- 7 Temmuz 2021
- 1.559
- 2.612
- 83
Kenayı ben de oynuyorum çok tatlı oyun bayıldımYok ben tenisçi yapicam
@MenthaNazli
Valla makinede 200e yakın oyun var
Geçen kenayi bitirdim. Codun yenisini kiralayıp oynucam bu ara.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kenayı ben de oynuyorum çok tatlı oyun bayıldımYok ben tenisçi yapicam
@MenthaNazli
Valla makinede 200e yakın oyun var
Geçen kenayi bitirdim. Codun yenisini kiralayıp oynucam bu ara.
AhhahahahhaKenayı ben de oynuyorum çok tatlı oyun bayıldımhikayeli oyunları seviyorum ben de. Cod u benim kocam oynuyo deli gibi
çok iyi oynuyo diye hile sanıp banladılar adamı
![]()
Bende de teshisi konmus fıtık yok ama fıtık tarzı ağrılarım hep vardı gebelikte arttı bu hafta hic birsey yapmam zaten çok korktum o an birsey olcak bebeğime diye neyseki hareket edip beni sakinlestirdi yavrumCanım ben de taşınma sürecinde çok tutuldum, bende fıtık da var ekstra ekstra ağrı çektim. Magnezyum içtim o dönemde hergün, iyi geliyor. Dinlen toparlarsın![]()
Valla.tek sevdiğim fps cod. Geçen sene cyberpunk ile ghost of tsushimayi aldik. Baya severek oynadım 2sini de.Ben aklına ne gelirse oynuyorum herşey var ben defps pek sevmiyorum ama valo oynamadım cunku cs den nefret geldi
daha chill takılıyorum bu ara sinir bebişi de etkiliyo
![]()
Kanamam falan yok halada gelmedi cok şükür ki hareketli masallah bayada sürdü baska bir arkadasta magnezyun demis 1 kutu vardı iceyim bu hafta o zaman teşekkür ederimSen hareket ederken bebek oynasa da hissetmiyorsun ben onu keşfettim. Magnezyum varsa iç mutlaka. Kasılma ile agrini alır. Bir de parol iç. Rahatlarsın. Kanaman vs yoksa gitmene gerek yok bence. Oynadığını da hissettiysen tamamdır.
Ben de cyberpunk ı 50 kere bitirdimValla.tek sevdiğim fps cod. Geçen sene cyberpunk ile ghost of tsushimayi aldik. Baya severek oynadım 2sini de.
Ahahhaha oyna oyna. Aynen öyle valla tozlanacak sanırım en az 4 5 ayBen de cyberpunk ı 50 kere bitirdimdetroiti de öyle
şimdi sherlock holmes sardım 16 kasımda yeni oyunu çıkcak bi öncekini oynayaym da ona da başlıyım dedim
Bebiş olunca oturcak fırsat bulamıcaz![]()
Mini atari de var bendeGünaydınnnn ay hiçbir oyunu bilmem fransız gibi baktım bi atarim duruyo mario oynuyorum onda da hamilelik sürecinde, bölüm geçemeyen mariocu küçük kız gibi yapamıyoruuum yapamıyoruuuuum yaptııııııığm olmadııığ diye zırladığımdan kaldırdık ahhahha eşim dotacı lolcü onları biliyorum bi isim olarak![]()
Ben sezaryen oldum normal ped almıştım ama hastanedeyken hep onların verdiğini kullandım. İlk gün hastane kıyafetini çıkarttırmadılar. Ayağa kalktıktan sonra değiştirebilirsiniz diyorlar. Pijama veya gecelik tamamen keyfe kalmış bişey. Ben özel hastanede doğum yaptım pijama almıştım. Ebe kontrole geldiğinde kendi çıkarıyordu bebek gibi bakmışlardı bana daEdiyor çok şükür kıpır kıpır elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum
Z zahrada nice mutlu yaşların olsun bebisinle birlikte
Birde sezeryan olan anneler depend falan almak lazımmı kanama oluyormu, lohusa geceliğimi daha iyi yoksa pijamamı bebisle alakali çoğu şeyi okuyoruz ama sezeryan doğumda annenin ihtiyaçlarına dair birsey bulamiyorumekstra bu önemli diyebileceginiz birsey varsa tecrübeli anneler yoksa ben ne almalıyım ne almamaliyim bilemiyorum ne varsa doldurucam
![]()
Kesinlikle sana katılıyorum güzel anne korkulacak hiçbirşey yok bende 3 sezeryan oldum dördüncüyü olucam nasipse en sonuncusunu spinal oldum bu seferki doğumumdada uyanık olucam daha çok hoşuma gitti bebeğimi hemen kucağıma almak…ilk anını görmek güzeldi.-bu tercihe bağlı hiçbirinde birgün bile yatmadım ertesi gün eve gelip yemek yaptım tabiki mecburiyetler yaşam koşulları değişkenlik gösteriyor siz benim gibi yapmayınBen sezaryen oldum normal ped almıştım ama hastanedeyken hep onların verdiğini kullandım. İlk gün hastane kıyafetini çıkarttırmadılar. Ayağa kalktıktan sonra değiştirebilirsiniz diyorlar. Pijama veya gecelik tamamen keyfe kalmış bişey. Ben özel hastanede doğum yaptım pijama almıştım. Ebe kontrole geldiğinde kendi çıkarıyordu bebek gibi bakmışlardı bana daTabi hastane farkı olabilir.
Doğum konuşulmuşöyle düşünüldüğü gibi zor değil doğum sonrası. Ben ilk hamileliğimde kürtaj oldum çok kötü psikolojiydi 5 dk lık narkozda bile acayip sersemledim, zor iyileştim kötüydü yani ama doğumda genel anestezili sezaryen oldum hiiç bana mısın demedi. Çünkü mutluydum. Bayılmadan önce söz verdim kendime herşeyi hatırlayacağım ve mutlu uyanacağım bebeğimi gülerek kucağıma alacağım diye
Demem o ki psikoloji çok önemli. Korkuyla girmeyin doğuma hele şimdiden hiç düşünmeyin. 1 gün bile yatmadım eve geldiğimde tabi ki ağrılar, acılar olur ama hiçbirisi dayanılmayacak gibi değil. Kötü hikayelerin hiçbirini okumayın, dinlemeyin
Doğum şekli ne olursa olsun sonuçta bebişlere kavuşmak var dünyanın en güzel şeyi. Hastanedesiniz ama hasta değilsiniz olumlu düşünün
![]()
Selam canlar,Oğlumuz olacak nasip olursa Mehmet Aslan ismi sizce nasıl? Mehmet kayınpederimin ismi ama eşimle çok beğendik asıl Aslanı kullanır diye düşünüyoruz.. Ama gelin görün ki,hayvan ismi mi koyuyorsunuz ne alaka Mehmet olmamış demode diyenler moralimizi bozuyor. Sizlerde düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim çünkü ilerde oğlumun morali ismi yüzünden bozulsun istemem
Merhaba ne güzel.yakismis ikili isim olarak Çok asil geliyor kulağa Mehmet Aslan ikili isim sevenlerdenim başkalarını boşverin siz sizin gönlünüze iyi gelen en güzel isimdir bence...Selam canlar,Oğlumuz olacak nasip olursa Mehmet Aslan ismi sizce nasıl? Mehmet kayınpederimin ismi ama eşimle çok beğendik asıl Aslanı kullanır diye düşünüyoruz.. Ama gelin görün ki,hayvan ismi mi koyuyorsunuz ne alaka Mehmet olmamış demode diyenler moralimizi bozuyor. Sizlerde düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim çünkü ilerde oğlumun morali ismi yüzünden bozulsun istemem
Doğum şeklini doktorla hiç konuşmadık sanırım 35 haftalarda konuşurNormal doğum daha iyi. Ayakta girip cikiyorsun. Bir de ayağa kalkmak daha hızlı oluyor.
Ha tabi bu senin catinla da alakalı. Belki normal doğum olmayacak. 37.38. haftada belli olacak şeyler bunlar![]()
Bende öyle diyorum da.. bilmiyorum alttan kesikk olan da çok normal doğum diyorum sonra vazgeçiyorum kismet yazılı aslında.Hic doğum yapmadım ama hep normal doğum gözümü korkutmustur benimoh en iyisi benimki kes al
tabi sonrası ne olur bilmem
![]()
Bir doktor görsün bu kafanı rahatlatır.sonra da islere devam etme bak uyarı vermiş tehlikeye girme..ben evimin isini yaptım öyle şeyler oldu birkac damla kan geldi ama iğne yaptılar geçti hiç devam etmedi ev işi yok sadece kendini yormadan uzun olmayan yürüyüş olabilir dedi herkes ayni değil ama dikkat etmeliKızlar bu hafta ev taşıdığım icin cooook yoruldum. Aşırı bel ağrısı yaşıyordum ama bugun biraz önce cok farklı bir kasilma ve bel ağrısı yaşadım bicak saplanir gibi kesildim kaldım. Aglama krizine gireceke kadar ama suan geçti . bebeğim suan hareketli o zamana kadar hic hareket hissetmedim bugun hep ayakta hareketliydim ondan heralde kanamam falan yok bebekte hareketli yorgunlugun verdiği bel ağrım var yinede simdi gitmeli miyim kontrol amaçlı endislenmeli miyim sizce
Ayva yaprağını kaynatıp için der bizimkiler de, hamilelere ne gibi etkisi var bilmiyorum o yüzden sormadan içme. Ama ballı ihlamurun 2 bardağa kadar zararı yok bildiğimKızlar günaydınhamileliğimin başından beri geniz akıntısı gece öksürüğü sorunum var ne uykum kaldı ne bişey 1 ay geçti rahat ettim derken yine başladı
doktor ilaç kullanamayız diyor var mı öksürüğe doğal çözümünüz
37den sonra belli oluyormus canim o çatı muayenesinde.Doğum şeklini doktorla hiç konuşmadık sanırım 35 haftalarda konuşur
Bende öyle diyorum da.. bilmiyorum alttan kesikk olan da çok normal doğum diyorum sonra vazgeçiyorum kismet yazılı aslında.
Canim benim yaHerşeyin hayırlısı yavruşben de normaldeki o makata kadar kesik atılmasından tırsıyorum ama onun dışında normalde benim için öncelikli tabi çınarinyo teşrif ederse
normal sezaryene göre daha çabuk toparlanmanı sağlıyor ama dr sezaryeni uygun görürse o da olur herşeye okeyim ama epiduralsiz olmaz
Bu ara kafayı sıyırdım sürekli iki doğum yöntemini de araştırıyorum. İkisinin de artısı eksisi var tabi
Yeterki sağlıklı olalım
![]()
Ay çok güzel ya kendi kendini buna hazırlamak ciddi anlamda psikolojik olarak insanı iyileştiriyor.Canim benim yacok erken daha dogumu dusunmek . Bence simdiden strese girmeyin. Herkes icin farkli bir durum cunku dogum. Ben ilk doguma gittigimde kadinlarin bagirmasindan ve ozellikle dogum yaparken bagirmasindan korkmustum. Ama ben dogum icin odaya alindigimda hic sesim cikmadan doktor ikin dediginde ikindim ve saniyesinde dogmustu. Inanki bir dakika sürmemisti. Kesi filan bilmiyordum tabi. Epidural icin gec kaldik demisti ve onuda bilmiyordum zaten
son zManlarda hurma yemek , dogum egzersizleri filan etkili bence. Ben 2.dogum yaptigimda 2 dikisim vardi, 3.günümde yanima, 2.bebegine dogum yapan birisi geldi. Kiz zayif ve bakimliydi bayagi . Sanki hic dogum yapmamis gibi , gece boyunca uyudu , sabah kalkti makyajini yapti kahvaltisini yapti esini bekliyordu. Ben cikis islemleri yaparken bana bile yardim etti
benden cok daha iyiydi . Dikisi yoktu ama onunla alakasi uok bence cunku 3.dogumda benimde dikisim yoktu yine onun kadar enerjik degildim
![]()