- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Bn rahat rahat takiliyoduk böyle ona üzüldümBu kötü bisey değilmiş canım.Bende üzüldüm önce aslında.Dr.um hemen toparlamış vücut kendini dedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn rahat rahat takiliyoduk böyle ona üzüldümBu kötü bisey değilmiş canım.Bende üzüldüm önce aslında.Dr.um hemen toparlamış vücut kendini dedi.
Ne güzeldi ya.Zaten pedler de almış başını gidiyo fiyatlar.Bi yönden de adet oldukça şişlik gidiyor vücutta.Bende ilkinde 4ay sonra olmuştum.Bn rahat rahat takiliyoduk böyle ona üzüldümkim cekicek ağrısını flan
az önce gittim gelmedi bişey ins önemsiz biseydir bı daha gelmez
kırkım daha yeni çıktı ya bu kdr çabuk adet olmayayım .kızımda dört aylıkken doktor ilaç vermişti öyle olmuştum ilk adeti
Yok canım, benim memelerim böyle kendimi bildim bileli. Bekarken de böyleydi. Yapısı bu yani. Meme desteği mi meme pedi mi neymiş öyle bi şeymiş adı, kadın doğum doktoruma göstermiştim o söylemişti, oralardan da süt gelecek diye. Hakkaten geliyorAllah'ım sakın bozma moralini. Ver sütüm yetiyor da de geç. Hatta uzaklaş o ortamdan. Bunlar süt blebi diye geçiyor. Ilık masajla yumuşat, sonra zeytinyağı sur. Gecmezse sirke ile ov. Gene geçmezse epsom tuzu var onunla ov. Son çare gecmediyse, doktora git. Onlar patlatıyor.
evet, ilk günler şıp şıp atletimden akıyordu sütler. bi memeden emerken diğeri şakır şakır akıyordu. Şimdi öyle değil. Emdikçe, sıktıkça geliyor.Canım ebem dün ev ziyaretinde bana 2-3 hafta sonra memelerimin dolu dolu olmayacağını ve bebeğin çok hızlı boşaltacağını söyledi. Panik yapma sütün azalmış olmayacak memelerin terbiye olacak dedi. Benim bebeğim 11 günlük daha. Sakin olun emin ol yetiyordur.
ya bilmiyorum kaç kez doktora götürdük çocuğu. en son geçen hafta götürdüm. Dedim bak mama vermiyorum şu kadar zamandır, tamam verme anne sütüyle devam et yeterli dedi. 4015 gram olmuştu çocuk 14. Günde. 3840 doğum, 3700 4 günlük, 3815 1 haftalık, 4015 14. gün şeklinde gitti kilosu.Aynı ben çocuk doysun aç eşim k valide
Hiç olmasa bebek çekmez emin ol az geliyor olabilir
Napalim az geliyorsa az stres yapsınlar
Ben sagdigim da az geliyor ama geliyor. 30cc bazen 20 bazen 40 öyle
Dün aç dedi formül mama doktor dedi 3 kereye kadar ver sıkıntı yok ona tamam ama sagdim 30cc verdiği mama kadar çıkıyor
aynen öyle. Tüm gün mememde. Bu tüm gün memede durması da belki hata ama daha 26 günlük çocuğu Nasıl ayırayım, nasıl terbiye etmeye çalışayım. eşim normalde bu cümleyi kuracak bir insan değil. Son 3 gecedir çocuk bizi çıldırttı resmen. En sonunda böyle bir cümle kurdu.memeden ayrılmayan çocuk varsa zaten sağınca süt çıkmaz ki düşünsene sürekli memede ne birikecek de makine neyi çıkaracak. bu kadar memede durmaya süt yetmeme ihtimali de bence yok :) sağma işini kesinlikle kenara bırakmalısın hem canın da yanıyormuş mama alsa da durmuyormuş kilo alımı da iyiymiş. sadece gazdan böyle yapıyor emin ol. sabır sabır
benim kız da akşamları 2-3 saat huysuz huzursuz oluyor kilo alımı da gayet güzel olmasına rağmen bana bile diyorlar acaba doymuyormu diye boşver hiç takma :) eşinin tespiti de ayrı komikmiş boru mu orası süt yoksa hava çekip hava yutacak![]()
bugün içicem 3 kere Ama zaten sütüm var gibi hissediyorum. Bi dolgunluk var memelerimde. Kiminle konuşsam her bebede gaz var. Kimisinde daha az kimisinde daha şiddetli. Bak şu konuşa kaç anneyiz, hepimiz gazdan çıldırmış durumdayız.Canım sen 3 iç mastit olmazsın makine varmış fazlasını sağarsın
Allahım şu lohusalara artık süt yok aç bu çocuk demesinler boğasım geliyoAyrıca gaz her bebekte var bağırsakları henüz gelişmediği için gaz oluyor en önemlisi anne sütü alması gaz oluyo diye mama vermek daha kötüymüş
Biliyor muyum ondan da emin değilim artık. Sadece doymasa kaka ve çiş yapmaz. Günde 10 bez gitmez diye avutuyor muyum kendimiIkic
Kimseyi dinleneyim pompayi evden yok et.
Yoksa psikolojin iyice bozulacak.
Sütün yettigini kendin söylüyorsun biliyorsun
Bence deboş memeyi emzik yaptı hadi emiyor diyelim hiç mi acikmiycak emdi emdi süt gelmedi emmez ki aglar aglarmemeden ayrılmayan çocuk varsa zaten sağınca süt çıkmaz ki düşünsene sürekli memede ne birikecek de makine neyi çıkaracak. bu kadar memede durmaya süt yetmeme ihtimali de bence yok :) sağma işini kesinlikle kenara bırakmalısın hem canın da yanıyormuş mama alsa da durmuyormuş kilo alımı da iyiymiş. sadece gazdan böyle yapıyor emin ol. sabır sabır
benim kız da akşamları 2-3 saat huysuz huzursuz oluyor kilo alımı da gayet güzel olmasına rağmen bana bile diyorlar acaba doymuyormu diye boşver hiç takma :) eşinin tespiti de ayrı komikmiş boru mu orası süt yoksa hava çekip hava yutacak![]()
Ben bunu ilk andan itibaren duydum süt var ama yetmiyor aç demek ki bu çocuk denildiCanım sen 3 iç mastit olmazsın makine varmış fazlasını sağarsın
Allahım şu lohusalara artık süt yok aç bu çocuk demesinler boğasım geliyoAyrıca gaz her bebekte var bağırsakları henüz gelişmediği için gaz oluyor en önemlisi anne sütü alması gaz oluyo diye mama vermek daha kötüymüş
Benimde kanama yok da batıyor sanki iğne saplanır gibi acı veriyorSanırım bnde oldumalışveriş merkezi e gitmiştik geldiğimde çok az iç camasirimda kan vardı silerkken de geldi .ped taktım bekliyorum bakalım daha gelicek mi .17. günden beri hiç kanamam olmamıştı
![]()
Bnm kardesimin 40 günden de uzun sürmüştü canım .kızımda da 15. Gün tamamen kesilmiştiBi tek benim mi kanamam kesilmedi ya? 27 gündür geliyor. ilk günkü gibi şakır şakır değil ama kesilmeden devam ediyor.
Dün aldım biraz geç kaldım sanki ya ilk 2 ay önemlymiş. Diğer hamilelkte 50 tane alıp beğenmmeştm sıkmoyrdu topşamak için şimdi owli aşdm sen me kullanıyrdn cnmBen 2.haftadan itibaren ara ara takıyorum canım tabi bu gün içinde 2 saati geçmiyo hergünde takamıyorum![]()
10 bez cok bile Ben anca 6 degistiriyorum.Biliyor muyum ondan da emin değilim artık. Sadece doymasa kaka ve çiş yapmaz. Günde 10 bez gitmez diye avutuyor muyum kendimi![]()
Annem de diyor 40 gün kanar diye ama sizleri okuyunca bilemedim. gerçi her bünye farklıBnm kardesimin 40 günden de uzun sürmüştü canım .kızımda da 15. Gün tamamen kesilmişti
vallahi yalan olmasın oturup saymadım ama ortalama her 2 saatte bir değiştiriyorum sanırım. emzirdikçe değiştiriyorum işte. Ama az ama çok, mutlaka çişli oluyor.10 bez cok bile Ben anca 6 degistiriyorum.
Bebeğim kilo aliyor.
Canım benim de 30 gün olacak devam ediyor kanama. Hatta daha devam ederse doktora kanama varken gidilebiliyor mu acaba rahim kontrolüne?Annem de diyor 40 gün kanar diye ama sizleri okuyunca bilemedim. gerçi her bünye farklı
vallahi yalan olmasın oturup saymadım ama ortalama her 2 saatte bir değiştiriyorum sanırım. emzirdikçe değiştiriyorum işte. Ama az ama çok, mutlaka çişli oluyor.
Canım acaba benim kız emiyor emiyor en son çekip bırakıyor kavga halinde memeyle ağlama nöbet yüzümü yaklaştırarak yanagimi emiyor dolava koyduğum sütünü isittm nasıl içiyor aç gibi ustunede uyudu hemen sütüm ondan yetmiyor diyorlar10 bez cok bile Ben anca 6 degistiriyorum.
Bebeğim kilo aliyor.
Canım bebekler bazen de sadece emmek istiyor.Canım acaba benim kız emiyor emiyor en son çekip bırakıyor kavga halinde memeyle ağlama nöbet yüzümü yaklaştırarak yanagimi emiyor dolava koyduğum sütünü isittm nasıl içiyor aç gibi ustunede uyudu hemen sütüm ondan yetmiyor diyorlar
6 hafta sonra doğum sonrası muayene oluyor.Canım benim de 30 gün olacak devam ediyor kanama. Hatta daha devam ederse doktora kanama varken gidilebiliyor mu acaba rahim kontrolüne?
Gaz damlasını bile denemişin, ne güzel bir annesin, ne çok cabalıyosunhepimiz cabalıyoruz burada birbirimize danışıyoruz.Uykusuz geceler, emzirme, gaz cabalarımız. Sütün de yetiyordur, doktorun herkesten iyi anlar merak etme.
Bu arada dediğin bas dönmesi bende de olmuştu. Kansızlıktan diye düşünüyorum. Demir hapıma baslıycam, ihmal ettim.
Valla Demir hapını sabah akşam içiyorum ama yarın sabah utanabilirsem bi gidicem sağlık ocağına. Bizim oğlanın ağlamaları yine tuttuCanım benim de 30 gün olacak devam ediyor kanama. Hatta daha devam ederse doktora kanama varken gidilebiliyor mu acaba rahim kontrolüne?
Gaz damlasını bile denemişin, ne güzel bir annesin, ne çok cabalıyosunhepimiz cabalıyoruz burada birbirimize danışıyoruz.Uykusuz geceler, emzirme, gaz cabalarımız. Sütün de yetiyordur, doktorun herkesten iyi anlar merak etme.
Bu arada dediğin bas dönmesi bende de olmuştu. Kansızlıktan diye düşünüyorum. Demir hapıma baslıycam, ihmal ettim.
Benim de 40 gün sürdü. Tam lohusalık bitti dedim, 48.gun leke geldi, 50.gun regl oldumValla Demir hapını sabah akşam içiyorum ama yarın sabah utanabilirsem bi gidicem sağlık ocağına. Bizim oğlanın ağlamaları yine tuttuBen en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum şu an
![]()
Sadece yüzünde mi kızarıklık var yoksa bütün vücudunda mı birde sivilce gibi mi yoksa kızarıklık mı? Bende yarın çocuk alerji bölümüne götürmeyi düşünüyorum ama alerji olsa bütün vücudunda olur diyorum cuma cocuk doktorumuza randevumuz var onu mu beklesem ne yapsam bilemedim tam geçiyor derken yine başlıyorKızlar oğlumu dün yüzündeki kızarıklıklar için acile götürdük. Kan aldılar iki tüp kanda bisey çıkmamış ama teşhis olarak atopik dermatit yani egzama teşhisi konmuş. Stilex jel verdi doktor ama sanki hiç etki yapmıyor. Bebeği egzama olanlar siz hangi kremi kullandıniz?
valla kıçım pişti artık ped takmaktanBenim de 40 gün sürdü. Tam lohusalık bitti dedim, 48.gun leke geldi, 50.gun regl oldum![]()
Banada daha doğum yaptığım gün dedi kv bebek ağlıyo aç mı süt beslemiyo mu vs hemşire sütün güzel geliyo dediği halde bunları dedi o gece yaşadığımı asla unutmam sinirden koridorda kaç tur attım kimbilir. Bide üstüne kv kırılmış bana millete anlatıyo o günü ağlaya ağlaya.Bence deboş memeyi emzik yaptı hadi emiyor diyelim hiç mi acikmiycak emdi emdi süt gelmedi emmez ki aglar aglar
Ben bunu ilk andan itibaren duydum süt var ama yetmiyor aç demek ki bu çocuk denildi
Atıyorum emdi 50 CC diyor 30 CC daha lazım yok ölçtü sanki
Benimde kanama yok da batıyor sanki iğne saplanır gibi acı veriyor