2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de Medipol Mega’da doğum yapmak istiyorum ama doktor bulamadım. Deneyimli annelerimiz var mı burada?
Güzel hastaneymiş galiba inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun
Ben şuan medipol pendik şubesine gidiyorum ama hastane değiştireceğim hala bulamadım.

Benim de ogle gobegim 5 aylık gibi diğer hamileliklerimde hic oyle değildi

günaydın kızlar guzel bır hafta olsun sanırım nisan annesi az.... mart anneleri 1000 sayfa yazısmıs biz daha 200 lerdeyiz :) Benim dogum 4 nısan ama sezeryan olacagı ıcın tahmınım 20 marttan sonra dogum olur yınede haftalarımız yakın oldugu ıcın buraya bakıyorum... Güzel haberlerle baslayalım ınsallah

Merhabalar ben bugün doktora gittim 2 hafta önce haftamla uyumlu değildi 3 gün gerideydi ama şuan tam 8+6 kalbi çok hızlı atıyor çok net duyulup görüldü müthiş bir duygu bu. Mide bulantısı için prilam Dr aldım kullanmaya devam herşey yolundaymış. Bacaklarını bile gördüm bir ay sonra gideceğim ikili tarama testi ve cinsiyet için. Boyu 2.18 cm

Eklentiler

• 16315178196564082959433759918306.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 53
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Maşallah
Bak boşuna endişe etmişsin

Gözün aydın canım, maşallah

Evet kesinlikle ilk hamileliğimde kalp atışı olmadığı için haliyle zor geçti bu zaman ama şimdi çok rahatladım inşallah artık keyfini çıkartacağım bu anların
Ben de öyleyim cnm sana diyorum ama
Benim de ilk kalp atışı olmamıştı boş gebelik yaşadım üstüne 3 yıl gebe kalamadım. Şimdi her şeye endişe ediyorum. Hala belirtim yok bütün gün araştırma yapıyorum netten

merhaba kızlar bende 9+3 üm şu anda . sadece birşey kafamı karıştırdı da size de sormak istedim bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

2.li tarama testi için bir kaç hastanede fiyat araştırması yaptımda farklı farklı fiyatlar çıktı. 370 tl -420 tl ve 790 tl gibi rakam verdiler. aralarında ki fark nedir anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…