- 4 Ocak 2017
- 135
- 167
- 103
- 37
İdrarım değişik kesinlikle evetBirşey sormak istiyorum canım göz bebeklerini kontrol edermisin eskisine kıyasla daha büyük duruyorlar mı? Bide idrarin nekadar su içersen iç rengi koyu mu?
Amin Allah razı olsunAyyy maşallah sanarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah
Peki ya göz bebeklerin biraz daha büyük mü eskisine göre?İdrarım değişik kesinlikle evet
Sanki nedenki :))Peki ya göz bebeklerin biraz daha büyük mü eskisine göre?
Ben önceki hamileliğimden hatırlıyorumSanki nedenki :))
Hepsi var vallaBen önceki hamileliğimden hatırlıyorumkirpiklerim birbirine giriyordu gözbebeklerim büyümüştü ıdrarımın rengi koyuydu ve her hamileye dikkatli bakarım hep hiç şaşmaz hepsinde bu belirtiler kesin olur
Gözün aydın canım maşallah sağlıcakla gelsinArkadaşlar günaydın şoktayım kendime gelemedim anında çift çizgi çıktı bugün 7.günEki Görüntüle 3172856
Çok teşekkür ederim aminGözün aydın canım maşallah sağlıcakla gelsin
Kaçıncı günündü bugunÇok teşekkür ederim amin
7Kaçıncı günündü bugun
Hayırlı olsunnnArkadaşlar günaydın şoktayım kendime gelemedim anında çift çizgi çıktı bugün 7.günEki Görüntüle 3172856
Sayılmıyor.Ertesi gün 1. Gün oluyorKızlar opu günü embriyonun gününü saymak için sayılıyor mu? Yoksa ertesi gün mu 1.gun oluyor?
ertesı gun 1.gun oluyoKızlar opu günü embriyonun gününü saymak için sayılıyor mu? Yoksa ertesi gün mu 1.gun oluyor?
MaşşallahhhhArkadaşlar günaydın şoktayım kendime gelemedim anında çift çizgi çıktı bugün 7.günEki Görüntüle 3172856
İnşallah gönlünüze göre olur benim 8. Günüm birşey yaşamadım ama sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda tuhaflık varKızlar transfer sonrası 10.günde yerleşme kanaması yaşayanınız oldu mu? Olanlar ne kadar sürdü? Sonucu ne oldu? Dün gece günlük ped baya kaplanmıştı kahverengi ve etrafı açık pembeydi. Çok korktum birazdan kan vermeye gideceğim inşallah yerleşme için kanamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?