- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.844
- 108
- 39
Çok üzüldüm, Allah korusun ,minicik yavrularımızıKızlar gece ateşi 38.5 oldu aldım acile götürdüm. Çocuk acilde covid odasına aldılar. 3 tüp kan aldılar damar yolu açtılar serum bağladılar. İdrar poşeti tak dediler 2 tane idrar kabı bıraktılar biri kültür biri idrar tahlili için. Kızım ishal olduğundan poşet sürekli kirlendi idrarı poşetle alamadık. Sonda taktılar kızımın nabzı 240a fırladı 3 tane doktor acil müdahale etti oksijene bağladılar. Yatıracaklardı ama kan değerlerinde iyi beslendiğini aç kalmadığını görünce yatırmadılar. Emzirdim kablolar içinde kızımı. Emzirirken sürekli oksijen verdim. Sabah saat 5de çıktık hastaneden. Şarjım falan bitmiş taksiyle eve döndüm. Eşim karantinada olduğundan evde kalmıştı. Yolda taksiciden aradım koşa koşa geldi aldı bizi taksiden perişan olduk. Kızım sabah saat 8e kadar inleye inleye uyudu emerken bile sıçrıyordu. Sabah ateşi yine 38e çıktı soğuğa yakın duş aldırdım. Şimdi emdi uyuyor bezini bile soydum. İncecik müslin var üstünde. Ölücek sandım ağlamaktan bitkin düştüm iyice.