2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Doktor kontrolune gittin mi hiç canım kese kontrolu için

Bence usg ile alakası yok yumurtaların çoğalıyor büyüyor ağrı onan normal bence bende de olmuştu

kızlar merhaba biriniz bana yardımcı olabilir mi bugün itibariyle tüp bebeğe basladım kontrolüm yapıldı doktor bir sorun görmedi yarın insallah ilaçlara baslayacagım yalnız tahlillerim biraz önce cıktı kafama takılan bir soru var e2 değerim 65 değer aralıgı 30-95 bakıldıgında değer aralıgı içinde fsh 9 lh 7 hepsi değer aralıgında ama nette baktım e2 50 altında tüp bebek yazıyor benim kafam cok karıstı doktorumada ulaşamadım bilginiz varmı nette yazan 50 altında olması gerekiyor denilen hani referans aralıgı için

Merhaba canım , bende e2 değeri için senin gibi endişelenmiştim ama o iş internette yazdığı gibi değilmiş. Şimdi ilacı kullandıkça da e2 değerin daha da artacak , artması iyi bir şey

Kızlar,bugun doktorum kontrolüm vardı,bebeğimle tanıştık keseyi gördük kalp atışları duyduk,6+1iz çok şükür herşey yolunda haftaya tekrar kontrolümüz varAllah'ım bu duyguları herkese tatmaya nasip etsin,kimsenin kucağı boş bırakmasın âmin

Merhaba canım , bende e2 değeri için senin gibi endişelenmiştim ama o iş internette yazdığı gibi değilmiş. Şimdi ilacı kullandıkça da e2 değerin daha da artacak , artması iyi bir şey
Cevabın için cok sagol canım cok panikledim gercekten zaten 50 altı dedikleri hangi referans aralıgı onuda belirtmiyolar cok değişik bişe ya

Çok şükür canım çok sevindim.. kaçıncı gün vermiş oldun yani en son şimdi? Ultrasonda da görürsün inşallah

Çok şükür canım çok sevindim.. kaçıncı gün vermiş oldun yani en son şimdi? Ultrasonda da görürsün inşallah
transferin 11. Gunu yaptırdım canım çok şükür inşallah canım ultrasonada daha erken mi bilmiyorum ama ikiz olma ihtimali varmı acaba?

transferin 11. Gunu yaptırdım canım çok şükür inşallah canım ultrasonada daha erken mi bilmiyorum ama ikiz olma ihtimali varmı acaba?
11. Gün 1486 ise yüksek ihtimalle ikiz canım bence ultrason için erken gibi suruyor sanki daha ama bakalım belli de olmaz haber ver yarın canım güzel haberlele inşallah

11. Gün 1486 ise yüksek ihtimalle ikiz canım bence ultrason için erken gibi suruyor sanki daha ama bakalım belli de olmaz haber ver yarın canım güzel haberlele inşallah
Çok sağol canım insallah şimdilik kontrol amaçli galiba. kalp atışı için 2 -2.5 hafta sonra duyarız dedi. Şimdi kese vs. Için çağırıyor galiba bilmiyorum ki. Olur canım haber ederim inşallah iyi haberlerle dönerim

Hangi gün transfer olmuştunuz bide kalp atışını karından mı baktılar ultrasona yoksa alttan mı

Hangi gün transfer olmuştunuz bide kalp atışını karından mı baktılar ultrasona yoksa alttan mı
19 kasimda 5gunluk dondurulmus embriyo transfer oldum,8ci gunu kaset idrar testte silik çizgiyi gördüm,iki kere kan verdim ve 2hafta sonra kontrole gittim,karnimdan bakti dr

Evet ilk olarak kese için çağırıyorlar .Transferden sonra artık ultrasonlar karından oluyor bir sıkıntı yoksa kanama gibi.Kalp atışı ve sesi daha sonra .Güzel haberlerle gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…