Benim bebeğim de uyumuyor.
Kanguruda uyutabiliyorum sadece, kangurudan cikarip yatirinca ya o an hemen uyaniyor ya da 5 -10 dakika sonra uyaniyor. Ama kangurudan cikarmayip öylece kanguru ile durursam 2 saat uyuyor.
Öğlenleri yürüyüşe cikiyorum evde kanguru ile daral geldiği için en azindan bebek arabasinda yatsin da az bi vücudum hava alsin diye. 1 2 saatlik öyle uyku yapiyor. Ama yanima yine de kanguruyu da aliyorum. Çünkü bebek arabasinda da durmuyor bazen hemen kanguruya geçip beraber bos bebek arabasini gezdiriyoruz bir kac saat

Sanirim atak haftasinda şu an. Ebe ile paylaştığımda bunları öyle dedi. En azindan kanguruda uyuyor öyle de uyumayabilirdi dedi. Yani bi nevi haline şükret dedi. Telefondan adim sayilarimi gösterdim ona gün gün. "anneyiz" dedi. Onun da bir çözümü yok yani, sabret diyor. Ki kendisi gercekten çok güvendiğim tecrübeli bir ebedir.
Amma velakin ben bittim şu son bir kaç gündür. Sıfır enerji. Bebeğim de azcik iri, ağır. Ayak bileklerim, belim, tarak kemiklerim ağrıdan kopuyor. Ee yaşım da var. Ruh hali olarak iyiyim Allahtan. Neyse yazmak, paylaşmak iyi geldi.