- 25 Aralık 2022
- 69
- 132
- 13
Amin isteyen hepimize inşallah.Çok zor süreçlerdi terapi aldım bırsure zaten.Şimdi kalan 4 embrıyomla transfer surecındeyım bu cumartesı transferım olacak.Kalan embrıyolarım sakarya adatıptaydı eray bey orada toplayıp transfer yapmıstı.Baska merkeze tasımadık.Normalde Istanbulda serkan oralda sıfırdan genetık taramalı baslayacaktım fakat doktorun programından dolayı bır ay ertelendı .Ben de o surecte kalan embrıyoları degerlendırmeyı dusundum.Sakarya adatıpta bulent duran var embrıyolar orda dıye ona gıttık.Eray beyle tanışıklar ama serkan oral kadar ıyı olmasa da eray beyden iyidir.En azından karşılaması iyi.Bülent beyde de tuhafıma giden esnaf mantığı gibi herseye tamam demesı.3 embrıyo transferı soz konusu tutarsa da bırıne son verırız dedı.Serkan orala ön görüşmeye gitmiştim 1,5 saat surmustu gorusmemız ve ılk defa bır doktor rahmimin sağlığını dusunup dusuk olan transferlerın rısklerını ele almıştı.Bu denemem olumlu olmaz ise serkan beye gıdecegımKayıpların için üzüldüm.. Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah. Şuan hangi doktora gidiyorsunuz..
Eray hocayı iyi ki tercih etmemişim o zaman.. Psikoloji gerçekten şu süreçte çok önemli keşke daha anlayışlı olsa doktorlar.. Bilgileri bi yere kadar. Telefonuyla oyun oynamak ne kadar sinir bozucu bir davranış..![]()