2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yok yok bence kızla erkekle alakası yok hamilelikle alakası var canımızın tatlı çekmesinin çünkü ben normalde tatlı sevmem ama hamile kaldığından beri canım taylı şeyler istiyor
Ay yok oğlan analarıda aynı durumda hiçç merak etmeyinn
İçime su serpildi yine deli gibi yedim mide fesadı geçiriyorm çorabımı pantolnumu eşim çıkardı. O kadar fenalardayım

Kizlar burda seker hastasi gebesler var boyle tatli tatli konusup duruyosunuz canimiz cekiyor yav yazik bize

Kızlar Yarin kontrolüm var 1 ay oldu gitmeyeli bakalım miniğim iyidir inşallah
Ayyy güzel haberlerle gel inşş bi de 30 dan sonra 2 haftada 1 e düşcek heralde muayene süreleri son çilekeş günlerimiz bol bol görcez minikleri inşallah

Ay olmaz olur muu ben de her yerde şubesi var sanıyordum ama yokmuş meğer online halledeceğim sanırım
Ah deme demee tatlı krizi geliyooorrr
Biz senle buluşup direk şubesine gidip ne var ne yok talan edelim
Kizlar burda seker hastasi gebesler var boyle tatli tatli konusup duruyosunuz canimiz cekiyor yav yazik bize
bize de zararlıı bu kadarı aslında ama arsızlığa vurup yiyoruz sonumuz hayrolsun

Ayyy güzel haberlerle gel inşş bi de 30 dan sonra 2 haftada 1 e düşcek heralde muayene süreleri son çilekeş günlerimiz bol bol görcez minikleri inşallah
İnsallah canım az önce aynı seyi bende eşime soyledim aylık kontrol geldi diye 1 ay ne çabuk geçti diyor ona az geliyor herhalde bende bundan sonra doktor daha sık çağıracak dedim yandık desene diyor

Şeker hastası değilsemde yakında olcam bu yemeğe.
Oğlan anası bildiriyor normalde de tatlı, çikolata çok severim ama hamileliğimde arttı tatlı yeme isteği yavruu
bende çikolata severdim bir tek. Şimdi aşırı çikolata yemiyorm onun dışında ismini burda zikretmek istemediğim herşeyi cnm istyor yne huyumun suyumun değiştiği bir mevzu daha

Kızlar salonda yorganı üstüme çekmiş uzanıyordum eşim karnımı seviyordu köpeğim geldi üstüme işedi yorgan üstüm koltuk yerler hep battı. Kıskanç gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…