- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
Sağol canım haftaya hematolog tekrarlayacak testleri. Yine yüksek olursa onu da denerim sorarakKızlar uzun süredir giremedim O Obayram çok geçmiş olsun cnm değerlerin için dut kürü yapabilirsin benimde crp yüksek onunla dustu.taşınma eksikler ev yerleştirme derken aşırı yüklendim vücudumasonuç 3 gündür sadece yatıyorum.usutme gaz şişkinlik kalp krizi geçiriyor gibi bir sancı. Uzun süredir geçmeyen bir kabızlık vardı resmen vücudum kililtlendi. Dün dışkıda baya bir kan geldi. Yırtık vs neysede Internetten bakınca çok korktum. Bir sürü olumsuz şey yazıyor. İngiliz tuzu Epsom tuzu diye geçiyor bu haftalarda kabızlık çok oluyor aklınızda bulunsun aç karnına suya katıp içebilirsiniz. Yine doktorunuza danışın tabi. Onun sayesinde biraz rahatladım. Kan için hamilelik te nasıl bakarlar bilmiyorum
![]()
Sana da çok geçmiş olsun ama ihmal etme bir doktora görün bence. Kabızlık sonrası olduysa muhtemelen çatlak veya hemoroid dir
Ben sordum firmaya bakalım bekliyorum. Bu takımın büyüğü yok mu diye. Ya da olabiliyor mu isteyince diye. Cevap gelince haber ederimEvet haklısın. Dinazorlu olan gibi içi büzgülü 36x40 olan boyu yokmuş bunda, ben var sanmıştım üzdü![]()
Çok sağol canım, darısı senin yerleştirmene inşallah hepsiniO Obayram dolabına bayıldım içini doldurunca da fotoğraf bekliyoruz
Kızlar bizim kıyafetlerimiz eşyalarımız hazır ama dolabımız yoksözde kayınvalidemler alacaktı ama hala tık yok. Şubata kadar bekleyip almazlarsa ya ben alıcam ya da kendi dolabıma koyucam alamazsam. Şimdilik ütüleyip beşiğine yerleştirdim üstünü örtücem tozlanmasın diye. Odası aldı başını gidiyor nasıl düzenlencek bakalım
![]()
Resmen çeyiz diyoruz el kadar bebelere. Ne güzel katlanmış minnak minnak
Nasıl birşey düşünüyorsun bilmiyorum ama teslimat süresini ihmal etme. Bazen uzun olabiliyor gerçekten.
Çok güzel olmuşlarYa ne güzel yıkadınız ütülediniz her şeyi ben biraz daha oyalanacağım sanırımbu arada bizim de dolaplarımız geldi boyadığım kulpları hatırlarsınız yerlerini buldular
![]()