• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok sevindim senin adina canim. Bak gor annen gelsin daha farkli hissedeceksin kendini.😇 💕

İnşallah canım, darısı sizlere 🙏🙏

Kizlar teyzem bendeydi bugun ameliyat olacakti. 8 saat ameliyati surdu. Az once odasina cikti. Onu gorup eve geri gidecektim sabah tekrar gelecektim ama halini gorunce cok kotu oldum. Zaten kendinde degil ama goruntusu beni cok uzdu. Bir de aileden kimsenin bu ameliyattan haberi yok. Ben, esim ve kizi disinda. Kizi da yurtdisinda. Esim dedi bu gece yaninda kalalim birakmayalim bu halde diye. Artik korona falan ne olacaksa olacak. Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi hastanelere dusurmesin ya. 😥

İyi yapmışsınız canım. Sen yine önlemini al maskene falan dikkat et. Birşey olmaz inşallah Allh’ın izniyle 🙏🙏

Oy cok guzelmis canim isikla daha da hos olur evet 😍

https://ty.gl/97ju0w7nn2 Arenhome dan aldim kuzum guzel geldi bir skntisi yoktu alabilirsin. Ama alacaksan bunlarin altindan askili olanlari da varmis ben sonradan gordum. Isime yarar dersen askili olanindan da alabilirsin biseyler asmak icin

Hadi yaa, gel sende yamacimiza canim 😔

Ya sen ne kadar dusuncelisin be kuzum 🥺 Cokkk sevindim anneciginin gelecek olmasina gozun aydin kuzuum❤️
Sağol kuzum 🥰 darısı bekleyen herkese inşallah 🙏

Oy cok guzelmis canim isikla daha da hos olur evet 😍

https://ty.gl/97ju0w7nn2 Arenhome dan aldim kuzum guzel geldi bir skntisi yoktu alabilirsin. Ama alacaksan bunlarin altindan askili olanlari da varmis ben sonradan gordum. Isime yarar dersen askili olanindan da alabilirsin biseyler asmak icin

Hadi yaa, gel sende yamacimiza canim 😔

Ya sen ne kadar dusuncelisin be kuzum 🥺 Cokkk sevindim anneciginin gelecek olmasina gozun aydin kuzuum❤️
Bu akşam telefona bakmaktan kör oldum zaten trendyolda ne kadar raf varsa bakmış olabilirim 😀 cok şeye bakınca kafa karışıklığı da oldu tabi , seçemedim,yarın karar vericem. Duvar kağıdımızı seçtim onu sipariş verdim 2 rulo. Fotoğraflarını ekliyorum ☺️ Bu arada trendyolda ödemeyi trendyol cüzdanla yapınca her defasında puan birikiyor , alışverişlerden birikmişti benim duvar kağıdımızda kullandım 20 lira ödedim sadece . Aklınızda olsun ödemeyi öyle yapabilirsiniz siz de 💕

Eklentiler

• CAA92363-E011-43B6-92AC-62833A7B159D.webp
    CAA92363-E011-43B6-92AC-62833A7B159D.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 74
  • C8426116-F963-46D2-8102-0B35538F813A.webp
    C8426116-F963-46D2-8102-0B35538F813A.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 166328D4-9F6E-4A56-A457-BA3AA0ADE0BB.webp
    166328D4-9F6E-4A56-A457-BA3AA0ADE0BB.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 79
sleepy05 sleepy05 Geçmiş olsun canım kendine dikkat et grip bile zor geçiyor 1 haftadır iyileşemedim ben. Çok koru kendini❤
Çok teşekkür ederim canım, odaları falan ayırdık dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Şimdilik belirtim yok iyiyim çok şükür 🙏

Kızlar imza kısmında 30. Hafta yazısını görmek beni acayip heyecanlandırdı ya😍 resmen 30lara geldim bir yandan heyecan bir yandan korku. Sanki hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor😬
Ya sanki çok az kalmış gibi geliyor bana da, gitgide artıyor heyecan 😍

Ayyy aramızda 1 gün var😍 ben nisana kalacağını düşünmüyorum hiç martın ortasından sonra bekleriz büyük ihtimalle. İlk doğum olacağı için bilemiyorum da gerçi belki içerde rahattır geç gelir belli olmaz😄
Benimde ilk ve normal istiyorum bakalım nasip olur mu. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi sırf heyecan 😍😂😂

Panik yapma daha var doğumuna .. hem bu hafta okullar tatile girecek belki vaka sayıları azalır ..
doğuma kadar ne olacağı belli değil .. bence gelebilecek ve tek kalmayacaksın ..
Ama haklısın avrupanın hali belliyken bu kadar önlemsizlik çok fena duruma soktu burayı İstanbul’da herkes hasta eve kapandım ama yetmedi şimdi de eşim hasta odaya kapandım. 😫 bitse şu salgın ya
Bizde de durumlar sarpa sardı. Önce büyük oğlum pozitif çıktı odasını ayırdık. Fakat küçük oğlum ve eşim gerekli şekilde korunmadılar odaya sürekli girip çıktılar ve onlarda pozitif oldu 5 günün sonunda. Ve tabi onlardan da bana geçti şuan semptomları hissetmeye başladım bende yarın test vericem.. Büyük oğlumun karantinası bitti şimdi de biz giriyoruz karantinaya 🤦‍♀️Ba-yı-la-za-yim artık ev üstüme üstüme geliyor

Bu akşam telefona bakmaktan kör oldum zaten trendyolda ne kadar raf varsa bakmış olabilirim 😀 cok şeye bakınca kafa karışıklığı da oldu tabi , seçemedim,yarın karar vericem. Duvar kağıdımızı seçtim onu sipariş verdim 2 rulo. Fotoğraflarını ekliyorum ☺️ Bu arada trendyolda ödemeyi trendyol cüzdanla yapınca her defasında puan birikiyor , alışverişlerden birikmişti benim duvar kağıdımızda kullandım 20 lira ödedim sadece . Aklınızda olsun ödemeyi öyle yapabilirsiniz siz de 💕
Aynen canim bende hep cuzdanla odeme yapiyorum. Askili olanin linkini buldum ama sanki iyi yorumlar da var kotuleri de. Bak su gorseli cok sevdim ben bilseydim kesin askili olani alirdim :)

Bu arada stickerlerde cok guzelmis canim 😍

Eklentiler

• 5D448D20-C7EF-4FAD-BA72-355E28A41F25.webp
    5D448D20-C7EF-4FAD-BA72-355E28A41F25.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar teyzem bendeydi bugun ameliyat olacakti. 8 saat ameliyati surdu. Az once odasina cikti. Onu gorup eve geri gidecektim sabah tekrar gelecektim ama halini gorunce cok kotu oldum. Zaten kendinde degil ama goruntusu beni cok uzdu. Bir de aileden kimsenin bu ameliyattan haberi yok. Ben, esim ve kizi disinda. Kizi da yurtdisinda. Esim dedi bu gece yaninda kalalim birakmayalim bu halde diye. Artik korona falan ne olacaksa olacak. Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi hastanelere dusurmesin ya. 😥
Çok geçmiş olsun canım.. dikkatli ol hiç bir şey olmayacak evinize sağlıkla döneceksiniz inşallah 🤲🏻

Bizde de durumlar sarpa sardı. Önce büyük oğlum pozitif çıktı odasını ayırdık. Fakat küçük oğlum ve eşim gerekli şekilde korunmadılar odaya sürekli girip çıktılar ve onlarda pozitif oldu 5 günün sonunda. Ve tabi onlardan da bana geçti şuan semptomları hissetmeye başladım bende yarın test vericem.. Büyük oğlumun karantinası bitti şimdi de biz giriyoruz karantinaya 🤦‍♀️Ba-yı-la-za-yim artık ev üstüme üstüme geliyor
Çok ama çok geçmiş olsun .. Ahhhhh okullarda da durum böyle sürekli bir sarmal hastalık geziyor . Dikkatli olmak lazım inşallah hafif geçirirsin çabucak biter ..

Çok teşekkür ederim canım, odaları falan ayırdık dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Şimdilik belirtim yok iyiyim çok şükür 🙏
Canım eşim grip olunca bizde ayrı yatmıştık ama bulaşacağı varsa bulaşıyor kaçamıyorsun🤷‍♀️ inşallah sana geçmeden iyileşir eşin🤲
Ya sanki çok az kalmış gibi geliyor bana da, gitgide artıyor heyecan 😍
Aynen 2 ay sonra artık bekleriz gün sayarız😍
Benimde ilk ve normal istiyorum bakalım nasip olur mu. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi sırf heyecan 😍😂😂
Bende öyle istiyorum nasipse tabi hangisi sağlıklı olacaksa o olsun diyorum ama gönlüm normalden yana🥰

Çok geçmiş olsun 😔 Evde çocuk olunca daha zordur tabi.

Fatos3458 Fatos3458 ve sleepy05 sleepy05 kizlar cok gecmis olsun insallah hafif atlatirsiniz. Bol bol vitamine devamm 💪🏻
Çok sağol canım 🙏🏻😊

Kızlar iyi akşamlar, 2-3 gündür sürekli çarpıntı hissim var. Kalp atışım 115-120 bandında genelde. Bazen 130 a dayanıyor. Ama 110 altı görmedim henüz. Normal mi bu değerler 🤔 iki çamaşır katladım oturduğum yerde nefes nefese kaldım 🥺
Artık bebek baskı yaptığı için normal bendede var yorgunluk halide başladı ben de

Benimde eşim pozitif çıktı, dün test vermişti bugün geldi sonucu 😔 Dün odaları ayırmıştık önlem amaçlı, bugünde dezenfekte etmekle uğraşıyorum yavaş yavaş 😔

Cok geçmişler olsun 🙏🏻 İnsallah tez zamanda kurtuluruz şu virüsten bıktık artık diken üstünde yaşamaktan 😔

Aynen canim bende hep cuzdanla odeme yapiyorum. Askili olanin linkini buldum ama sanki iyi yorumlar da var kotuleri de. Bak su gorseli cok sevdim ben bilseydim kesin askili olani alirdim :)

Bu arada stickerlerde cok guzelmis canim 😍
şimdi bunu da kaydettim cok sağol canım 😍 tamamen ahşap olanlardan mı alsam böyle mi alsam cok kararsızım . Şifonyer düz beyaz olacağı icin sanki bu model beyaz ağırlıklı bir raf daha uyumlu olacak gibi . Bugün onu da bi seçerim artık en son eksik raflarımız kaldı .Dün birkaç tane ahşap oyuncak siparişi verdik . Ne eğitici oyuncaklar var bayıldık 😍

şimdi bunu da kaydettim cok sağol canım 😍 tamamen ahşap olanlardan mı alsam böyle mi alsam cok kararsızım . Şifonyer düz beyaz olacağı icin sanki bu model beyaz ağırlıklı bir raf daha uyumlu olacak gibi . Bugün onu da bi seçerim artık en son eksik raflarımız kaldı .Dün birkaç tane ahşap oyuncak siparişi verdik . Ne eğitici oyuncaklar var bayıldık 😍
Sifonyer beyaz olacaksa beyaz agirlikli olmasi daha hos bencede canim😍 Iyi yapmissin bizede bir ara gosterirsin 😊

İyi pazarlar kızlar 😊
Sabah uyanıp erkenden bir Ikea turu yaptık, almayı istediğim Malm model şifonyeri aldım kurmaya başlayacağız eşimle bakalım kaç saate biter 😬 içine organizerlerden alacağım böylece toplu gözükür içine koyduklarım 😊🙏Eki Görüntüle 2989498
Hadi kolay gesin canim bitince bize de goster 😍

Artık bebek baskı yaptığı için normal bendede var yorgunluk halide başladı ben de

Zormuş valla 🤷‍♀️ Benim de uyuklamalarım geri geldi. Tüm gün uyuyabilecek potansiyeldeyim 🙈

Waikiki uygulamada kazı kazan gelmis yine kizlar, mutlaka bakin. Güzel seyler var yine

Beni o fırsat çarkıyla kazı kazan bitirdi 😅 git gide de çıtayı yükseltiyor namıssızlar 😂
19 Aralık’tan bu yana bugünkü 5. siparişimle 1600₺ lik olmuşum farketmeden 😳🙈

Back
X