Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar süt konusunda baştan beri çok mücadele verdim. Çok fazla ödemim vardı ilk 15 gün çok az süt geldi 5-10 ml. Sonralarda 20-30 ml anca oldu bebeğime yetmiyordu. Sürekli emziriyordum memeden hiç alamadım. Emiyordu doymadıysa eds borularıyla tekrar emziriyordum biberon vermemek için eds kullandık hep yada kaşık. Emziriyordum altını alıp gazını çıkartıp ılık duş alıp makinayla sağmaya geçiyordum süt artsın diye. O sırada zaten öteki emme saati geliyordu uykusuzluk yorgunluk insanlıktan çıktım 35 gün. Bestlak, humana, malt, kuruyemişler, dut, rezene, helva, 5 lt su ne varsa yedim içtim olmadı. Çok ama çok mücadele verdim sonunda sütümün olduğuna ama bebeğime yetmediğine karar verdim maşallah çok iştahlı bir bebek. Ben mutsuz ve yetersiz hisseden bir anne o aç ve mutsuz bir bebek güzelim zamanlarımız bu şekilde geçiyordu. Olmadığını kabul ettim ve tamamen mamaya geçmeye karar verdim. Uyumak ve keyif için emer onun dışında istediği kadar mama vericem biberonla yeter ki doysun oğlum dedim. O istedikçe 90 cc mama yapıp yapıp verdim onu karnı tok ve mutlu görmek beni çok mutlu etti. O sırada hem emzirdim hem mastit olmamak için sağdım. Ama bebeğim biberona alışacak huzursuzluğunu bırakmıştım bu bana çok rahatlık verdi 2 gün içinde sütüm artmaya başladı. En son gaz sancılarından sonra yorgunluktan oturup sağacak gücüm yoktu yatarak sağayım dedim çıkan süte inanamadım maşallah. Benim sütümü arttıran şey bebeğimi mutlu görmek, tamamen tok oluğunu bilmek, inadı bırakıp akışına bırakmak ve yan yatarak sağmak oldu. Böyle güzel sonuç alınca birine faydam olur diye paylaşmak istedim. Benim gibi mamaya geçmeyi kabul edin demiyorum, ben göze almıştım ama süt yettiği için mamayı şuan çok az kullanıyoruz. kafayı gerçekten boşaltın kendinizi bi rahat bırakın kaygıları bırakın ve mutlaka YAN YATARAK alttaki memeyi sağmayı deneyinbol sütlerimiz olsun
![]()
Benim kızımın yüzünde kulaklarinda biynunda sivilceler cikti.Sadece yüzünde mi kızarıklık var yoksa bütün vücudunda mı birde sivilce gibi mi yoksa kızarıklık mı? Bende yarın çocuk alerji bölümüne götürmeyi düşünüyorum ama alerji olsa bütün vücudunda olur diyorum cuma cocuk doktorumuza randevumuz var onu mu beklesem ne yapsam bilemedim tam geçiyor derken yine başlıyor![]()
Benimkinin de sarıydı hep, bi bu sabah böyle geldi Rengi.Bizim kızım kaka kıvamı genelde böylesadece rengi sarı arada bi açık yeşil oluyor
Doktora götürdünüz mü bizim Dr normal demişti ama tam azalıyor yenisi çıkıyorBenim kızımın yüzünde kulaklarinda biynunda sivilceler cikti.
Hastaneden çıkmadan tahlil yapmışlardı multivitamin ve demir hapı verdiler geçen halsiz olduğumu söyleyince aile hekimine 3 ay olunca tekrar yaparız dediDoğum sonrası kan tahlili verdiniz mi kızlar?
Ben tahlilci başı olarak ctesi verdimDoğum sonrası kan tahlili verdiniz mi kızlar?
yok yok kaldırma artık acıkınca uyanacak güçteler keyfine bakKızlar benim kızı 11 gibi emzirip uyutup beşiğine koymuştum 20 dk önce uyandım kız hala mışıl mışıl uyuyor 5.5 saat gece uykusu 40 günlük bebek için normal mi bu kadar saat emzirmediğim için vicdan yaptım normalde 3 saatte uyanırdı![]()
kıvamı normal, yeşil renk de fazla beslendiyse olur diye biliyorum ama mamadan da olabilir. normal yani kakasıKızlar. Bebeğin kakasını ekliyorum görsele. Normal Mİ sizce? Dün gece ve bu gece 30’luk mama verdik ben uyuyayım diye. süt çıkmamıştı pek pompada. Bana kakası biraz sulu ve yeşil geldi ama bilemedim![]()
Bana yapmadılar tahlil hastaneden çıkarkenDoktora götürdünüz mü bizim Dr normal demişti ama tam azalıyor yenisi çıkıyor
Hastaneden çıkmadan tahlil yapmışlardı multivitamin ve demir hapı verdiler geçen halsiz olduğumu söyleyince aile hekimine 3 ay olunca tekrar yaparız dedi
Ben de gitsem mi diye düşündüm. 4. Haftaya girdim doğumdaBen tahlilci başı olarak ctesi verdim
Solgar sayesinde bence asla yükselmeyen ferittinim bile yükselmiş 31 yaşındayım şlk defa 15ten yukaeı gördüm
Ki Demir ilacı falan bıraktım solgar ve bestlak dışında kullanmıyorum bişey
Aylarca demir ilacı mı içer tahlile koşardım cort olurdu![]()
3-4 aylık oluncaya kadar normal canim. İlk kızımda da olmuştu.Doktora götürdünüz mü bizim Dr normal demişti ama tam azalıyor yenisi çıkıyor
Hastaneden çıkmadan tahlil yapmışlardı multivitamin ve demir hapı verdiler geçen halsiz olduğumu söyleyince aile hekimine 3 ay olunca tekrar yaparız dedi
Canım solgarın hangi vitaminini içiyorsun benim de ferritin düşük çokBen tahlilci başı olarak ctesi verdim
Solgar sayesinde bence asla yükselmeyen ferittinim bile yükselmiş 31 yaşındayım şlk defa 15ten yukaeı gördüm
Ki Demir ilacı falan bıraktım solgar ve bestlak dışında kullanmıyorum bişey
Aylarca demir ilacı mı içer tahlile koşardım cort olurdu![]()
Brewers yeast kuzum valla 15ti 57 olmuş şaşırdım kaldımCanım solgarın hangi vitaminini içiyorsun benim de ferritin düşük çok
Günde kaç tane kullanıyorsun? Nette baktım 6 tane kullanın filan demiş. Çok değil mi 6 adet?Brewers yeast kuzum valla 15ti 57 olmuş şaşırdım kaldım
Mrb canım. Biz de bugün bunun için doktora gittik egzama dedi bize doktor. Alerjikmis çok kötü oldum. Bize krem verdi 3 _4 günde geçmezse alerji bölümüne yönlendirecek doktor.kızlar geçen konuşulmuştu bebemin yüzünde böyle kızarıklıklar var ve on gündür geçmedi kurur gibi oldu. Bugun doktorla görüştüm hafif bebek egzaması dedi
Bioderma ato krem günde iki defa kullanacağız. Bilgi vermek için yazdım![]()
Size de geçmiş olsunMrb canım. Biz de bugün bunun için doktora gittik egzama dedi bize doktor. Alerjikmis çok kötü oldum. Bize krem verdi 3 _4 günde geçmezse alerji bölümüne yönlendirecek doktor.
Gerçekten de yediğimizle içtiğimizin çok önemi yok bencede. Ben tüm gün peynir ekmekle idare ettim doğru düzgün bişey yiyemiyorum hala daha öyle gazdan dolayı ne ev işi ne yemek hak getire anca eşim evdeyse o zaman bişey hazırlayıp yiyorum. Moralim bozulduğu zaman sütümü hemen etkiliyor azalıyor anında o takviyeler vs muhtemelen plaseboKızlar süt konusunda baştan beri çok mücadele verdim. Çok fazla ödemim vardı ilk 15 gün çok az süt geldi 5-10 ml. Sonralarda 20-30 ml anca oldu bebeğime yetmiyordu. Sürekli emziriyordum memeden hiç alamadım. Emiyordu doymadıysa eds borularıyla tekrar emziriyordum biberon vermemek için eds kullandık hep yada kaşık. Emziriyordum altını alıp gazını çıkartıp ılık duş alıp makinayla sağmaya geçiyordum süt artsın diye. O sırada zaten öteki emme saati geliyordu uykusuzluk yorgunluk insanlıktan çıktım 35 gün. Bestlak, humana, malt, kuruyemişler, dut, rezene, helva, 5 lt su ne varsa yedim içtim olmadı. Çok ama çok mücadele verdim sonunda sütümün olduğuna ama bebeğime yetmediğine karar verdim maşallah çok iştahlı bir bebek. Ben mutsuz ve yetersiz hisseden bir anne o aç ve mutsuz bir bebek güzelim zamanlarımız bu şekilde geçiyordu. Olmadığını kabul ettim ve tamamen mamaya geçmeye karar verdim. Uyumak ve keyif için emer onun dışında istediği kadar mama vericem biberonla yeter ki doysun oğlum dedim. O istedikçe 90 cc mama yapıp yapıp verdim onu karnı tok ve mutlu görmek beni çok mutlu etti. O sırada hem emzirdim hem mastit olmamak için sağdım. Ama bebeğim biberona alışacak huzursuzluğunu bırakmıştım bu bana çok rahatlık verdi 2 gün içinde sütüm artmaya başladı. En son gaz sancılarından sonra yorgunluktan oturup sağacak gücüm yoktu yatarak sağayım dedim çıkan süte inanamadım maşallah. Benim sütümü arttıran şey bebeğimi mutlu görmek, tamamen tok oluğunu bilmek, inadı bırakıp akışına bırakmak ve yan yatarak sağmak oldu. Böyle güzel sonuç alınca birine faydam olur diye paylaşmak istedim. Benim gibi mamaya geçmeyi kabul edin demiyorum, ben göze almıştım ama süt yettiği için mamayı şuan çok az kullanıyoruz. kafayı gerçekten boşaltın kendinizi bi rahat bırakın kaygıları bırakın ve mutlaka YAN YATARAK alttaki memeyi sağmayı deneyinbol sütlerimiz olsun
![]()
Ben 1 haftalıkken asm de 1 aylıkken de kadın doğumda verdimDoğum sonrası kan tahlili verdiniz mi kızlar?
Ben öyle olduğunda sütümden sürdüm hep geçti sonra benim doktorumda anne sütünden dolayı olur öyle geçer dedi isterseniz krem önerim kullanın ama gerek yok dedi hiç kullanmadım. Emzirmeden önce sıkıp sürdüm hep yüzünekızlar geçen konuşulmuştu bebemin yüzünde böyle kızarıklıklar var ve on gündür geçmedi kurur gibi oldu. Bugun doktorla görüştüm hafif bebek egzaması dedi
Bioderma ato krem günde iki defa kullanacağız. Bilgi vermek için yazdım![]()
Kuzum bestlak ile beraber kullandığımdan 3 tsne kullanıyorum her öğün alıyorum yoksa 6 kullancaktık anca etki ediyosaGünde kaç tane kullanıyorsun? Nette baktım 6 tane kullanın filan demiş. Çok değil mi 6 adet?
Annem de sütünden sür emzirirken geçer dedi ama hala aynı duruyor. Belki bi süre sonra geçecek ama işte insan aklında kalmasın diye merak edip soruyorGerçekten de yediğimizle içtiğimizin çok önemi yok bencede. Ben tüm gün peynir ekmekle idare ettim doğru düzgün bişey yiyemiyorum hala daha öyle gazdan dolayı ne ev işi ne yemek hak getire anca eşim evdeyse o zaman bişey hazırlayıp yiyorum. Moralim bozulduğu zaman sütümü hemen etkiliyor azalıyor anında o takviyeler vs muhtemelen plasebo
Ben 1 haftalıkken asm de 1 aylıkken de kadın doğumda verdim
Ben öyle olduğunda sütümden sürdüm hep geçti sonra benim doktorumda anne sütünden dolayı olur öyle geçer dedi isterseniz krem önerim kullanın ama gerek yok dedi hiç kullanmadım. Emzirmeden önce sıkıp sürdüm hep yüzüne![]()