- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
Merhaba hangi video acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hangi video acaba?
Ben anne sütünden sonra bakıyorum aç gibi mi. Açsa mama veriyorum zatemn toksa içmiyor döküyorum. Evet benimki de öyle akciğerine kaçırıyor maalesefama normalmiş. Kasları yavaş yavaş gelişiyor.
Kızlar benim oğlum da nefes alamıyor bildiğiniz hızlı emziğinde doktorumuz ilk muayenesinde ben sormadan burnunun yapısı basık o yüzden hıç hıç sesleri gelir korkma bir şey olmaz kaslar geliştikçe düzelir dediCanim sen once emzirip sonra ne kadar sure sonra Mama veriyorsun? Benim bebegim biberonla olsun meme ile olsun emince hep bogazina kacio cok panik oluyorum bogulacak diye
benimki çıkarıyor canım emerken. normal:)Bizim kız da özellikle biberonla mama içerken sanki düdük sesi gibi ses çıkarıyor.Bi de gece arada çıkıyor bu ses.3ayri dr.a gittik çok normal dediler ama ben yinede korkuyorum ya.Sizde varmı böyle bisey bebeklerde kızlar??
Bu bildigin düdük sesi gibi canim yabenimki çıkarıyor canım emerken. normal:)
aynı aynı ıslık gibi düdük gibi. bana sanki emerken ağzında boşluk kalıyorda o yüzden öyle ses çıkıyor gibi geliyor ama açıkçası hiç doktora sormayı düşünmedimBu bildigin düdük sesi gibi canim ya![]()
Bizimkininde boğaz ciğerler baktı dr.hic bi sorun yok dedi.Hatta 3farkli dr.a sordum.Hepsi cok normal dedi.oglumda hiç yoktu böyle sesler ya.aynı aynı ıslık gibi düdük gibi. bana sanki emerken ağzında boşluk kalıyorda o yüzden öyle ses çıkıyor gibi geliyor ama açıkçası hiç doktora sormayı düşünmedim![]()
Ben kilo verdim demek için yazmıyorum baştan diyeyim zaten 36 haftada doğum yaptım en çok bebeğin ve annenin kilo alacağı zamanda 12 kilo aldım toplamda 52 kilo ile başlamıştım şimdi 55 kusur kilodayım ama zayıfladım fakat göbek kaldı basen keza öyle..zayiflamami tek kalmama borçluyum bebek geceleri uyumayan gündüzleri uyutmayan ev işi vs vs derkenKızlar kilolar ne durumda bende hiç anlamlı eksilme yok bi 20 kilo vermem lazımBayramdan sonra besmele çekip başlayım diyorum varmı bana eşlik edecek kader arkadaşı :)
Bende ayni evhami yaptım çocuk ağladı doymuyor denildi mama verdim anne sütüyle beraber üzüldüm üzüldüm sonunda lansinoh tekli elektrik pompa aldım baktım ki öyle birşey yok 30cc derken 50 oldu 60 oldu ama oraya odaklanmadim sagarken gelicek diye inandım yediklerimi degistirdimYa kizlar göğüslerimde bi süredir yumuşama var bildiğiniz dokundugumda yumuşacık daha once de yazmıştım,,ama geçen mesela doluydu dokununca anladım neden böyle oluyor ki? Bebeğim doymuyor gibi hissediyorum hep evham mi yapıyorum acaba boş yere?
Ben de yiyorum bol bol, annelik işte insan hep dert edecek bir şey buluyor galibaBende ayni evhami yaptım çocuk ağladı doymuyor denildi mama verdim anne sütüyle beraber üzüldüm üzüldüm sonunda lansinoh tekli elektrik pompa aldım baktım ki öyle birşey yok 30cc derken 50 oldu 60 oldu ama oraya odaklanmadim sagarken gelicek diye inandım yediklerimi degistirdim
Mochi de siparis ettim şimdi emzirirken diger tarafa onu takinca süt artışı olurmuş ikiz bebek var gibi sinyal br emzirme danışmanı yazısında okudum
Göğüsler terbiye oldu artık bnmde öyle yumuşak .ama bazı yediğim şeyler süt yapıyor o zamn bı tık daha sert oluyir .ya da gcen mesela 4 saat uyumuşuz gece .o zaman baya doluydu .ama artık yumuşaması normal yetmediği anlamına gelmiyor buYa kizlar göğüslerimde bi süredir yumuşama var bildiğiniz dokundugumda yumuşacık daha once de yazmıştım,,ama geçen mesela doluydu dokununca anladım neden böyle oluyor ki? Bebeğim doymuyor gibi hissediyorum hep evham mi yapıyorum acaba boş yere?
Cok sevindim.Kızlar biberon kullanan var mı ?
Sadece anne sütü ile devam ediyorum gayret ettim Allah izin verdi sütüm arttı yada hep vardi bilmiyorum
Kasık biberon dan normal biberona geçmiştim nerdeyse bir ay olucak eli kolu durmuyor dökülüyor diye mama yerken
10 gündür de mamayı kestim tamamen
Ama bugün memede kıyameti kopardı ağlaması kesilmedi biberonu aldı kesildi sesi
Anne
Bnm de aynen dediğin gibi oluyor,,Göğüsler terbiye oldu artık bnmde öyle yumuşak .ama bazı yediğim şeyler süt yapıyor o zamn bı tık daha sert oluyir .ya da gcen mesela 4 saat uyumuşuz gece .o zaman baya doluydu .ama artık yumuşaması normal yetmediği anlamına gelmiyor bu
Ben 51 ile hamile kaldım, 62 ile doğuma girdim, ortalama 15 günde 54’e düştüm. Şu an hala 54 kiloyum, daha veremedim. bi ara 53.5 gördüm ama ye yat ye yat modunda olduğum için bir süre 54’te takılacağım galiba. göbeğim biraz kaldı. Hani kabız olursun birkaç gün öyle şişer ya, onun gibi. O da zaten sporsuz şekil almaz. Bünye meselesi sanırım bu. sağlıklı olalım da kilolar alınır verilir.Kızlar kilolar ne durumda bende hiç anlamlı eksilme yok bi 20 kilo vermem lazımBayramdan sonra besmele çekip başlayım diyorum varmı bana eşlik edecek kader arkadaşı :)
Bnm kilolarda tamamen istem dışı gidiyorBen kilo verdim demek için yazmıyorum baştan diyeyim zaten 36 haftada doğum yaptım en çok bebeğin ve annenin kilo alacağı zamanda 12 kilo aldım toplamda 52 kilo ile başlamıştım şimdi 55 kusur kilodayım ama zayıfladım fakat göbek kaldı basen keza öyle..zayiflamami tek kalmama borçluyum bebek geceleri uyumayan gündüzleri uyutmayan ev işi vs vs derken