günü test günüm. Asıl sorum şu düne kadar göğüs hassasiyetim baya vardı bugün hani adet olmadan ağrır ve adet olunca söner ağrı geçer ya bugün öyle oldu. Belirtide aramak istemiyorum ama gün yaklaştığı için merakım çok arttı. Pozitif, negatif farketmeden böyle bi durum yaşayan var mıydı?
Sonucu muhakkak yaz canım bende heyecanlandım şimdi korkma bence kasık ağrısı bende de başladı normal bence inşallah tutunduğu için ağrıyordur stres yapmaAldım bugün sabah ilk idrarla yapıcam sonuca hazır değilim ama bu stres daha çok yoruyor
Evet canım oda ocak gibi falan olur işteHaydi bakalım bismillah canım2. Reglle olcaktı değil mi transfer?
Bugun benim 8. Günüm canım opudan sonra doktor 10 gün içinde olursun demiştiKaçıncı gün bugün
Akşam bnimde ağrıyodu hafif bi leke vardı ağrım vardı olucam sandım ama yok
Ben varım canım. Normalde daha fazla yumurtam görünürken bir anda 2 tane görünmeye başladı. Yaştan dolayı dedik - 41 bu arada. 3 ay doktor takip yaptı kasım ayında biraz daha fazla gördü. 3-4 yumurta görünüyordu başladık.. 4 yumurta toplandı. Sadece 2 si döllendi ve genetik test için 5.güne sadece 1 tane kaldı. Şimdi de test sınucu bekliyoruz. Ben yaşımdan dolayı acele ettim.. ama senin böyle bir acelen yoksa takip yap.. arttığı azaldığı aylar oluyor.. hatta bahar aylarında yumurta sayısının arttığı söyleniyor hep.. ne kadar fazla yumurtayla başlarsan şansın artıyor. Doktorun da bunu görmek istemiş demek ki. Ama tabi ki diğer aylarda böyle 3-4 yumurta görünürse hemen başlarsınız..Merhaba arkadaşlar , size birşey danışacağım kasım da normalde tüp bebek yapcaktık ama genetik tüp bebek yapacağımız için genetiğimiz yetişemedi, bu ay da gittim 2-3 yumurta rezervin var dedi riske atmayalım bi ay bekleyelim dedi ben ve eşim beklemek istemiyoruz 3 yumurta ile tedaviye başlayanınız var mı ?
Maşallah canım benim çok güzel çıkmışş baya da koyuuuArkadaşlar günaydın şoktayım kendime gelemedim anında çift çizgi çıktı bugün 7.günEki Görüntüle 3172856
Hayırlı olsun.. Sağlıkla devam etsin tutunsun inşallah...Arkadaşlar günaydın şoktayım kendime gelemedim anında çift çizgi çıktı bugün 7.günEki Görüntüle 3172856
maşalllaahh hayırlı olsun, 5.gün embriyosu mu?Arkadaşlar günaydın şoktayım kendime gelemedim anında çift çizgi çıktı bugün 7.günEki Görüntüle 3172856
Çok teşekkür ederim umutsuz yaptım görünce inanamadımMaşallah canım benim çok güzel çıkmışş baya da koyuuugözün aydın sağlıkla ilerler inşallah
Teşekkürler evet 5.gün embriyolarımaşalllaahh hayırlı olsun, 5.gün embriyosu mu?
Öyle zamanlarda geliveriyorlar işteÇok teşekkür ederim umutsuz yaptım görünce inanamadım
ayy çiftmiTeşekkürler evet 5.gün embriyoları
Allah razı olsun canım benim evet inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuMaşallah canım benim çok güzel çıkmışş baya da koyuuugözün aydın sağlıkla ilerler inşallah
Ayyy maşallah sanaArkadaşlar günaydın şoktayım kendime gelemedim anında çift çizgi çıktı bugün 7.günEki Görüntüle 3172856
Birşey sormak istiyorum canım göz bebeklerini kontrol edermisin eskisine kıyasla daha büyük duruyorlar mı? Bide idrarin nekadar su içersen iç rengi koyu mu?Arkadaşlar günaydın şoktayım kendime gelemedim anında çift çizgi çıktı bugün 7.günEki Görüntüle 3172856
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?