Bacakları gövdelerine göre daha uzun şu an o yüzden dik duramıyorlar . Bizimki de öyle hatta doktor tuttu onda da öyle yaptı doktor normal dedi. Önemli olan ayaklarının üzerine basmasıYa kızlar benim kızın kollarindn tutup kaldırınca ayakta tam dik duramıyor kalçası dışarda kalıyor vücudu one doğru çıkıyor,,normal mi?;
Ayy teşekkür ederim canımBacakları gövdelerine göre daha uzun şu an o yüzden dik duramıyorlar . Bizimki de öyle hatta doktor tuttu onda da öyle yaptı doktor normal dedi. Önemli olan ayaklarının üzerine basması
Kesinlikle öylePimpirik olduğunuzdan oluyorduralsem bak dışarıda yuvarlanan bebelere pislik içinde ama sapasağlamlar
Aynen tabanının değmesi önemli. Bizimkiler de 4.aydan sonra oturmasına kızıyordu. Gevrekleri batarmis.Ayy teşekkür ederim canım
Aseli yatakta oturtuyorum ben, devrilirse de yana devriliyorBizde 4 5 gundur tamamen desteksiz oturuyoruz öncedende oturuyodu ama daha kısa süreydi. Bi iki kazamiz oldu tabi birseyler kurcalarken yan düştu ama canı acıycak sekilde deil cok süķur.
Artik yüsrayı oyun halısina koyamıyorum yatmak istemiyor. Halıdada oturtuyorum niyeyse saga dusuyo duserse oraya yastik koyuyorum yaninda durmiycaksamAseli yatakta oturtuyorum ben, devrilirse de yana devriliyor
Asel bildiğin çekiyor üstündekileri. Kıracak yakındaArtik yüsrayı oyun halısina koyamıyorum yatmak istemiyor. Halıdada oturtuyorum niyeyse saga dusuyo duserse oraya yastik koyuyorum yaninda durmiycaksam
Yusra ayagiyla üsteki yere vura vura cikariyodu yerinden ama artik yatmiyoruz buyudukAsel bildiğin çekiyor üstündekileri. Kıracak yakında
oy maşallah aynı dişler bizdedeBenim oğlanın 15 temmuzda patladı 3.5 aydaalt ön 2 diş aynı anda.
Kız verme dursun. Dünya para o halılar şimdiYusra ayagiyla üsteki yere vura vura cikariyodu yerinden ama artik yatmiyoruz buyudukkaldirdim verilceklere .
Bizimki de çok şükür 1 2 dakika desteksiz oturuyor artık. Mağlum hiç oturmak istemiyordu ilgisini çekmiyor ve ağlıyordu. Banyo oturagi aldım bir tane onda olayi kavradi sanırım sonra önüne de ayna koydum ilgisini çeksin diye ona bakarken desteksiz oturmaya başladıArtik yüsrayı oyun halısina koyamıyorum yatmak istemiyor. Halıdada oturtuyorum niyeyse saga dusuyo duserse oraya yastik koyuyorum yaninda durmiycaksam
Benim 3. Cocuk onun icin herseyi hemen veriyorum zira evde hic birseye yer kalmadiKız verme dursun. Dünya para o halılar şimdi
O daha cok sonra 8 9 aylik filan sanıyorum. 8 aylik gibi emekleme ama benim ilk cocugum emeklemedi poposunun üstünde zipliyarak gezdiBizimki de çok şükür 1 2 dakika desteksiz oturuyor artık. Mağlum hiç oturmak istemiyordu ilgisini çekmiyor ve ağlıyordu. Banyo oturagi aldım bir tane onda olayi kavradi sanırım sonra önüne de ayna koydum ilgisini çeksin diye ona bakarken desteksiz oturmaya başladıPeki bir şey soracağım ne zaman yatar konumdan oturma pozisyonunageçerler daha erken mi?
Hahahah. Ben dün yatağın üstüne koydum. Sütüne sürüne kassandranin yanina gittiO daha cok sonra 8 9 aylik filan sanıyorum. 8 aylik gibi emekleme ama benim ilk cocugum emeklemedi poposunun üstünde zipliyarak gezdi
Sat dolapta falan. Başka ihtiyaç alırsınBenim 3. Cocuk onun icin herseyi hemen veriyorum zira evde hic birseye yer kalmadiverdikce rahatliyorum
Dolapdan alıyorumda henuz satmaya baslamadimSat dolapta falan. Başka ihtiyaç alırsın
O kadar beni anlattın ki sabahları yürüyemiyorum topuklarımın acısınaYillarca ayakta çalıştım ayaklarimin bu kadar agridigini topuğumun bu kadar catlat ve kotu durumda oldugunu bilmem. Diyorum ya her sabah falaka yemis gibi uyanıyorum yataktan yere zor basıyorum. Özellikle her uykusuz gecenin sabahı. Yürümek bile zor
Güneş gördü mü gündüz?Kızlarcım kızımın bacağında hafif bir güneş lekesi belirdi. Doktor geçer diyor ama çok canım sıkılıyor iki haftadır duruyor. İnşallah sizin bebislerde yoktur olmaz da ama var mi bu konuda tecrubesi olan ya bebekken güneş lekesi geçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?