- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.219
- 83
- 31
Şu ara benimki de değişik hareketler yapıyor poposunu göbeğime doğru dayadı ayaklar içeri bakıyor mesela 2 gündür , pıt pıt hareketleri hissetmiyorum tekmeleri içeriye doğru atıyor. 1-2 gün sonra tekrar döner yine savurur tekmeleri bunu belli zaman aralıklarında yapıyor bebeler bizleri de huzursuz ediyorlar acaba her şey yolunda mı diye düşünüp duruyoruzKızlar benim dünden beri oğlanın hareketlerinde bir değişiklik var sanki. Hareketli çok şükür yine ama eskisi gibi konuşmuştuk ya dans eder gibi değil de ya dönüyor gibi bir gerilme oluyor karnımda ya da toplanıyor bir tarafa onu hissediyorum. Hani o pıt pıt el ayak hareketleri yok.
Tetanoz aşısı oldum iki gün önce ondan mı acaba![]()
F u l y a U s 🎐, Instagram: "Hangimiz böyleyiz? 🙈 Bebeklerimiz vursa bir dert vurmasa bir dert ah biz anneler 😁 Bu hamileliğimde aşırı hareketli bi bebek taşıyorum, bazı hareketleri çoook can yakıyor 🙈 Sizde durumlar nasıl? 👶🏼 . . . . . . #37weeks
6,782 likes, 215 comments - fulyalina, January 23, 2022: "Hangimiz böyleyiz? 🙈 Bebeklerimiz vursa bir dert vurmasa bir dert ah biz anneler 😁 Bu hamileliğimde aşırı hareketli bi bebek taşıyorum, bazı hareketleri çoook can yakıyor 🙈 Sizde durumlar nasıl? 👶🏼 . . . . . . #37weekspregnant #pregnant...
www.instagram.com