- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Yani az olması iyi en azından çok olmuyorum yerleşme kanaması gibi az ama önceki düşüklerim kahve rengi lekelenmeye başlamıştı 3-4 gün lekelenme tarzında sürmüştü sonra kanamam başlamıştı oyuzden korkuyorumAra ara gelebiliypr canım, daha ilerleyen zamanlarda da yaşayanlar var. 5., 6. Haftalarda yaşayanlar da var ağustos anneleri grubunda konuşuluyor okudum canım bugün
Doktorum adanada canımCanim sen bekleme bence,hemen bi acile git,kanamaya bakarlar yardim ederler,ordan drna ulasirsin
Anladım canım inşallah yoktur öyle birşey ama bekleme bence de ulaşamazsan acile git en iyisiYani az olması iyi en azından çok olmuyorum yerleşme kanaması gibi az ama önceki düşüklerim kahve rengi lekelenmeye başlamıştı 3-4 gün lekelenme tarzında sürmüştü sonra kanamam başlamıştı oyuzden korkuyorum
Ilacimi biraz erken saatte aldım canım yarim saat bir saate durmazsa gideceğim acile. doktora msj attim haber bekliyorum daha önce hapın dozunu yükseltmişti ilaci içince yarim saatte durmuştu. Ictim bakalim bekliyorum olmazsa gideceğimAnladım canım inşallah yoktur öyle birşey ama bekleme bence de ulaşamazsan acile git en iyisi
Yaaa hayırlı olsun çok sevindimKızlaaarrr hamileyiiimmmm 305.8 nasıl değeriiiimmm
Normal canim, yumurtalar bos cikabiliyirlar maalesef. 30-35 yumurta toplanan geriye 4-5 saglikli kalanlar da var.. insallah saglikli olurlar kalanlar canim dua edelimKızlar bi sorum olucak size cumartesi günü opu oldum 12yumurta toplandı pazartesi günü aradılar 6 tanesi ölmüş 6 sı yaşıyormuş daha ikinci günden yarısı gidince hiç kalmaz diye çok korttum sizce normal mi yarısının ölmesi yumurtalarım mı kalitesiz
Ben 8. güne kadar hic bir belirti yasamadim canim. Sonrasinda kasiklarimda agri olmaya basladi. Tek belirti oyduPozitif sonuç gören arkadaşlarım , transferden sonucu öğrenene kadar geçen süreçte ne gibi belirtiler yaşadınız acaba biraz bilgilendirirmisiniz bizi
MerhabaPozitif sonuç gören arkadaşlarım , transferden sonucu öğrenene kadar geçen süreçte ne gibi belirtiler yaşadınız acaba biraz bilgilendirirmisiniz bizi
Merhaba canim senin ne zaman doktor randevun suan kac oldunuzMerhababenim transfer gününden itibaren kasıklarım belli etti kendini .kasık ağrısı (hafif) , bol gaz :))) , kabızlık ve göğüslerde dolgunluk oldu bende..hatta hafif hafif bulantım bile oldu ama ikiz hamileliği o sebep olmuş olabilir. herkesin farklı tabi.hiçbir belirti yaşamayan da var.
Kasıklarda ara ara batma hala ara ara sızlama tarzında oluyor bel ağrısı göğüslerde dolgunluk şişlik bol gaz ve kabızlık ayaklarımın altında yanma dudak ve ağız kuruluğu bol su içme isteği 7. Gunde yerleşme kanaması (10.gunde yani dünde oldu) 8.gun idrarda gebelik testi pozitifi gördüm kan verdim pozitifti canımPozitif sonuç gören arkadaşlarım , transferden sonucu öğrenene kadar geçen süreçte ne gibi belirtiler yaşadınız acaba biraz bilgilendirirmisiniz bizi
Opudan tam 1ay önce Hsg ve histeroskopi yaptirmistim.. Bir sorun yaşamadım.. ilaç etkisi ile oluyor o ağrılar boyutları belli miMerhaba kızlar;
Yumurta toplama öncesi hsg çektiren oldumu.
Birde Yumurtalarım sanırım büyüdüğü için aşırı bel ağrım ve bacak ağrım var hiç bu kadar ağrı yaşamamıştım.
diğer tedavilerimde hiç böyle olmamıştı .
hsg opudan 2 ay once cektırmıstım..Merhaba kızlar;
Yumurta toplama öncesi hsg çektiren oldumu.
Birde Yumurtalarım sanırım büyüdüğü için aşırı bel ağrım ve bacak ağrım var hiç bu kadar ağrı yaşamamıştım.
diğer tedavilerimde hiç böyle olmamıştı .
Gözün aydin canimOpudan 11 gün sonra adet oldum şükür
cumartesi opu belli olacak yarında film çektircem daha önce yaptıralı 2 sene olmuştu yenilemek daha iyi olur dedi bakalım hayırlısı yumurtalarım ama baya büyüklerdi onlar bu kadar baskı yapıyor olabilir.Opudan tam 1ay önce Hsg ve histeroskopi yaptirmistim.. Bir sorun yaşamadım.. ilaç etkisi ile oluyor o ağrılar boyutları belli mi
Benim öncekilerde öyle oluordu şişkinlik fln ama bunda bacaklarım belim yatamıyordum bile o kadar fazla bacaklarıma kadar durmamıştı.hsg opudan 2 ay once cektırmıstım..
ama agrı normal ben opuya yaklastıgım gunlerde çorabımı egılıp zor gıyıyordum aşırı şişkinlik,ağrım vardı..
cumartesi opu belli olacak yarında film çektircem daha önce yaptıralı 2 sene olmuştu yenilemek daha iyi olur dedi bakalım hayırlısı yumurtalarım ama baya büyüklerdi onlar bu kadar baskı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?