- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
sizin kaç çıkmıştı ?Yaptırdım çok pişmanım çok yüksek riskli çıktı dun nift için kan verdim 10 gün nasıl geçecek içim daralıyor yaşınızı bilmiyorum ama boşa vakit kaybetmeyin 2li testle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin kaç çıkmıştı ?Yaptırdım çok pişmanım çok yüksek riskli çıktı dun nift için kan verdim 10 gün nasıl geçecek içim daralıyor yaşınızı bilmiyorum ama boşa vakit kaybetmeyin 2li testle
Kombine risk 1:206sizin kaç çıkmıştı ?
Insallah canım hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım .Hoşgeldiniz aramıza sağlıkla alın sizde kucaginiza insallah![]()
Aslında evet ama artık kabullendim onlaridaBence herkese günaydın var ama bulantılara yokpeşimizi bir bırakmadılar gittii
Ben hamilelikten önce magnezyum kullanıyordum. Su an birşey demedi doktorum. 2 hafta sonra gideceğim, belki kullan der bana da. Folik asiti bıraktınız mıBen de ona başladım doktorum dedi bir de magnezyum takviyesine başladım
Meerhaba bende dün vermistim testi bi sonraki muayne ne zaman dedim haftaya sonuc ciksin ona göre haberlesiriz sonra gün vereceğim dedi söylemedi henüz bende anlamadimGünaydın kızlar. 12 . Haftada kontrole gidip ikili testi yapılanların sonraki kontrolü ne zaman
Sonucu 10 gün sonra çıkar dediler bana. Test sonucu çıkınca hemen gel demişti doktorumGünaydın kızlar. 12 . Haftada kontrole gidip ikili testi yapılanların sonraki kontrolü ne zaman
Allah yardımcınız olsun. Çok güvenilir değil ki zaten 2 li taramalar. İçinizi ferahlatmaya çalışınYaptırdım çok pişmanım çok yüksek riskli çıktı dun nift için kan verdim 10 gün nasıl geçecek içim daralıyor yaşınızı bilmiyorum ama boşa vakit kaybetmeyin 2li testle
Benim kontrolüm 1 ay sonra 16.haftada gideceğimGünaydın kızlar. 12 . Haftada kontrole gidip ikili testi yapılanların sonraki kontrolü ne zaman
1 hafta sonrasına gel demişti yani bu perşembe :)Günaydın kızlar. 12 . Haftada kontrole gidip ikili testi yapılanların sonraki kontrolü ne zaman
İmom diye multivitamine başladım onun içinde var folik asit o yüzden bırak dediBen hamilelikten önce magnezyum kullanıyordum. Su an birşey demedi doktorum. 2 hafta sonra gideceğim, belki kullan der bana da. Folik asiti bıraktınız mı
Bana da sonuç için telefonda konuşuruz 1 ay sonra gel dedi de normal mi bilemedim. Yine çok uzun :)Meerhaba bende dün vermistim testi bi sonraki muayne ne zaman dedim haftaya sonuc ciksin ona göre haberlesiriz sonra gün vereceğim dedi söylemedi henüz bende anlamadim![]()
Bana da 1 ay sonra gel dedi tekrar :)Benim kontrolüm 1 ay sonra 16.haftada gideceğim![]()
Evet oğlumdada böyleydi kontroller hep ayda 1 di bi sorun olmadigi sürece.. geçmek bilmiyor ama ne yapalim son haftalarda 2 haftada 1 sonra haftada 1 e dusuyor kontrollerBana da sonuç için telefonda konuşuruz 1 ay sonra gel dedi de normal mi bilemedim. Yine çok uzun :)
Okuma bacım boşuna kaç tane okudum bilmem doğunca çocuğa yönelik davranmak zorunda kaldığınız durumlar çok oluyorArtık bebek için eğitici kitaplar okusam diye düşünüyorum ama sıkmadan, gerçekten eğitici olduğunu düşündüğünüz kitaplar var mı bildiğiniz :)
Evet oğlumdada böyleydi kontroller hep ayda 1 di bi sorun olmadigi sürece.. geçmek bilmiyor ama ne yapalim son haftalarda 2 haftada 1 sonra haftada 1 e dusuyor kontroller :)
Öyle mi diyorsunOkuma bacım boşuna kaç tane okudum bilmem doğunca çocuğa yönelik davranmak zorunda kaldığınız durumlar çok oluyor![]()