Ha haaaBeni ne bekliyor dışarda diyip kitleniyo herhaldeözellikle dikkat ettim çünkü. İkiz kuzenleri, haliyle kavga gürültü bağırış oluyor. Çocum da köşeden dinliyor sanki
![]()
Bebek Bakım tecruben var mi? Bebek doğduğunda yıkarken falan giydirirken insan çok acemi oluyor. En azından 5 gün yanında kalsalar o bile iyi olurdu. Çocuğu nasıl yıkarsın bakarsın gosterirlerdi. Yabancı değiller yanliz olup üzülmektense çağır gelsinler 3 gün biri 3 gün biri kalsın dönsünler.Guzel anne adaylarim ve ozellikle ilk gebeligi olmayan tecrubeli hamilelersize bir sorum var. Guldugume bakmayin aslinda moralim bozuk bir konuda. Hem esimin ailesi hem kendi ailemden farkli bir sehirde yasiyorum ve burada kimsem yok. Suan calismiyorum covid idari izindeyim fakat 32de tekrar calismaya baslamak istiyorum iznimin dogum sonrasina kalmasi icin. Artik agirlasmaya basladigimi hissediyorum egilip dogrulamiyorum eskisi gibi. Ev islerinde dahi zorlanmaya basladim. Esim sagolsun cok yardimci oluyor ama erkek bir yere kadar. Annem de kayinvalidem de gelmek istemiyorlar. Annem baktigi hayvanlar oldugu icin gelmek istemiyormus. Cok asiri zorlanirsam gelirmis. Kayinvalidem de evde bekar cocugu oldugu icin gelmek istemiyor. Haliyle uzuldum ve kirildim. Sizlere sorum su 35 36. haftalara kadar esimin de yardimiyla idare edebilir miyim sizce? Ilk gebeligim oldugu icin bundan sonrasi nasil olacak kismini tam kestiremiyorum. Gelmek zorundasiniz yapamiyoruz desek mecbur gelecekler ama kendimi o duruma sokmak birsey istemek istemiyorum gurur yaptim. Bana bir akil verir misiniz? Basinizi agrittiysam kusura bakmayin biraz uzun oldu
![]()
Nasıl bir işte çalışıyorsun. Sonlara doğru zorlandığı da oluyor insanın ama kimisi de rahat oluyor gidebiliyor işe, eşin de yardımcı oluyorsa durumuna göre bak zorlandığım anda rapor alir izne çıkarsın.