- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
Cok sevindim senin adina canim. Bak gor annen gelsin daha farkli hissedeceksin kendini.![]()
![]()
İnşallah canım, darısı sizlere
Kizlar teyzem bendeydi bugun ameliyat olacakti. 8 saat ameliyati surdu. Az once odasina cikti. Onu gorup eve geri gidecektim sabah tekrar gelecektim ama halini gorunce cok kotu oldum. Zaten kendinde degil ama goruntusu beni cok uzdu. Bir de aileden kimsenin bu ameliyattan haberi yok. Ben, esim ve kizi disinda. Kizi da yurtdisinda. Esim dedi bu gece yaninda kalalim birakmayalim bu halde diye. Artik korona falan ne olacaksa olacak. Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi hastanelere dusurmesin ya.![]()
İyi yapmışsınız canım. Sen yine önlemini al maskene falan dikkat et. Birşey olmaz inşallah Allh’ın izniyle
Sağol kuzumOy cok guzelmis canim isikla daha da hos olur evet
https://ty.gl/97ju0w7nn2 Arenhome dan aldim kuzum guzel geldi bir skntisi yoktu alabilirsin. Ama alacaksan bunlarin altindan askili olanlari da varmis ben sonradan gordum. Isime yarar dersen askili olanindan da alabilirsin biseyler asmak icin
Hadi yaa, gel sende yamacimiza canim
Ya sen ne kadar dusuncelisin be kuzumCokkk sevindim anneciginin gelecek olmasina gozun aydin kuzuum
![]()