Merhaba hanımlar çok sarı akıntım vardı bugün doktora gitti 5+5 kese gayet güzel dedi çok hafif bir kanama alanı var dedi iğne ve istirahat verdi umarım geçer
Kızlar bugun bi daha kan verdim alışkanlık yaptı değerim 20748 çıktı.
Geçen hafta salı 2468di. Öyle olunca bayramdan sonraki doktor randevusunu bu perşembeye çektik. Yoksa 2 aylık falan olcaktı heralde minik
inşallah her şey yolundadır
Kızlar bugun bi daha kan verdim alışkanlık yaptı değerim 20748 çıktı.
Geçen hafta salı 2468di. Öyle olunca bayramdan sonraki doktor randevusunu bu perşembeye çektik. Yoksa 2 aylık falan olcaktı heralde minik
inşallah her şey yolundadır
hee ilk kan tahlilimi orda verdiim iş yerime yakınn baya baktım google dann şimdi ya orda da geçmiyor artık benim sigorta bir de ben sevmiyorum o hastaneyi hiçç bütün iyi doktorları gitti resmenn eskiden yakın diye oraya giderdim her şeyde
Ben de şok oldum az daha beklesem direk 2li teste gitcekmişim
Darısı hepimizin başına 2. Rahat olur derlerdi de aaaa yok ben çok pimpirikliyimdir bana işlemez derdim. İyi ki işlememiş bi de işleseee
Belim ağrıyor düşük yapıyorum diye dr.a gittim ağrıdan bulantidan ölüyordum ya.2bobrektede tas varmis.Ama o sırada karından bebeğin kese de göründü.icerde beştaş oynar artık bizimki.
Belim ağrıyor düşük yapıyorum diye dr.a gittim ağrıdan bulantidan ölüyordum ya.2bobrektede tas varmis.Ama o sırada karından bebeğin kese de göründü.icerde beştaş oynar artık bizimki.
bugün normalde regl günüm aşırııı ağrı bastırdıı belimde kasıklarımda sanki oldum olcam gibi vücut direniyor heralde sizlerinde böyle oldu dimii ya korkcam nerdeyse :)
bugün normalde regl günüm aşırııı ağrı bastırdıı belimde kasıklarımda sanki oldum olcam gibi vücut direniyor heralde sizlerinde böyle oldu dimii ya korkcam nerdeyse :)
Sanırım yönetimden almak gerek topiği kızlar şuan topiğin kurucusu editör birisi yönetime yazıp konuyu devralırsa ilk mesajta o kişiye geçicek istediği gibi düzenleme yapabilir sonra ilk mesaj ta