Yok canim ne olcak, batıl inanç oyle seyler, dinen annenin gusül alması gerekir tabi ve artik ibadetlerine başlayabilir, namaz oruç gibi, ama bebek icin illa oyle bir kural yok
Etrafımdakiler motive etmese ben de çok zor kalkardım. Zaten bi bunu giydim. Çıkana kadar hep bu kaldı ne çok şey almışım yanıma. Öylece geri döndü eve.
Kanama bitince gusül alıp ibadetine baslıyosun ama ilişki 40 gün yasak yani dinen, zaten saglık acısındanda uygun görülmüyor, tabi bilmeyen yada yapanlar vardır mutlaka
Etrafımdakiler motive etmese ben de çok zor kalkardım. Zaten bi bunu giydim. Çıkana kadar hep bu kaldı ne çok şey almışım yanıma. Öylece geri döndü eve.
İyi olmuş ama çok güzel hatıra kaldı size ben az aldım aldıklarını kullandım. Şükür yetti hepsi, sadece bebeğe 1 zıbın daha koyabilirmişim am o da sorun olmadı
Ben hatırlıyorum benim koca ne zaman doğum yapsam evde yok bir kaç ay sonra geliyor 2 .doğumda da yurt dışına gitti 7 ay sonra geldiydi yanımda olsada 40 çıkmadan yaklaşmaz sabırlı o yönden
Kanama bitince gusül alıp ibadetine baslıyosun ama ilişki 40 gün yasak yani dinen, zaten saglık acısındanda uygun görülmüyor, tabi bilmeyen yada yapanlar vardır mutlaka
Kızlaaaar soruyorum size ; bebekler 16-18 saat uyuyor ve bir annenin 7-8 saat uykuya ihtiyacı varsa ben neden 3 saat uykuylayım? Neden uykusuz ve yorgunum ?
Rabbim şifa versin sana cnm insAllah cabuk gecer atlatırsın ben 5. Gün oldu bugün ve şimdiden çok sıkıldım eski düzenime dönmeyi rahat hareket etmeyi istiyorum
Doktor bana dikislerin yanlari açılabilir demisti, belki seninkide öyledir. Agri kesici icebilirsin cok agrin varsa. Başka bi serviste olmak iyi olmamış. Benimde mesela dikislerin üstüne kum torbası koymuşlardır, bu ve benzeri islemler yapiyorlar içeriyi temizlemek için biraz ağrılı olabiliyor malesef