• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
günaydın güzel anneler ben çok aktif yazamıyorum ama yazılanları okumaya çalışıyorum fırsat buldukça rabbim sağlıcakla hepimizi bebeğimize kavuştursun inşallah bende dün gittim muayeneye 3lü tarama için kan aldılar bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkekmiş şükür bir kızım vardı şimdide bir oğlan geliyor rabbim nasip ederse...
tabloya ilde ekliyoruz sanırım bende Ankaradayım O Obayram sağlıklı günler diliyorum herkese

Kızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı 🤔
Benim gitmem lazım artık ama korkuyorum da biraz 😅
ben komple vucut lazere gitmistim canim evlenmeden once, kendime yaptigim en guzel seydi 😀 tamamen bitmedi amaa buna binnn sukur 😊 koltuk alti ve genitali arada aliyorum jiletle, diger yerlerim de ufak tefek cikiyor 6 ayda bir aliyorum oda jiletle agda yasak lazerden sonra ;) Ama dogumdan sonra hormonlar costugu icin tekrar gidicem sanirim. Lutfennn lazere gidinnn dogum sonrasii kizlarrr imkaniniz varsaa🌸

ben komple vucut lazere gitmistim canim evlenmeden once, kendime yaptigim en guzel seydi 😀 tamamen bitmedi amaa buna binnn sukur 😊 koltuk alti ve genitali arada aliyorum jiletle, diger yerlerim de ufak tefek cikiyor 6 ayda bir aliyorum oda jiletle agda yasak lazerden sonra :KK66: Ama dogumdan sonra hormonlar costugu icin tekrar gidicem sanirim. Lutfennn lazere gidinnn dogum sonrasii kizlarrr imkaniniz varsaa🌸
Ben de doğumdan önce kendim lazer yapıyordum braun silk expert kullanıyordum benim de bacak ve kolumda arada az bir şey çıkıyor koltuk altı ve özel bölgeyi de epilatörle haftada bir almaya çalışıyorum çok uzamadan alınca daha rahat oluyor😂aynen lazer çok büyük rahatlık ya Doğumdan sonra ben de tekrar lazere devam inşallah 🙏

Kızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı 🤔
Benim gitmem lazım artık ama korkuyorum da biraz 😅
Ben gittim 13. haftada falan, çok fazla acıdı ve tahriş oldu hep, normalde hiç olmaz. Gerçekten hassaslaşıyor demek ki. Şimdi tekrar gitmeye korkuyorum valla 😔

Bugün sonunda doktor kontrolumuz vardı 🥰 bebeğimi gördüm. Yüz üstü uyuyordu sanki, sonra bağdaş kurdu. Cinsiyeti önce göstermedi kapattı kendini ama sonra doktor incelerken gorebildik. 1 buçuk ay sonra bebeğimi görmek çok heyecan vericiydi şükür ki koronadan sonra hersey yolunda gorunuyor dedi doktorumuz.
Cinsiyeti de belli oldu. Yanımızda zarf götürdük zarfa koydurduk ama içine bakmadan ablamız babamız duramadı zarfı açıp baktık.
Erkek bebekler çoğalıyor bizden de bir erkek bebek geliyor🤗 🙏
Ya bu zarfa koyma olayı var artık bende öyle yaptırmak istiyorum 😄 ilk ikisinde yapmadık öyle şeyler yoktu yada yaygın değildi ben bilmiyorum:)) Gözünüz aydın bu arada çok şanslısınız iki nimeti de tatmış olacaksınız kız ve erkek ❤️

Size 15+0'dan bir ikiz gobegi yolluyorum (-2kg halim ve gobegin onlenemez buyumesi) :)) Hatira kalsin(arkadaki ayva kasasi da ne hos bir fon :p )

Eklentiler

• 20211022_105315.webp
    20211022_105315.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 117
Ben de epilatörle kendim alıyorum ama çok zorlanıyorum son aylarda napıcam hiç bilmiyorum 😂

Son zamanlar tek çare ağda gibi 😅

ben komple vucut lazere gitmistim canim evlenmeden once, kendime yaptigim en guzel seydi 😀 tamamen bitmedi amaa buna binnn sukur 😊 koltuk alti ve genitali arada aliyorum jiletle, diger yerlerim de ufak tefek cikiyor 6 ayda bir aliyorum oda jiletle agda yasak lazerden sonra :KK66: Ama dogumdan sonra hormonlar costugu icin tekrar gidicem sanirim. Lutfennn lazere gidinnn dogum sonrasii kizlarrr imkaniniz varsaa🌸
Ahh ahh vitiligo hastası olmasam şimdiye çoktaaaan hallettiydim de işte maalesef yaptıramıyorum 😔
Ben gittim 13. haftada falan, çok fazla acıdı ve tahriş oldu hep, normalde hiç olmaz. Gerçekten hassaslaşıyor demek ki. Şimdi tekrar gitmeye korkuyorum valla 😔
Ben de bundan korkuyordum aslında. Randevu aldım bakalım bir deneyeceğim, çok kasılırsam decam etmem 🤷‍♀️

Size 15+0'dan bir ikiz gobegi yolluyorum (-2kg halim ve gobegin onlenemez buyumesi) :)) Hatira kalsin(arkadaki ayva kasasi da ne hos bir fon :p )
Masallah 🧿 ikiz gobegi mi, benim tekil olmasina ragmen seninkine yakin sayilir 🤭 Bi ayva tatlisi sahane olur. Dun okumustum ayva demir cinko acisindan zenginmis kan yaparmis. 🤗

Masallah 🧿 ikiz gobegi mi, benim tekil olmasina ragmen seninkine yakin sayilir 🤭 Bi ayva tatlisi sahane olur. Dun okumustum ayva demir cinko acisindan zenginmis kan yaparmis. 🤗
Kizimi dogurdugum kiloda ikizlere hamileyim, sonumdan korkuyorum..
Sakaryada olmanin en guzel mevsiminin mahsulleri: Geyve ayvasi, Adapazari Bal kabagi ve Trabzon hurmasi :))

Çok teşekkür ederim hepinize 😍 Rabbim sağ Salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize ❤️ Fotoğraflar geliyor maşallah sizlere 🧿🥰🌹 Kiloyu hiç sorun etmeden devam edelim tadını çıkaralım hamişliğin Kimle konuşsam bu kiloların verildiğini söylüyor 😌

Back
X