• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kakasını 3.gun oldu bugün yaptı her 3 gün benide bir stres alıyor kızım zaten iyice huysuz oluyor haliyle zeytinyağı sürüp uyarı yapıyorum kulak çubuğu ile hemen yapıyor şükür yoksa sıkıntı oluyor ve fitil vs kullanmak çok doğru gelmiyor bana

Aynısı bende var. Bende asla durmuyor. Annemin koynunda uyuyor bildiğin. bende hemen yalanıp aranıyor. Annem de diyor ki sende süt kokusu var O yüzden durmuyor. Çocuk benimle emmeyi bir gördüğü için bana sadece meme gözüyle bakıyor 🥲 benim de annem yanımdaydı 3 hafta. Kv 4 günlüğüne geldi.annem gidince tekrar Bugün kv çağırdık, 1-2 bahane sıraladı gelmedi. Oğlumla şu an başbaşa ilk günüm. Eşim işe gitti. Gece 3’ten beri ayaktayım, bakalım ne zaman ölücem 🥴
Ya inanılmaz üzülüyorum ben sakinleştiremeyince. Ben yalnız kalınca sakinleşmeyecek diye çok korkuyorum. Kolik mi oldu diye düşünmeye başladım ama öyle durmaksızın ağlamıyor da ne bileyim.
Atak dönemleri oluyor ona denk gelmiş olabilir
Benim oğlan da memede ağlamazdı şimdi şekilden şekile girip ağlıyor ve dediğin gibi kucakta uyuyor ki ilk günden beri park yatakta uyuyordu
İnş zamanla geçecek
Ben de şu harika haftaları sipariö verdim. Resmen bilgiye açız şu an. Aynı vaziyetler bende de var. Annem normal bebek dedikçe ben inatla bi derdi var biz anlamıyoruz diyorum. Kafayı yicem.
Herkes gidince işte o gün gerçekten bir anne olucaksin ilk bir hafta zor olucak sonra evine bebeğe hakim olursun ve kendini güçlü hissedeceksiniz
İnşallah ya o kadar korkuyorum ki şimdiden. Neler olacak bilmiyorum.

Ya inanılmaz üzülüyorum ben sakinleştiremeyince. Ben yalnız kalınca sakinleşmeyecek diye çok korkuyorum. Kolik mi oldu diye düşünmeye başladım ama öyle durmaksızın ağlamıyor da ne bileyim.

Ben de şu harika haftaları sipariö verdim. Resmen bilgiye açız şu an. Aynı vaziyetler bende de var. Annem normal bebek dedikçe ben inatla bi derdi var biz anlamıyoruz diyorum. Kafayı yicem.

İnşallah ya o kadar korkuyorum ki şimdiden. Neler olacak bilmiyorum.
Yakinimda tanıdığım olsanız destek verirdim ama burda da yazabilirsiniz korkmayın ne olabilir ki

Kızlar bezde 2 numarayı ne kadar kullanırız? Şuan 5 kilo Rüzgar ayda kaç kilo alması lazım

Ben de 61 kiloyla başladım 76 kilo doğurdum. Şu an 68.9 falanım. Ama deli gibi yiyorum. Bi de annem bebek gibi bakıyor bana ya hala. Herhalde o gidince çökeceğim.

Şimdi biberon şöyle ben lohusa depresyonu oldum sanırım baya kötü durumdayım. Bazı günler kendimi toplayamıyorum. Bu yüzden eşimle bebeği anneme bırakıp dışarı çıkıyoruz uzaklaşmak adına. Bu sıralarda sağdığım sütümü annem biberonla veriyor. Ama beni de emiyor Nil. Yani alışır diye korkuyorum ama yapmazsam da baya fena oluyorum o yüzden annem varken biraz böyle kendimi toplamaya çalışıyorum.

Esas soracağım şey şu bebeğim normalde derin uyuyabiliyordu sonra birkaç gündür derin uykuya dalamıyor ya da çok zorlanıyor hel mızır mızır. Ya da kucak istiyor. Kucağımda derin uyuyor anca. Sebebini çözemedim. Sizin de böyle mi? Nedir sebebi bi bilen var mı?
benim çoğunlıkla öyle uykusu

Aynen ses geliyor emerken .bnm hala akıyor sütler ama o da süt bol anlamina gelmiyormus aslında bazılarının süt bezleri mi ne gevşek oluyomus tutmuyor göğüs sütü . Çocuk uzun süre rmmeyince bı sizi geliyor goguslerime bakıyorum akıyor sütler o yüzden hala göğüs pedi kullanıyorum .kızımda da 2.5 ay falan kullanmıştım .hele ilk zamanlar günde on ,on beş tane gidiyordu göğüs pedi
yaa benim bir tane göğsüm de çatlat olsu. yarık resmen göğsüm. o dolunca durmuyo süt şarıl şarıl akıyor.ne yaocam bilmiyorum

a inanılmaz üzülüyorum ben sakinleştiremeyince. Ben yalnız kalınca sakinleşmeyecek diye çok korkuyorum. Kolik mi oldu diye düşünmeye başladım ama öyle durmaksızın ağlamıyor da ne bileyim.
Ben sakinleştiremiyorum şu an 🥴 gece 3’ten beri uyumadım. arada 1 saat filan uyudum herhalde. kolik değil benimki de ama huysuz. o ağlıyor ben ağlıyorum.
yaa benim bir tane göğsüm de çatlat olsu. yarık resmen göğsüm. o dolunca durmuyo süt şarıl şarıl akıyor.ne yaocam bilmiyorum
mustela balsam al sür mutlaka. Ben lansinoh almıştım, asla işe yaramadı. Mustela aldım, süper geldi.

Kızlar bezde 2 numarayı ne kadar kullanırız? Şuan 5 kilo Rüzgar ayda kaç kilo alması lazım
Bende 2 no stok hayli çok kızım 4 buçuk kilo 6 kilo olana kadar kullaniriz 1 buçuk ay daha gibi duruyor açılmamış paket kalırsa da dolap gardrop dan satarım artık

Kitap geldi okumaya başlıyorum 🥰

Eklentiler

• IMG_20220425_133309.webp
    IMG_20220425_133309.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 33
Benimki gecen sali 5750 idi prime care 2 deyiz ama sanki bidaha 2 almam stoklari bitirip 3’e gecerim gibime geliyor.

Ayda 1-1,5 kg civari sanirim. 1 aylikken 4400 civarindaydi benimki simdi baya tospiklesti 🧿

Kakasını 3.gun oldu bugün yaptı her 3 gün benide bir stres alıyor kızım zaten iyice huysuz oluyor haliyle zeytinyağı sürüp uyarı yapıyorum kulak çubuğu ile hemen yapıyor şükür yoksa sıkıntı oluyor ve fitil vs kullanmak çok doğru gelmiyor bana
Benimkide 3 gunde bir fiks hatta carsamba yapmisti persembe yine yapti bugun sabah yaptik yine 3’e tamamladik arada 2 gunde 1 geliyo sasirtiyo bizi ama o 3 gunlukte taa kafaya kadar tasiyo walla 😂 anne sutu ile normalmis ama 3-4-5 hatta 1 hafta diyolar ya
Fitile alismasi kotu yoksa mucize bende hic yapmadim ama arkadas cocuguna yapti ne guzel sicti dedim hatta 😂

Geçen ben de depresyona girdim çocuğu uyutamıyorum diye 20 saatten fazla uyanıktı eşim de nöbetçiydi ne su içebildim ne yemek yiyebildim çocuk benim stresimdem kafayı yedi uyumadı bence ama ben acaba beni sevmiyor mu anne bebek bağımız oluşmadı mı diye ağla allah ağla
Arada böyle git gellerimiz normal sanırım ya manyaklık bu analık

Geçen ben de depresyona girdim çocuğu uyutamıyorum diye 20 saatten fazla uyanıktı eşim de nöbetçiydi ne su içebildim ne yemek yiyebildim çocuk benim stresimdem kafayı yedi uyumadı bence ama ben acaba beni sevmiyor mu anne bebek bağımız oluşmadı mı diye ağla allah ağla
Bebek anne gerilince daha da geriliyor.Ama en kolay da annede sakinleşiyor.O bag olmasa nasil bunlari annede yasar ki.Ben de bazen huniyi takacak duruma geliyorum.Ki bi de oğlan var o da ilgi istiyor.
Ama hepsi geçiyor kuzum.

Bnmki de çarşamba günü sabah dokuzdan gce bire kadar bir saat bile uyumadı resmen .dün de iftara gittik girumceme kafam rahattı uyumazsa bir sürü insan var alır kucağına diye inanmazsin akşam beste bı yattı çocuk onların evinde gce eve geldik uyanmadı taa bugün sabah sekize kadar emdi uyudu 😮bizim stresimizde etkiliyor bu bebeleri galiba 😅

Ya kizlar sizin bebeler de emmeye başlar başlamaz altina yapmaya başlıyor mu? Benim kız çok yapıyor normal mi? Sanki içtiği süt olduğu gibi kaka olarak çıkıyor

Ya kizlar sizin bebeler de emmeye başlar başlamaz altina yapmaya başlıyor mu? Benim kız çok yapıyor normal mi? Sanki içtiği süt olduğu gibi kaka olarak çıkıyor
Bizimki de mama içerken yapıyor.Dr.a gidince soracaktım unuttum.

Gayet normal en rahat hissettiği yer orası .bnmki hatta gaz sancısı çekiyorsa bilerek emziriyorum ki rahat rahat çıkarsin .

Back
X